Pitanje za političare?
- Dover Man
#1 Pitanje za političare?
Šta smo mi to uradili Vama, pa ste Vi taki prema nama ???
- kritichar
#2 Re: Pitanje za političare?
isti ste i vi, niste ništa bolji, samo da vam je dati poziciju, krali bi vi kao i mi
- Dover Man
#3 Re: Pitanje za političare?
Zar se mora pod svaku cijenu lagati, lobirati, krasti...i to tako očigledno...na zapadu to rade mnogo diskretnije...a kod nas su narod toliko zaludili da se više i ne zna šta je dobro, a šta loše...koga birati u moru zla ???
-
dudlov
#4 Re: Pitanje za političare?
Ne izlaziš na izbore i taj film nećeš više pušiti. Glas na izborima ide njima za njihovo dobro, a ne za dobro naroda. Smrdonje koji su izabrani u Općinska vijeća naglo se obogatiše, e moš mislit kako je biti na vrhu.Dover Man wrote:Zar se mora pod svaku cijenu lagati, lobirati, krasti...i to tako očigledno...na zapadu to rade mnogo diskretnije...a kod nas su narod toliko zaludili da se više i ne zna šta je dobro, a šta loše...koga birati u moru zla ???
- Dover Man
#5 Re: Pitanje za političare?
Smatram da izbori nisu mjerodavni...koliko su zaista transparentni ??? Šta se to mora promijeniti da krenemo naprijed...da svi odemo iz ove zemlje i prepustimo ovu ljepotu nekom normalnom svijetu koji će znati cijeniti.
-
dudlov
#6 Re: Pitanje za političare?
Promijeniti ustav zemlje, razjebat entitete, svi da se nafuraju na neku novu ideologiju i idemo naprijed...do propasti te ideologije...već viđeno.Dover Man wrote:Smatram da izbori nisu mjerodavni...koliko su zaista transparentni ??? Šta se to mora promijeniti da krenemo naprijed...da svi odemo iz ove zemlje i prepustimo ovu ljepotu nekom normalnom svijetu koji će znati cijeniti.
- Dover Man
#7 Re: Pitanje za političare?
Veoma je teško promijeniti nešto što su naši politički poglavari davno potpisali...i time pristali da nas Evropa tjera da to poštujemo...veoma je teško smanjiti beskorisnu administraciju, popraviti aljkavu ekonomiju...treba zaraditi promjene...treba se dići iz poslijeratnog mrtvila...mi volimo samo nametnute promjene jer nam se ne diže dupe...mi samo volimo da nas tlače...jer ne volimo da budemo svoji. Šta se može najbrže popraviti i kako...jer se svijet smije našoj nemoći i sramoti ???dudlov wrote:Promijeniti ustav zemlje, razjebat entitete, svi da se nafuraju na neku novu ideologiju i idemo naprijed...do propasti te ideologije...već viđeno.Dover Man wrote:Smatram da izbori nisu mjerodavni...koliko su zaista transparentni ??? Šta se to mora promijeniti da krenemo naprijed...da svi odemo iz ove zemlje i prepustimo ovu ljepotu nekom normalnom svijetu koji će znati cijeniti.