Vjerujem na nashi forumasi iz USA znaju odgovor na ovo pitanje pa bih htio da iskoristim njihovu ekspertizu.
Naime, pitanje je koja je najbolja telefonska kartica za razgovore sa BiH i koliko se minuta dobije? Ili koji je opcenito najbolji i najjeftiniji nacin da se uspistavi telefonska veza BiH USA?
Hvala mnogo,
S_J
Pitanje za one koji znaju
-
Svemirski_Jebach
-
Larci
#2 Re: Pitanje za one koji znaju
Nisam iz USA niti znam koja bi kartica mogla biti najeftinija... ali ti mogu pomoci i reci koji je danas najjeftiniji nacin telefoniranja... to je Skype... Telefonski pozivi preko internetta... Ako je sa kompjutera na kompjuter onda je cijena 0 (nula) a moze se i zvati na obicne telefone po vrlo niskim cijenama...Svemirski_Jebach wrote:Vjerujem na nashi forumasi iz USA znaju odgovor na ovo pitanje pa bih htio da iskoristim njihovu ekspertizu.
Naime, pitanje je koja je najbolja telefonska kartica za razgovore sa BiH i koliko se minuta dobije? Ili koji je opcenito najbolji i najjeftiniji nacin da se uspistavi telefonska veza BiH USA?
Hvala mnogo,
S_J
Za vishe info posjeti http://www.skype.com

-
Drug_Tito
Svaka telefonska kartica ti uzme dosta para prema tome nemas nekog izbora. Odprilike sve kartice ti dadnu 40 minuta za 5 dolara. Ali izgubis bukvalno .50c ako telefon ozvoni pet puta i niko se ne javi. To se meni desavalo. Na nekim karticima mozes cak dobiti 50 min za 5 dolara. Ne znam koje su, kada sam to koristio nisam gledao sta kupujem. Veoma vazno je znati koga zoves, ako zoves nekoga na mobitel onda ces dobiti manje minuta.