Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ej Neki, de mi opet onaj link i objasnjenje....kako da pristupim onom serveru (kad se prijavim na kablovski).....ne tucows...vec onom drugom....sa filmovima...pjesmama...igrama...itd....
I'm using Windows 95/98/ME and the Haxial program I downloaded will not even start
The program requires MS Windows NT/2000/XP. It does NOT work with Windows 95/98/ME. This is because Haxial has transitioned to using Unicode, which is the international standard for supporting all languages of the world. Windows NT/2000/XP support unicode, but Windows 95/98/ME do not. We recommend that you upgrade to Windows XP -- it is a much better and more reliable operating system than 95/98/ME.
Dobra stvar....mada im izbor filmova i muzike i nije nesto posebno. Ja na 8 cd-ova imam puno boljih mp3ca. Na svakom barem 150 mp3ca. Priblizno 1300 mp3ca kad saberem s onima sa hard diska.
Neki Lik, nikako mi ne ide u glavu. Kazu da su testirali KDXClinet1300-Win.zip na Win 98 i da fercera. A ja naso na webu potvrdu da ne fercera (postirana na ovoj temi). I fakat nije ferceralo kad sam instaliro.
Jedino sto sam ja nasao KDXClinet1320-Win.zip a ne KDXClinet1300-Win.zip .
Haxial strongly recommends that you use Windows NT/2000/XP and not Windows 95/98/ME. NT/2000/XP natively support Unicode, whereas 95/98/ME only support it partially via emulation. Because KDX is now a Unicode program, it is NOT guaranteed to work in 95/98/ME.
I evo sad sam opet probo. Kad anzipujem i kliknem na KDXClient.exe ne desi se nista. Pojavi se onaj pjescani sat ali se ne desi nista. Al haj ti to njima objasni. Kazu nece vracat FTP pristup jer fercera na Win 95, 98 i Mileniumu.