mislim da je prvo pravilo svakog kucnog reda to da se on mora postovati (ne postovati kao postiranje posta, vec poSHtovati
radi se o nicku Muzaferija koji je u 20 i nesto sati otvori cetiri fakticki identicne teme na istom podforumu
da ne spominjem da su osetijski dogadjaji prije toga obradjeni na isto cetiri teme
radi se o provokatoru koji je patoloski opsjednut mrznjom prema islamu i sad govori da je musliman i da ga je stid vjere, za par sati govori kako ce napusiti islam, a onda sat-dva nakon toga govori da je vec REDOVAN (kad prije) na misama u baptistickoj crkvi
ne pisem ovo sto mi smetaju necija licna vjerska ubjedjenja, vec zato sto se radi o provokatoru koji
-ocito laze, da bi provocirao
-patoloski uziva u postiranju slika ubijene djece
-vrijedja tudje osjecaje patoloskom mrznjom
-jedini razlog i priroda njegovih postova je sirenje mrznje
po istoj patoloskoj mrznji prema islamu, po istoj sadistickoj sklonosti za postiranje stravicnih slika, po istom jezickom stilu pisanja, po istim gramatickim greskama (prisvojni pridjevi gradova velikim slovom) sam ubijedjen da se radi o nicku Kron29
vi mozete provjeriti je li isti IP
zato predlazem da ga banujete ili barem zatvorite njegove teme, ako ne sve, onda sve osim jedne, posto je isti smisao svih i jedna bi je dovoljno reprezentovala
ako mozete naci ista osim dosadne bolesne mrznje u barem jednom njegovom postu, ili barem trunku istine, a ne lazi, koja je opet iskljucivo u funkciji te mrznje, onda predlazem da mu otvorimo licni podforum gdje bi dnevno mogao otvoriti sto tema, a bilo bi svima obligatorno da se na svaku jave, inace bi bili banovani
toliko