drage mlade i malo starije domacice, kao revnosan domacin davno sam kupio usisivac za mrvice po kuci medjutim isti se pokvario nedavno i od tada sam u problemima - kako da mi kuhinjski stol ostane fin i uredan... normalno da nije problem trehnuti stolnjak kroz prozor (sto je inace kaznjivo ali potpuno u duhu sa tradicijom ovih prostora) ali svasta mi stoji po stolu, nekakvih zacina i cuda pa je muka to svaki put sklanjati samo da bih trehnuo...
kod prijateljice sam vidio bira usisivac za mrvice koji radi na baterije i kao neko ko voli hodati po prodavnicama logicno da sam se odmah zaputio u robot posto oni imaju valjda sve zivo sto bira proizvodi (posto je robot djelimicno ili potpuno vlasnik bire), ali gle cuda, usisivaca za mrvice tamo nema... totalno razocaranje...
zato bira ? pa zato sto je jeftina a usisivac za mrvice nije strateski kucanski aparat pa da mora biti neka sad bijesna marka
elem pitanje glasi - ima li negdje ovaj bira usisivac za mrvice da se kupi a moze i neki drugi samo da je povoljne cijene, ako znate jos i cijenu mojoj sreci en bi bilo kraja
hvala lijepa, voli vas vas domacin / metroseksualac
(jaje jos nije doslo, kad dodje - javiću)