Pitanje za DL studente Ekonomije

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
bonssai

#1 Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by bonssai »

Ima li ovdje iko da studira po DL - Distance Learning sistemu na Ekonomiji u Sarajevu?

Interesuje me da li je zadovoljan ovim nacinom studiranja, da li se mora ici cesto na fakultet/predavanja? Da li se moraju raditi redovno parcijalni testovi i seminarski radovi ili je dovoljno samo izlaziti na ispite?

Hvala
nurris

#3 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by nurris »

ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
(da dopunim ovaj post, garant da sam u euforiji ovo pisao, braco draga nikad vise)
Last edited by nurris on 20/01/2014 23:39, edited 2 times in total.
The Nightwatchman

#4 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by The Nightwatchman »

nurris wrote:ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
odandje najvjerovatnije stvaraju i nove nade B&H ekonomije.
nurris

#5 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by nurris »

sasvim sigurno ;)...dobro zapazanje.. odandje...fkt me dobro nasmija...ljudski je grijesiti u tipkanju.....wooowo pitam se sta sam htio onim da kazem...hahhaha...dobar doobar..
Chairman

#6 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by Chairman »

The Nightwatchman wrote:
nurris wrote:ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...

Koji si ti kompleksas... :sad:
nurris

#7 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by nurris »

cool
d2

#8 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by d2 »

The Nightwatchman wrote:
:thumbup: :lol:
Simply_Red

#9 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by Simply_Red »

Boš' sačuvaj. Nemož' lik ni u calamiju lapsus napravit.
nurris

#10 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije

Post by nurris »

ma libo me gabri...zivjeli forumasi...
Post Reply