Ima li ovdje iko da studira po DL - Distance Learning sistemu na Ekonomiji u Sarajevu?
Interesuje me da li je zadovoljan ovim nacinom studiranja, da li se mora ici cesto na fakultet/predavanja? Da li se moraju raditi redovno parcijalni testovi i seminarski radovi ili je dovoljno samo izlaziti na ispite?
Hvala
Pitanje za DL studente Ekonomije
- Skyfox
- nurris
#3 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
(da dopunim ovaj post, garant da sam u euforiji ovo pisao, braco draga nikad vise)
(da dopunim ovaj post, garant da sam u euforiji ovo pisao, braco draga nikad vise)
Last edited by nurris on 20/01/2014 23:39, edited 2 times in total.
- The Nightwatchman
#4 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
odandje najvjerovatnije stvaraju i nove nade B&H ekonomije.nurris wrote:ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
- nurris
#5 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
sasvim sigurno
...dobro zapazanje.. odandje...fkt me dobro nasmija...ljudski je grijesiti u tipkanju.....wooowo pitam se sta sam htio onim da kazem...hahhaha...dobar doobar..
-
Chairman
#6 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
The Nightwatchman wrote:odandje najvjerovatnije stvaraju i nove nade B&H ekonomije.nurris wrote:ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
Koji si ti kompleksas...
-
d2
#8 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
The Nightwatchman wrote:odandje najvjerovatnije stvaraju i nove nade B&H ekonomije.nurris wrote:ZA DL mogu reci da je super stvar, za zaposlene ili one koji ne zele da dolaze na predavanja, jednostavno faxu pristupate odandje gdje imate internet, imate online predavanja kao neke snimke i td...neki kvizovi online...samo na fax dolazite da uradite zavrsni ispit...nesto sto mi jako jako odgovara...ali mrsko mi se sada prebacivati...
- Simply_Red
#9 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
Boš' sačuvaj. Nemož' lik ni u calamiju lapsus napravit.
- nurris
#10 Re: Pitanje za DL studente Ekonomije
ma libo me gabri...zivjeli forumasi...