Problem je sto je mnogo vise djevojaka bez nego sa samopouzdanjem. Uostalom, svaka zena u nekom dijelu svog zivota posumnja u sebe, bez izuzetka. Makar jednom u zivotu se svakoj desilo da 'osjeti' da je prevarena i tad se gubi samopouzdanje.burek_in_space wrote: To je vec zhenski problem, a tachnije recheno, to je problem samopouzdanja.
Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Neena
#501 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
- burek_in_space
#502 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ne gubi se samopouzdanje prevarom, nego podcjenjivanjem sebe i sopstvenih mogucnosti i sposobnosti.Neena wrote:
Problem je sto je mnogo vise djevojaka bez nego sa samopouzdanjem. Uostalom, svaka zena u nekom dijelu svog zivota posumnja u sebe, bez izuzetka. Makar jednom u zivotu se svakoj desilo da 'osjeti' da je prevarena i tad se gubi samopouzdanje.
- madner
#503 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ima i druga varijanta kada se objektivno procjeni znanje i mogucnosti ali se ocjeni da su manji od drugih 
-
PalaSa Marsa
#504 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ja se nesto ne bih slozila s' ovim Neena.Neena wrote:Problem je sto je mnogo vise djevojaka bez nego sa samopouzdanjem. Uostalom, svaka zena u nekom dijelu svog zivota posumnja u sebe, bez izuzetka. Makar jednom u zivotu se svakoj desilo da 'osjeti' da je prevarena i tad se gubi samopouzdanje.burek_in_space wrote: To je vec zhenski problem, a tachnije recheno, to je problem samopouzdanja.
-
PalaSa Marsa
#505 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ovo je vec nesto.burek_in_space wrote:Ne gubi se samopouzdanje prevarom, nego podcjenjivanjem sebe i sopstvenih mogucnosti i sposobnosti.Neena wrote:
Problem je sto je mnogo vise djevojaka bez nego sa samopouzdanjem. Uostalom, svaka zena u nekom dijelu svog zivota posumnja u sebe, bez izuzetka. Makar jednom u zivotu se svakoj desilo da 'osjeti' da je prevarena i tad se gubi samopouzdanje.
- burek_in_space
#506 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
MoRe i tako, ali ja idem onom linijom koju je Neena preporuchila, da forsiramo pozitivne stvari.madner wrote:Ima i druga varijanta kada se objektivno procjeni znanje i mogucnosti ali se ocjeni da su manji od drugih
-
Officer Crabtree
#507 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Problem su i ožiljci prošlih vremena.
Izbacimo mimu! (pozitiva me dere)
- madner
#508 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Pozitivno je da neko realan, negativno je samozavaravanje.burek_in_space wrote:MoRe i tako, ali ja idem onom linijom koju je Neena preporuchila, da forsiramo pozitivne stvari.madner wrote:Ima i druga varijanta kada se objektivno procjeni znanje i mogucnosti ali se ocjeni da su manji od drugih
-
PalaSa Marsa
#509 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ne'a tu nikakvih oziljaka, to su samo umisljanja da ih ima.Officer Crabtree wrote:Problem su i ožiljci prošlih vremena.![]()
Last edited by PalaSa Marsa on 29/06/2010 15:36, edited 1 time in total.
-
Officer Crabtree
#510 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
A tebe je recimo prevario vjerenik ko moju jaranicu, pa ti znaš da nemaš ožiljaka nakon toga? 
-
PalaSa Marsa
#511 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Sve je to suplja.Officer Crabtree wrote:A tebe je recimo prevario vjerenik ko moju jaranicu, pa ti znaš da nemaš ožiljaka nakon toga?
-
Gospoda Ministarka
#512 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Officer Crabtree wrote:A tebe je recimo prevario vjerenik ko moju jaranicu, pa ti znaš da nemaš ožiljaka nakon toga?
Razlog vise.
-
Officer Crabtree
#513 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Pod pokrotiveljstvom magazina Žena.
-
PalaSa Marsa
#514 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Moze bit', mada hocu rec' za tu ti jaranicu, treba da je sretna kol'ko je duga i siroka, sto joj je taj to uradio eto tad, jer posto je takav kakav jest, uradio bi kasnije, a ko zna sta bi tad vec imali.. Tako da je dobro sto je (opet na vrijeme) 'spoznala s'kim ima posla.Officer Crabtree wrote:Pod pokrotiveljstvom magazina Žena.
- burek_in_space
#515 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Sve je to divno, krasno, ali nisu svi dovoljno jaki da ustanu odmah nakon pada, zato i ostanu ozhiljci.PalaSa Marsa wrote: Moze bit', mada hocu rec' za tu ti jaranicu, treba da je sretna kol'ko je duga i siroka, sto joj je taj to uradio eto tad, jer posto je takav kakav jest, uradio bi kasnije, a ko zna sta bi tad vec imali.. Tako da je dobro sto je (opet na vrijeme) 'spoznala s'kim ima posla.
p.s.
Da ne bude da si samo ti mene citirala.
-
PalaSa Marsa
#516 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ama treba zivjet, jedan zivot, jedna mlaaaaaaadost.burek_in_space wrote:Sve je to divno, krasno, ali nisu svi dovoljno jaki da ustanu odmah nakon pada, zato i ostanu ozhiljci.PalaSa Marsa wrote: Moze bit', mada hocu rec' za tu ti jaranicu, treba da je sretna kol'ko je duga i siroka, sto joj je taj to uradio eto tad, jer posto je takav kakav jest, uradio bi kasnije, a ko zna sta bi tad vec imali.. Tako da je dobro sto je (opet na vrijeme) 'spoznala s'kim ima posla.
p.s.
Da ne bude da si samo ti mene citirala.
- burek_in_space
#517 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Nije zhena samo ona do 30-e, nego i ona koju muzh ostavi u 60-oj, radi neke od 25-30 godina.PalaSa Marsa wrote: Ama treba zivjet, jedan zivot, jedna mlaaaaaaadost.(Znala sam da ces me citirat')
![]()
-
Officer Crabtree
#518 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
kad je u najboljim godinama da je ostaviš 
-
PalaSa Marsa
#519 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
PA garant zato imaju ti periodi, kad je sta i za sta i koju dob. Pa valjda imaju i te granice i sl. Nije da nema.burek_in_space wrote:Nije zhena samo ona do 30-e, nego i ona koju muzh ostavi u 60-oj, radi neke od 25-30 godina.PalaSa Marsa wrote: Ama treba zivjet, jedan zivot, jedna mlaaaaaaadost.(Znala sam da ces me citirat')
![]()
I jos, garant svaka dob daje i odredjenu zrelost, pa ljudi u razlicitim dobima, razlicito gledaju na razlicite stvari. (Uh, dok ovo ispisah, zamanta mi se (razlicito, razlicitosti, razlicimo)) Uh.
-
PalaSa Marsa
#520 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Officer Crabtree wrote:kad je u najboljim godinama da je ostaviš
-
Officer Crabtree
#521 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Nota bene djeco: U ovo se pretvori diskusija ako joj tražite odmah.
-
Officer Crabtree
#522 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Jedan od rijetkih slučajeva kad možeš povuć priču "Čuj, nije do tebe, do mene je, nisi ti mogla neostarit'..." a da to i misliš.PalaSa Marsa wrote:Officer Crabtree wrote:kad je u najboljim godinama da je ostavišI jos joj kazes, bas mi je bilo lijepo s' tobom.
![]()
Last edited by Officer Crabtree on 29/06/2010 15:51, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#523 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Officer Crabtree wrote:Jedan od rijetkih slučajeva kad možeš povuć priču "Čuj, nije do tebe, do mene je, nisi ti mogla ne ostarit'..."PalaSa Marsa wrote:Officer Crabtree wrote:kad je u najboljim godinama da je ostavišI jos joj kazes, bas mi je bilo lijepo s' tobom.
![]()
-
Officer Crabtree
#524 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ma tu sve izvlakuše pale i imaju smisla.
"Nisi takva bila kad smo se upoznali, meni su govorili da ćeš se promjenit, a ja jado vjerovao u tebe..."...
"Nisi takva bila kad smo se upoznali, meni su govorili da ćeš se promjenit, a ja jado vjerovao u tebe..."...
-
PalaSa Marsa
#525 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Haj' ti jadna sad materi, nek' te mati ceski. (Uh da ne zalaufamo temu, da nas ne kantiraju).Officer Crabtree wrote:Ma tu sve izvlakuše pale i imaju smisla.
Ima, ima ovdje materijala, sto jes' jes.