Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#126 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ladyblue18 »

mima wrote:Ja te lady uopste ne gledam cudno.............Image
:lol: :lol: :mrgreen: :kiss:
lord-executioner

#127 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by lord-executioner »

ladyblue18 wrote:
lord-executioner wrote:
Nisam mislio da se zena mora cuvati do braka, i da muskarac moze kako hoce, to je apsurdno shvatanje, mislio sam upravo na ovo sto si rekla, uz mali dodatak na povjerenje i zelju, a to je da ni zena ne treba "dati" nekome ko ce ispariti ili ohladiti kad to dobije. U suprotnom se negira upravo faktor povjerenja, pa ispada kako je dovoljno steci povjerenje za nesto sto ce trajati do kreveta, a raspasti se odmah poslije. To fakticno bude one night stand sa grace periodom :D Eto na kakvu trajnost mislim :)
Meni se jako svidja ovo kako je receno. :) :thumbup:
Iako postoji ona stara, da kada "dobije" muskarac izgubi interes, ima tu i dosta suplje rekla bih, to je vise onako smisljeno ja mislim od strane nasih nana, pranana... :mrgreen:
Sigurno je da tu ima mnogo predrasuda, ali upravo je dostupnost i brojnost mnogih lakih zena uzrokovala da znatan broj muskaraca ne razmislja dalje od "dobitka". Nepravedno bi bilo reci da vecina ide tom linijom, ali danas se malo muskaraca zna potruditi i poraditi na faktoru trajnosti i stabilnosti veze. Bilo kakva poteskoca dovodi do toga da odstupaju, povlace se ili bjeze; u to sam se cesto uvjerio posmatrajuci okruzenje, i bojim se da je to glavni uzrok ( uglavnom besmislenim ) vezama koje traju ( doduse ) ne jednu noc, ali nekoliko sedmica/mjeseci, sa uvijek istim tjesenjem i isprikom tipa "mlad sam ja jos za dugu vezu/zenidbu", "ima vremena", "ne treba prije tridesete", "ima dosta ribe u moru" itd.
ladyblue18

#128 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ladyblue18 »

lord-executioner wrote:
Sigurno je da tu ima mnogo predrasuda, ali upravo je dostupnost i brojnost mnogih lakih zena uzrokovala da znatan broj muskaraca ne razmislja dalje od "dobitka". Nepravedno bi bilo reci da vecina ide tom linijom, ali danas se malo muskaraca zna potruditi i poraditi na faktoru trajnosti i stabilnosti veze. Bilo kakva poteskoca dovodi do toga da odstupaju, povlace se ili bjeze; u to sam se cesto uvjerio posmatrajuci okruzenje, i bojim se da je to glavni uzrok ( uglavnom besmislenim ) vezama koje traju ( doduse ) ne jednu noc, ali nekoliko sedmica/mjeseci, sa uvijek istim tjesenjem i isprikom tipa "mlad sam ja jos za dugu vezu/zenidbu", "ima vremena", "ne treba prije tridesete", "ima dosta ribe u moru" itd.
:thumbup:
I jest tuzno da se odstupa nakon prve prepreke. :roll: Niko nece vise danas da se trudi. Skroz postajemo orjentisani samo na sebe i na svoje dobro.
Cast izuzecima, ali malo ih je.
lerdi

#129 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by lerdi »

Ove teme volim :D

Kao što ni ja, kao muško, neželim da legnem sa svakom koja naiđe, tako shvatam da ima i djevojaka koje normalno nežele da legnu sa svakim. Naravno s druge strane postoje i oni mušarci koji bi legli sa svakom, samo nek je žensko i one žene kojim je svejedno sa kojim će leći samo da je muško ili da imaju nešto od njega. Svako ima svoje i to treba poštovati. Što se tiče naše sredine to je tako i to se ovdje neče promjeniti ni za 100 godina.

Što se tiče omladinca :D , ako već ima tu djevojku s kojom bi želi da ima nešto više, mora se potruditi malo više i imati mnogo više taktike.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#130 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by pici »

Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah.....

ma jok dje Će to bitnut problem.....poneseš toljagu mlatneš u glavu pa za kosu i onda u PeĆinu.... :mrgreen:
atko

#131 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by atko »

pici wrote:Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah.....

ma jok dje Će to bitnut problem.....poneseš toljagu mlatneš u glavu pa za kosu i onda u PeĆinu.... :mrgreen:
To je vrlo bitno naglasiti, da treba za kosu inace se neapuni zemljeom :D :D :D :lol: :lol: :lol:

sjoo temee :-) ... pusti ba malog umocice ... inace ces mu nabit kompleks pa ce se ufurati da je mozda gej :D
sistem

#132 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by sistem »

pa ljudi, zar se to trazi? :?
zar to ne dodje samo, ono privlacnost, pa izlasci, pa zelja, pa strast.... i ono sve samo, taman kad treba i kako treba :-)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#133 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Latina »

trinaesti wrote:moze se pitat i obratno:

pitanje za momke: jel problem ako ne da odmah?

Sedam stranica, nigdje odgovora.

Moze li mi neko od iskusnih forumasa ( a svi na forumu su iskusni po ovom pitanju, ili tvrde da su takvi ) racionalno obrazloziti zbog cega je ovo problem ? Mi znamo da jeste.

p.s. Molim "duhovite" da zaobidju moj post. Hvala vam. :)
JThomas

#134 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by JThomas »

ovo vam je takozvano trik pitanje, na koje tačnog odgovora nema, šta god i kako god odgovorili, ispašćete muška svinja.

ja svakako sebe ne smatram bogzna kako iskusnim, pa neću ni pokušavati :lol:
Irm@

#135 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Irm@ »

sistem wrote:pa ljudi, zar se to trazi? :?
zar to ne dodje samo, ono privlacnost, pa izlasci, pa zelja, pa strast.... i ono sve samo, taman kad treba i kako treba :-)

@latina: nisam momak :D ali evo da velim svoj stav... ono kako sam sa svojim Dragim josh prije 300 godina na samom pocetku veze pricala.. kad ti je do nekog stalog..kad vidis da to negdje vodi...da ces mozda zavoljeti tu osobu zaljubiti se u nju... stanes i razmislis pa se upitas: ako ona josh uvijek se ne osjeca spremnom ako zeli da se to desi u pravo vrijeme... pa da poslusam tu zensku intuiciju...pa hajd Boga ti strpit cu se malo... izdrkati josh koji put (izvinite na rjecniku)
mada svakako ne treba ni u ceknju ni u "ne davanju" pretjerivati :-D :D
Lesli Eldridž

#136 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Lesli Eldridž »

Irm@ wrote:

@latina: nisam momak :D ali evo da velim svoj stav... ono kako sam sa svojim Dragim josh prije 300 godina na samom pocetku veze pricala.. kad ti je do nekog stalog..kad vidis da to negdje vodi...da ces mozda zavoljeti tu osobu zaljubiti se u nju... stanes i razmislis pa se upitas: ako ona josh uvijek se ne osjeca spremnom ako zeli da se to desi u pravo vrijeme... pa da poslusam tu zensku intuiciju...pa hajd Boga ti strpit cu se malo... izdrkati josh koji put (izvinite na rjecniku)
:lol: :lol: :lol: :D Legendarno... :lol: :lol: :lol: :D
ladyblue18

#137 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ladyblue18 »

Ma jok ba, nisi moderan. :oops: :P
Irm@ wrote:
U sridu. :thumbup:

Samo sto je momcima daleko lakse ostaviti curu ako im nije dala nakon mjesec :oops: kao sto kazu forumski frajeri :oops: , i naci onu koja ce dati nakon nekoliko sati, nego se potruditi malo i sacekati. Realnost je takva nazalost vecinom. :sad:

A ne mislim da je puno kada djevojka trazi malo vremena i strpljenja. Ako je momku stalo do djevojke onda bi je trebao razumjeti i shvatiti. :)
tatjanamster

#138 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by tatjanamster »

pici wrote:Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah.....

pici ti si meni genije :D
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#139 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Toto »

Dok je god ponuda veca od traznje treba trazit. Kad zagusti: moze se i pricekat.
ljubav_aha

#140 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

Toto wrote:Dok je god ponuda veca od traznje treba trazit. Kad zagusti: moze se i pricekat.
mora se pricekati ;-)

ako je ponuda ne samo vec,vec upravo pristuna ,nema potrebe traziti ;-)

problem "otvaraca" teme je upravo nemanje ponude za prvi ples :dance:

u SAD se nude bez problema,narocito "padaju" na tipove sa akcentom ,a i obratno :!:
Topla voda

#141 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Topla voda »

a koji su to tipovi sa akcentom?
jel bilo koji akcent il sta?
de pomozi :lol:
ljubav_aha

#142 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

amerikanci/amerikanke se prilicno pale na lingvisticke akcente nas muhadzera/ki :lol:
Topla voda

#143 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Topla voda »

znao sam ja da i u muhadzirlooku ima nekog hajra...

jestel nafatali kakvih,bar onako sa strane gledajuci,solidnih tipova...domicilnih iz ajove,montane i tako to?
ljubav_aha

#144 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

cuj "nafatali " :lol:

jedini interesatni amerikanci : koji mnogo putuju i znaju sto se desava van SAD :-D
Topla voda

#145 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Topla voda »

a ja sam nesto skonto...nisu ti ameri ni blizu nama,jel de...cim si ti ovdje :D
ljubav_aha

#146 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

naravno,ali posto je ovo ipak forum,ne bih rekla da je postignuta narocita bliskost
Topla voda

#147 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Topla voda »

pa dobro de..bliskosti nema...al ne znaci da je nece biti...
nismo ni krivi sto se nadjosmo na forumu,a ne negdje drugdje..zar ne?
ljubav_aha

#148 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by ljubav_aha »

da, to si dobro napisao jer imas snaznu dozu entuzijazma :)
Topla voda

#149 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by Topla voda »

ti ko da nisi otisla iz bosne...
pa dobro hajde neka ti bude...sveopsta nemogucnost nalazenja nekog bliskog sebi,usljed ratnih stradanja ili sta vec..jel to ono kao default?
negativ

#150 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah

Post by negativ »

Ma jok ne traži, to samo od sebe dođe... i privlačnost i želja i strast... :!:
Toga ima najviše u američkim filmovima, pitaj @ljubav_aha kako se ponaša na prvom plesu :?:
Post Reply