Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- negativ
#1 Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Pitanje za djevojke... je li problem ako dečko traži odmah, ili bar brzo nakon upoznavanja?
Mene niko nije ništa učio o ovome jer u to vrijeme se nije baš pričalo mnogo o tome (ono relacija otac sin).
Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
Je li to baš tako???
Mene niko nije ništa učio o ovome jer u to vrijeme se nije baš pričalo mnogo o tome (ono relacija otac sin).
Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
Je li to baš tako???
- Cholina_Lokica
#2 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
njegovo je da trazi a njeno hoce li

- tatjanamster
#3 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
tako je DileDile wrote:njegovo je da trazi a njeno hoce li![]()
čuj jel problem, pa zavisi kaki' je...
i jedan i drugi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Pa moze on da trazi, samo nisu cure bas takve budale kakvim ih vi smatrate.
Kod mene bi takav dobio samo ignore, ni rijec, ni pogled, ma nista, samo ignore. Takav i ne zasluzuje bolje.
Doduse ima danas cura i previse koje ce dati ako on zatrazi pa makar i nakon progovorenih nekoliko rijeci, tako da to sto bih ga ja poslala u neku stvar njega ne bi previse pogodilo.
Od mene nece dobiti, pa makar mu se osusio.
Kod mene bi takav dobio samo ignore, ni rijec, ni pogled, ma nista, samo ignore. Takav i ne zasluzuje bolje.
Doduse ima danas cura i previse koje ce dati ako on zatrazi pa makar i nakon progovorenih nekoliko rijeci, tako da to sto bih ga ja poslala u neku stvar njega ne bi previse pogodilo.
Od mene nece dobiti, pa makar mu se osusio.
- Loulou
#5 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Kako drukčije?negativ wrote: Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
- trinaesti
#6 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
moze se pitat i obratno:
pitanje za momke: jel problem ako ne da odmah?
pitanje za momke: jel problem ako ne da odmah?
- negativ
#7 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ma nemam pojma, ko prije je bilo lakše, cure slobodnije...Loulou wrote:Kako drukčije?
Dobro, on je inače po prirodi stidljiv, možda je i to.
- ladyblue18
#8 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Cure prije nisu bile slobodnije ali nikako.negativ wrote:Ma nemam pojma, ko prije je bilo lakše, cure slobodnije...Loulou wrote:Kako drukčije?![]()
Prije se ipak znalo za obraz, moral, nije se trazilo ni davalo nakon nekoliko progovorenih rijeci.
Valjda bi ti kao otac to treba znati, jer si iz tog vremena.
-
andrija2007
#9 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Lijepa rijec i gvozdena vrata otvara! 
- negativ
#10 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
@ladyblue18 Cure prije nisu bile slobodnije ali nikako.
Ja znam da su iste, i sad je i obraz, moral i sve vezano za to isto, ako neko već drži do toga.
Isto iz iskustva znam da su ovakvi romantičari ko što je moj sin pušili foru kod cura uvijek (tipa vezanje za jednu ljubav u srednjoj školi ili na faksu, pa ga ona dribla kako stigne pod sloganom 'nisam još spremna ili čekamo idealan momenat').
Nadoći će on u vožnji kad se još koji put nasuče na te šupljake, ali i ovo što mu ja govorim je istina jer ako previše čekaš, možda i ne dočekaš.
Ja lično nisam nikad previše čekao - i isplatilo se u većini slučajeva, što je dokaz da nema baš velike razlike kod današnjih i ondašnjih cura.
Ja znam da su iste, i sad je i obraz, moral i sve vezano za to isto, ako neko već drži do toga.
Isto iz iskustva znam da su ovakvi romantičari ko što je moj sin pušili foru kod cura uvijek (tipa vezanje za jednu ljubav u srednjoj školi ili na faksu, pa ga ona dribla kako stigne pod sloganom 'nisam još spremna ili čekamo idealan momenat').
Nadoći će on u vožnji kad se još koji put nasuče na te šupljake, ali i ovo što mu ja govorim je istina jer ako previše čekaš, možda i ne dočekaš.
Ja lično nisam nikad previše čekao - i isplatilo se u većini slučajeva, što je dokaz da nema baš velike razlike kod današnjih i ondašnjih cura.
- black
#11 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Klinci se *ebu ko štuke
njihovo sjeme curi niz haustore....
njihovo sjeme curi niz haustore....
- hepek071
#12 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ma ne sekiraj se care...proradiće valjda babini geni 
- Loulou
#13 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Mislim da je to sve isto. Neovisno o vremenu. Uvijek ima i jednog i drugog.negativ wrote:Ma nemam pojma, ko prije je bilo lakše, cure slobodnije...Loulou wrote:Kako drukčije?![]()
S tom razlikom da se, po mom mišljenju, o tome prije manje pričalo. Djelovalo se oduvijek
- negativ
#14 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
hepek071 wrote:ma ne sekiraj se care...proradiće valjda babini geni
- ladyblue18
#15 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Pa obraz i moral je isti uvijek to se ne mjenja, samo sto je broj takvih cura danas punooooo punoooooo manji.
Ti si imao srece ocigledno
I ne znam sta je lose u tome ako djevojka nije spremna, to nije nikakva fora.
Neko nece da se da nekome tako lahko, neko drzi do sebe i potrebno mu je povjerenje u vezi i da bude 100% siguran da je on taj kome hoce da se da prvi put.
Naravno ovdje pricam o djevojkama koje su djevice, ali ako i nije djevica ne mora znaciti da ce tek tako lahko leci s nekim.
A ako je muskarcu stalo do djevojke, cekat ce on, vjeruj mi.
Sex nije sve, nit je najvazniji, a kome je stalo samo do toga i ne trebaju mu veze, pa jel tako?
Ali ne brini se, nadoci ce on, bas kao sto ti kazes.
Uvijek ima cura koje ce dati olako i to je najmanji problem takve naci. 
Ti si imao srece ocigledno
I ne znam sta je lose u tome ako djevojka nije spremna, to nije nikakva fora.
Neko nece da se da nekome tako lahko, neko drzi do sebe i potrebno mu je povjerenje u vezi i da bude 100% siguran da je on taj kome hoce da se da prvi put.
Naravno ovdje pricam o djevojkama koje su djevice, ali ako i nije djevica ne mora znaciti da ce tek tako lahko leci s nekim.
A ako je muskarcu stalo do djevojke, cekat ce on, vjeruj mi.
Sex nije sve, nit je najvazniji, a kome je stalo samo do toga i ne trebaju mu veze, pa jel tako?
Ali ne brini se, nadoci ce on, bas kao sto ti kazes.
-
andrija2007
#16 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
A sta ako cura trazi odmah? 
- negativ
#17 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Bilo je slučajeva, o lijepe Beograđanke...andrija2007 wrote:A sta ako cura trazi odmah?
-
zenicaone
#18 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
tri god hodo a nije umocio (jedino ako nije sa strane a oprezan bioalemaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma joj tesko pitanje. Ipak mislim da danas cure to haman ocekuju poslje nekoliko sastanaka. Mislim da je mene neko pitao tako nesto, hljasku bi dobio, kod mene se desilo spontatno nakon tri godine veze, al cuj spontano poslje tri godine
![]()
![]()
-
zenicaone
#19 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
jel to retoricko pitanje il...andrija2007 wrote:A sta ako cura trazi odmah?
-
zenicaone
#20 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ah veze na daljinu - imaju one i svojih prednosti - moze se lakse sarat a ako je svega bilo - STA SI TI CEKALA cccccc - joj to onaj sad popularni fol kod tinejdzerki hajmo svasta radit samo se necemo sexat da ja ostanem "nevina"alemaa wrote:zenicaone wrote:tri god hodo a nije umocio (jedino ako nije sa strane a oprezan bioalemaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma joj tesko pitanje. Ipak mislim da danas cure to haman ocekuju poslje nekoliko sastanaka. Mislim da je mene neko pitao tako nesto, hljasku bi dobio, kod mene se desilo spontatno nakon tri godine veze, al cuj spontano poslje tri godine
![]()
![]()
) svaka mu cast - da nije gay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ko zna, ionako je veza na daljinu bila, ma nije umocio al jest sve ostalo![]()
![]()
, to je doslo zadnje ko kec na desetku
![]()
- madnessa
#21 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ma nije toliki problem kad trazi nego kako trazi... nekad imam osjecaj da me tipovi koje srecem smatraju za rupu u zidu sudeci po nacinu kako prilaze... cak se desava da postavi to tako direktno i bezobrazno da se zapitam ko je tu normalan... sad te prvo pitaju bi l' ti sta radila, pa onda kako se zoves...
vrijeme kad je zgodno priupitat je relativna stvar, a ovisi o obje strane i medjusobnog odnosa, ali ako je pristup taktican i pun postovanja veca je vjerovatnoca da ce se nesto i desiti...
vrijeme kad je zgodno priupitat je relativna stvar, a ovisi o obje strane i medjusobnog odnosa, ali ako je pristup taktican i pun postovanja veca je vjerovatnoca da ce se nesto i desiti...
-
andrija2007
#22 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Nije retoricko vec moralisticko!zenicaone wrote:jel to retoricko pitanje il...andrija2007 wrote:A sta ako cura trazi odmah?
-
andrija2007
#23 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Bilo je slučajeva, o lijepe Beograđanke...
[/quote]
Ote mi iz usta!
Ote mi iz usta!
-
zenicaone
#24 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ah veze na daljinu - imaju one i svojih prednosti - moze se lakse sarat a ako je svega bilo - STA SI TI CEKALA cccccc - joj to onaj sad popularni fol kod tinejdzerki hajmo svasta radit samo se necemo sexat da ja ostanem "nevina"alemaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ko zna, ionako je veza na daljinu bila, ma nije umocio al jest sve ostalo![]()
![]()
, to je doslo zadnje ko kec na desetku
![]()
Ovo kompliment tinejdzerka
A veze na daljinu, ma i tu si u pravu za prednosti i mane, ako je sarao a nisam saznala svaka mu cast.[/quote]
tipicno zenski ja upita ona odvoji sta joj se svidja a ostatak baci - nebi ponovio al me stvarno interesuje pa da ne serem - PA STA SI TI CEKALA 3 GODINE - nemoj mi rec samo da ga bolje upoznas
-
zenicaone
#25 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ne znam onda ako gledas iz tog ugla spuco bi joj samarandrija2007 wrote:Nije retoricko vec moralisticko!zenicaone wrote:jel to retoricko pitanje il...andrija2007 wrote:A sta ako cura trazi odmah?