SaraFina wrote:silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
Mislim i sad mi je još ono napet za razliku od vršnjaka.
saro???
znao sam...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
SaraFina wrote:silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
Mislim i sad mi je još ono napet za razliku od vršnjaka.
pa ebo ga ti..sta ce mi kljuc bez auta..normalno da imam..nightvision wrote:Jeb'o kljuc, imas li auto je bitnije.
Uvijek sam bio dobar diplomata.bang and blame wrote:Dovoljno diskretno, ali i politicki dovoljno receno![]()
Ali, treci slucaj mi je posebno maglovit. Ono,bas, diskretno maglovit
Pa ti onda jos samo oglas da stavis "ne trazim nista, samo se hvalim".animals wrote:pa ebo ga ti..sta ce mi kljuc bez auta..normalno da imam..nightvision wrote:Jeb'o kljuc, imas li auto je bitnije.
i onaj EU pass imam..znaci ja sam san snova
Pa ne trazim nista..samo se zajebajemnightvision wrote:Pa ti onda jos samo oglas da stavis "ne trazim nista, samo se hvalim".animals wrote:pa ebo ga ti..sta ce mi kljuc bez auta..normalno da imam..nightvision wrote:Jeb'o kljuc, imas li auto je bitnije.
i onaj EU pass imam..znaci ja sam san snova
Suti bolan, pola foruma si sad razocarao.animals wrote:Pa ne trazim nista..samo se zajebajem
radostan dan wrote:SaraFina wrote:silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
Mislim i sad mi je još ono napet za razliku od vršnjaka.![]()
saro???
znao sam...
Da ima posao i auto, te da je na dobrom putu da se odseli od svojih ili da već ima svoj stan.silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
ja sam tek jutros skontao ko si tiSaraFina wrote:
Zatrpacu te pp-ovima
Ako sam se već otkrila!
ukinuo je Europederski lobiferratilis wrote:gdje nestade ona tema o neudatim curama 20+
todd_smith wrote:ja sam tek jutros skontao ko si tiSaraFina wrote:
Zatrpacu te pp-ovima
Ako sam se već otkrila!![]()
![]()
Dosadno mii wrote:Da ima posao i auto, te da je na dobrom putu da se odseli od svojih ili da već ima svoj stan.silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
A odbilo bi me sve ono što bi i da ima 25, da ne vodi računa o svom izgledu i da nam se razmišljanja razlikuju gotovo u svemu.
Nerealna jeferratilis wrote:gdje nestade ona tema o neudatim curama 20+
i dalje ne kontam, ima dosta idiotskih tema na ovom forumu, zašto su onu obrisali, jel neko napisao nešto pa zbog toga ili zbog same temeEurosa wrote:ferratilis wrote:gdje nestade ona tema o neudatim curama 20+
Ja sam se taman htjela prijavitial ne daju dusmani
Nema ovdje slobode govora. Nije ti ovo Evropa.ferratilis wrote:gdje nestade ona tema o neudatim curama 20+
ferratilis wrote:Da budem iskren, potpuno mi je normalno da cura prvo gleda moju finansijsku situaciju pa tek onda sve ostalo. Imam 24 godine, na birou, sa diplomom s kojom se po svemu sudeći nikad neću zaposlit, živim sa starcima, pobjeg'o bi sam od sebe
Nije sreća al jest dio srećeSaraFina wrote:ferratilis wrote:Da budem iskren, potpuno mi je normalno da cura prvo gleda moju finansijsku situaciju pa tek onda sve ostalo. Imam 24 godine, na birou, sa diplomom s kojom se po svemu sudeći nikad neću zaposlit, živim sa starcima, pobjeg'o bi sam od sebe
Pa nisi jedini svakako. Ovo ne govorim da te utješim već realno ...
Uglavnom, za zajednički zivot ili brak finansijska situacija jeste bitna, ali za zabavljanje i početak neke veze ne vidim svrhu ispitivanja imovinskog kartona.
24 godine su mladost. Ko zna za par godina kakva će situacija biti i da li ćeš se zaposliti, mozda i obogatiti?
Ja definitivno nikad ne bi razmišljala negativno o ljudima koji nisu dobili priliku ...
A nije ni " sreća para puna vreća":)
pa ne znam jednu djevojku sa 25 ili iznad koja upozna momka/izlazi sa momkom samo eto radi zabavljanja i cisto togaSaraFina wrote:ferratilis wrote:Da budem iskren, potpuno mi je normalno da cura prvo gleda moju finansijsku situaciju pa tek onda sve ostalo. Imam 24 godine, na birou, sa diplomom s kojom se po svemu sudeći nikad neću zaposlit, živim sa starcima, pobjeg'o bi sam od sebe
Pa nisi jedini svakako. Ovo ne govorim da te utješim već realno ...
Uglavnom, za zajednički zivot ili brak finansijska situacija jeste bitna, ali za zabavljanje i početak neke veze ne vidim svrhu ispitivanja imovinskog kartona.
24 godine su mladost. Ko zna za par godina kakva će situacija biti i da li ćeš se zaposliti, mozda i obogatiti?
Ja definitivno nikad ne bi razmišljala negativno o ljudima koji nisu dobili priliku ...
A nije ni " sreća para puna vreća":)