Pitanje za cure u 25-tim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
astala_vistala

#376 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by astala_vistala »

Sami ste sebe zajebali,zrtve ste novog sistema i previse gledanja filmova i serija,a vecinom vas roditelji razmazili sa pricom da treba zavrsit fakultet dobit posao u kancelariji toboze da nebi kopao kanale i na kraju od se probudite trancika vam ni kuceta ni maceta,ko god moze nek se zeni udaje cim prodje granicu od 20 godine,jarane kad ti maksumce zakmeci odma ima posla i nafake,u tome slucaju ljudi govore boze samo zdravlja.

Vezano za temu,razlika od 10 godina i vise nije nikakva ljubav,u takve veze se upustaju budale jer i ako dodje do braka na kraju dodje i do razvoda neko tu poludi,a u sustini djevojke ulaze u veze sa starijim muskarcima jer su oni vec kolko tolko nesto stekli u svome zivotu u odnosu na svog protukandidata koji je drasticno mladji,zov prirode je ipak jaci od svih etickih i moralnih normi,a dokazi su svuda oko nas :D
Matzan

#377 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Matzan »

astala_vistala wrote:Sami ste sebe zajebali,zrtve ste novog sistema i previse gledanja filmova i serija,a vecinom vas roditelji razmazili sa pricom da treba zavrsit fakultet dobit posao u kancelariji toboze da nebi kopao kanale i na kraju od se probudite trancika vam ni kuceta ni maceta,ko god moze nek se zeni udaje cim prodje granicu od 20 godine,jarane kad ti maksumce zakmeci odma ima posla i nafake,u tome slucaju ljudi govore boze samo zdravlja.

Vezano za temu,razlika od 10 godina i vise nije nikakva ljubav,u takve veze se upustaju budale jer i ako dodje do braka na kraju dodje i do razvoda neko tu poludi,a u sustini djevojke ulaze u veze sa starijim muskarcima jer su oni vec kolko tolko nesto stekli u svome zivotu u odnosu na svog protukandidata koji je drasticno mladji,zov prirode je ipak jaci od svih etickih i moralnih normi,a dokazi su svuda oko nas :D

Sa prvim pasusom se u potpunosti slažem.
Sve danas nešto izgovori, te da se skući/e, te fali im ovo, fali im ono... kad se neće hiljadu izgovora.
Isto tako, ko hoće nekakvu karijeru ganjati često može da ga/je ponese i prenese.

Za ovo drugo ne znam, javiću kad budem imao dovoljno godina. :oops: :mrgreen:
muha_sa

#378 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by muha_sa »

Eurosa wrote:Ama sta vam je? Najlakse se udati i piladiju izroditi,valja to hraniti! A kako ako oboje ne rade,kad zivimo u ovoj cemernici :-)
a ljubav :? od ljubavi se živi moja ti.
Matzan

#379 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Matzan »

Eurosa wrote:Ama sta vam je? Najlakse se udati i piladiju izroditi,valja to hraniti! A kako ako oboje ne rade,kad zivimo u ovoj cemernici :-)

Paaa...ne bi se reklo.... i mi došli tobe... :oops: :lol:
shandrprcSA

#380 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by shandrprcSA »

muha_sa wrote:
u dobru i zlu?
muha_sa

#381 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by muha_sa »

Eurosa wrote:
muha_sa wrote:

Gdje se to kupuje i koliko kosta? :)
nema trte vrte :-) kriška panje i šolja mlijeka, samo nek se dvoje vole.

dok kokuzluk ne pokuca na vrata---kokuzluk na vrata ljubav kroz prozor :lol:
Matzan

#382 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Matzan »

muha_sa wrote: nema trte vrte :-) kriška panje i šolja mlijeka, samo nek se dvoje vole.

dok kokuzluk ne pokuca na vrata---kokuzluk na vrata ljubav kroz prozor :lol:

:thumbup: :thumbup: Zna čovjek.
Kad bolje razmislim, možda je i bolje da se ljudi što manje žene i udaju na ovom vaktu.
Jednostavno je sve otišlo u tri lijepe materi(jal)ne!
astala_vistala

#383 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by astala_vistala »

Situacija je teska posebno sto su nam truli kapitalizam i domokratija nametnuli neke nove norme,a nas zivotni standard kaska za tim,i dalje stojim iza toga da je vecina mlade populacije jako jako razmazena u odnosu na njihove roditelje,za 15 tak 20 godina rijetko ce se gdje cuti da parovi kazu krenuli smo od nule a vidi danas sta imamo..
Matzan

#384 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Matzan »

Malo smo otišli u off i pišemo o nekim ekstremnim primjerima.
Ima i toga što kažete, neko naštanca djecu, a onda očekuje da mu ih neko drugi hrani.
Međutim, ja sam ciljao na jednu drugu grupu mladih, odnosno drugu vrstu filozofije, a to su osobe koje uredno završe školu/fax, počnu raditi, ali se ne odlučuju na brak jer bi da im je sve potaman. Takvi/e se zavuku najčešće bez velike potrebe za tim.
Takvi će idioti sutra kukati jer mu dijete koje pohađa OŠ (ako ipak nekim slučajem dođu do njeg) ima "zastarjeli" iphone 5.
Pobogu!
Ramzess Veliki

#385 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Ramzess Veliki »

bang and blame wrote:Ma, razlika oko 10 god. mi nekako još "pristojna". Za sve preko, moraju imati dobar želudac.
Ove na slikama, bespotrebno je komentarisati. To je, za nas, sasvim drugi svijet, kao i uslovi života u tom svijetu :mrgreen:
To je za vas ... a šta da ja radim kad izgledam k'o glumac? :shock: Vala ne bih neku petnaest-dvajest godina mlađu pa nek' me ogovaraju iza leđa koliko hoće. :oops:
Sunny-7

#386 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Sunny-7 »

Ramzess Veliki wrote:
bang and blame wrote:Ma, razlika oko 10 god. mi nekako još "pristojna". Za sve preko, moraju imati dobar želudac.
Ove na slikama, bespotrebno je komentarisati. To je, za nas, sasvim drugi svijet, kao i uslovi života u tom svijetu :mrgreen:
To je za vas ... a šta da ja radim kad izgledam k'o glumac? :shock: Vala ne bih neku petnaest-dvajest godina mlađu pa nek' me ogovaraju iza leđa koliko hoće. :oops:
Hahaha, koji glumac, koji?? :lol: :lol: :lol:
Takvim kao ti je najteze :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#387 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Ramzess Veliki »

Sunny-7 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Hahaha, koji glumac, koji?? :lol: :lol: :lol:
Takvim kao ti je najteze :lol: :lol:
Pa k'o Jack sunce mu ... :twisted:
Image
Sunny-7

#388 Re: Pitanje za cure u 25-tim...

Post by Sunny-7 »

Ooo, mislis Johnny :lol: :lol: :lol: Halali sto te ne prepoznah na prvu :lol: :lol:
Post Reply