Nisi "poFatala" dobro. Zapravo si "poFatala" i protumacila proizvoljno, onako kako tebi odgovara da to prikazes.bang and blame wrote: Ma, haman da sam "poFatala" dobro
Pitanje za cure u 25-tim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nightvision
#301 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
-
bang and blame
#302 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
nightvision wrote:Nisi "poFatala" dobro. Zapravo si "poFatala" i protumacila proizvoljno, onako kako tebi odgovara da to prikazes.bang and blame wrote: Ma, haman da sam "poFatala" dobro
Tačno!
-
nightvision
#303 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Da zene primjenjuju dvostruke standarde?bang and blame wrote: Tačno!
Tacno!
-
bang and blame
#304 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
nightvision wrote:Da zene primjenjuju dvostruke standarde?bang and blame wrote: Tačno!
Tacno!
Da žene primjenjuju dvostruke standarde, JA TO NISAM rekla/napisala.
Slušaj/čitaj da, mnogo, mnogooo ljudi primjenjuje dvostruke aršine za mnoge stvari u životu. Ti si žestoko razočaran, pa misliš da su ti, dvostruki aršini,rezervisani samo za ženski spol.
Neka svako želi i mašta. Pazi šta želiš, možda ti se i obistini.
Lijep pozdrav.
- Miss_E25
#305 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Dobro, ako cemo samo o izgledu, mozda ti izgledas mladje od zena svoje generacije, ali ja ti ne garantujem da od 40 ne izgledas dobro kao momak od 25, isto ti je kao i sa zenama. Ne ide vama vrijeme u korist, i vi starite dragi moji. Nije ni Brad Pitt sto je nekad bio. Zasto bi i cura od 25 birala starijeg i ruznijeg ako moze mladjeg i ljepseg?nightvision wrote:
I daj se mani te price o zrelosti, ozbiljnosti, intelektu, karakteru... Prezvakali smo je ovde sto puta a opet se vazda hvatate za to kao davljenik za slamku. To se ja radi tebe (i neke "'tetke") trebam preispitivati zato sto sam muskarac i razmisljam kao musko? Cekaj da uzmem dnevnu dozu estrogena i da mi sise narastu pa da nastavimo razgovor.
-
todd_smith
#306 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
sto? cougarke se bas bolje drze nego ove mlade
- S4mpion
#307 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Dokle smo? Bolje bit mlad i lijep nego star i ružan? 
-
nightvision
#308 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Nije, pa bi mu opet bar svaka druga cura "dala" da ima priliku.Miss_E25 wrote:nightvision wrote:Nije ni Brad Pitt sto je nekad bio. Zasto bi i cura od 25 birala starijeg i ruznijeg ako moze mladjeg i ljepseg?
Posve je prirodno da je muskarac u nekim razumnim granicama stariji od partnerice. Jel' ono bi da zene hoce ostvarenog, sposobnog, zrelog...muskarca? Koliko je ono takvih od 25? (bez uvrede mladje kolege) Ma puna ih carsija mescini. Malo ih je i od 30, ako cemo iskreno. Jel' sad znas zasto cura, ne bi, vec ce birati "starijeg i ruznijeg"?
I dok je to sasvim prihvatljivo, spaljuju se na lomaci i razapinju na krst svi muski koji se usude reci da je normalno imati mladju partnericu.
Malo ste kontradiktorne. Ili je ipak do mene.
- jao_situacije
#309 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Sve je to lijepo divno krasno.. ali najbolje biti mlad lijep zgodan i s parama, a još imati i papire.. 
- amiliana
#310 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Stariji su najboljiMiss_E25 wrote:Dobro, ako cemo samo o izgledu, mozda ti izgledas mladje od zena svoje generacije, ali ja ti ne garantujem da od 40 ne izgledas dobro kao momak od 25, isto ti je kao i sa zenama. Ne ide vama vrijeme u korist, i vi starite dragi moji. Nije ni Brad Pitt sto je nekad bio. Zasto bi i cura od 25 birala starijeg i ruznijeg ako moze mladjeg i ljepseg?nightvision wrote:
I daj se mani te price o zrelosti, ozbiljnosti, intelektu, karakteru... Prezvakali smo je ovde sto puta a opet se vazda hvatate za to kao davljenik za slamku. To se ja radi tebe (i neke "'tetke") trebam preispitivati zato sto sam muskarac i razmisljam kao musko? Cekaj da uzmem dnevnu dozu estrogena i da mi sise narastu pa da nastavimo razgovor.
- Matzan
#311 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Koliko?amiliana wrote: Stariji su najbolji
- amiliana
#312 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Do 25 a moze i 26 nebitnoMatzan wrote:Koliko?amiliana wrote: Stariji su najbolji
- SaraFina
#313 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
nightvision wrote:Bogvasneubio, jel ja moram crtati sve? Naravno da necu imati djete u 80toj, niti bi sa 80 zaganjao "unucice" od 20. Ali teoretski, a u praksi i dokazano, da je sasvim moguce - dogadja se.Dosadno mii wrote: Sto ce ti dijete sa 50/60/70 i cak 80? Umrijet ces prije nego ga odgojis.
I sta fali djetetu u 50toj ako je majci npr 30? Pa masa zena danas radja u kasnim 30tim jer ganjaju nekakve karijere, prakticno na zalasku reproduktivnog ciklusa, a muskarac ako bi pravio djete u 50toj pa i 60toj je babaroga, iako je opstepoznato da je muski reproduktivni zivot daleko duzi nego zenski? Opet dvostruki standardi na djelu.
A umrijeti mozes i sa 30 kao i sa 60, nemas nikakvu garanciju od boga da ces odgojiti djecu za zivota.
Ti si meni Tito!
Čuj što fali imati dijete u pedesetoj ako je majci trideset?
Pa oko 70% su joj šanse vjerovatno da će biti samohrana majka u 45- toj i to divljeg tinejdzera/tinejdzerice ..
Zašto bi sebi neka zena pozeljela zivot samohrane majke?
Da se uda jedino za milijardera i tako dozivotno obezbijedi i sebe i potomstvo.
Koliko je takvih muškaraca procentualno?
Što se tiče smrti fakat je nepredvidiva i Bog nije vojni referent ne uzima po godištima .. Ali realno govoreći ovo moje gore navedeno stoji ipak u 60-70% slučajeva ..
- Matzan
#314 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Imam osjećaj da si ti zalutala na ovu temu.amiliana wrote:Do 25 a moze i 26 nebitnoMatzan wrote:Koliko?amiliana wrote: Stariji su najbolji
Ovdje se radi o malkice starijim curama, 25-26, a momci su 30+.
-
bang and blame
#315 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
I mene zanima, koji formatEurosa wrote:jao_situacije wrote:Sve je to lijepo divno krasno.. ali najbolje biti mlad lijep zgodan i s parama, a još imati i papire..
o kojim je papirima rijec?
- jao_situacije
#316 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
A4, A5, šta god hoćete 
- jao_situacije
#317 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Eurosa wrote:jao_situacije wrote:A4, A5, šta god hoćete
Mozes li to slikovito prikazati? Jer meni i dalje nije jasno

- jao_situacije
#318 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
pogledaj inbox

- jao_situacije
#319 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
do servera je.. 
- Miss_E25
#320 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Oprosti, ostvaren i sposoban u kojem smislu? Materijalnom? Da ima stan, auto, novac? Da li ti zaista zelis djevojku koja pristaje biti s tobom jer imas stan, posao i auto, cisto iz razloga da joj pruzis materijalnu sigurnost? Ja s 25 imam sve od navedenog, i ne treba mi muskarac koji ce mi sve to obezbijediti, tako da se uglavnom drzim ovih tipova svojih godina. I vjerovao ili ne, ima ih podosta ostvarenih u svakom smislunightvision wrote:
Nije, pa bi mu opet bar svaka druga cura "dala" da ima priliku.
Posve je prirodno da je muskarac u nekim razumnim granicama stariji od partnerice. Jel' ono bi da zene hoce ostvarenog, sposobnog, zrelog...muskarca? Koliko je ono takvih od 25? (bez uvrede mladje kolege) Ma puna ih carsija mescini. Malo ih je i od 30, ako cemo iskreno. Jel' sad znas zasto cura, ne bi, vec ce birati "starijeg i ruznijeg"?
I dok je to sasvim prihvatljivo, spaljuju se na lomaci i razapinju na krst svi muski koji se usude reci da je normalno imati mladju partnericu.
Malo ste kontradiktorne. Ili je ipak do mene.
Sta je za tebe "razumna granica" u kojoj bi muskarac trebao biti stariji od zene?
-
nightvision
#321 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Malo previse proracunato razmisljanje za moj ukus. Da li ovako isto "proracunato" razmisljas o mladjim momcima, ali uz druge parametre?SaraFina wrote:nightvision wrote:Čuj što fali imati dijete u pedesetoj ako je majci trideset?Dosadno mii wrote: Sto ce ti dijete sa 50/60/70 i cak 80? Umrijet ces prije nego ga odgojis.
Pa oko 70% su joj šanse vjerovatno da će biti samohrana majka u 45- toj i to divljeg tinejdzera/tinejdzerice ..
I dalje mislim da si, ako vec ne ogranicena, onda sputana predrasudama. Nisi svjesna sta sebi uskracujes.
- jao_situacije
#322 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Evo jedno pitanje za dame..
Zašto su u filmovima o J. Bondu sve neke mlade lijepe zgodne i narodski rečeno lake cure.
Da li je iko ikad vidio nešto suprotno ?
Edit: I zašto Bonda uvijek glumi neki stariji muškarac i većina scena sa djevojkama ima veze sa prevoznim sredstvom neke vrste ?
Zašto su u filmovima o J. Bondu sve neke mlade lijepe zgodne i narodski rečeno lake cure.
Edit: I zašto Bonda uvijek glumi neki stariji muškarac i većina scena sa djevojkama ima veze sa prevoznim sredstvom neke vrste ?
-
bang and blame
#323 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
To ti o Holywood-u, majke ti?!jao_situacije wrote:Evo jedno pitanje za dame..
- jao_situacije
#324 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Ejs ja pitam ti odgovaraš protupitanjem..bang and blame wrote:To ti o Holywood-u, majke ti?!jao_situacije wrote:Evo jedno pitanje za dame..
- jao_situacije
#325 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Jesi ti gledala J. Bonda kad si vidjela reklamuEurosa wrote:bang and blame wrote:To ti o Holywood-u, majke ti?!jao_situacije wrote:Evo jedno pitanje za dame..
Zato sto su ciljana publika sredovjecni muskarci u klimaksu.