Pitanje za cure u 25-tim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silver_007
#26 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
jok jok, godine su tacne, interesantnih odgovora ima 
- sema911s
#27 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
u tim godinama mnoge osobe pobudale, prijatelji im se podavali djeca na putu, a oni nista i tada rade neke neocekivane stvari(iskusio na svojoj kozi)
vecinom gledaju da uniste sto su do tada stekli, i vecinom rade pogresne korakee
vecinom gledaju da uniste sto su do tada stekli, i vecinom rade pogresne korakee
-
nightvision
#28 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Bome, slabo ces ovde naci te od 25. Kad ja ne mogu da nadjem kako ces ti.silver_007 wrote:jok jok, godine su tacne, interesantnih odgovora ima
- berenice
#29 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Ima nas, nemoj zaebavat covjeka 
-
nightvision
#30 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
berenice wrote:Ima nas, nemoj zaebavat covjeka
- yoda82
#31 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
jupiii....još pola godine, i ja mogu tražiti ove od 25 
- supercali
#32 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
nemoj mi dirati berenicunightvision wrote:berenice wrote:Ima nas, nemoj zaebavat covjeka
izgleda da mi je komsinica tako da komsija ima prednost
-
nightvision
#33 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Samo preko maramice.supercali wrote:nemoj mi dirati berenicu
- supercali
#34 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
drzi ti maramicu u dzepu i ne barci mi komsinicu 
-
nightvision
#35 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Uuu... haman da je kona kaparisana i katastarski i gruntovno.supercali wrote:drzi ti maramicu u dzepu i ne barci mi komsinicu
- supercali
#36 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
i obligaciono i po pitanju autorkih prava i ostali nazivinightvision wrote:Uuu... haman da je kona kaparisana i katastarski i gruntovno.supercali wrote:drzi ti maramicu u dzepu i ne barci mi komsinicu
-
nightvision
#37 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Pa gdje sad ja da nadjem drugu od dvajesipet? Nejma na forumu vise nijedne. 
- berenice
#38 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Eno ga sad! Tacno mi dodje da ti dam, pa ti uzmem.nightvision wrote:Samo preko maramice.supercali wrote:nemoj mi dirati berenicu
- berenice
#39 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Ama, salim se. Meni je 33, nista ne budi tuzan.nightvision wrote:Pa gdje sad ja da nadjem drugu od dvajesipet? Nejma na forumu vise nijedne.
-
nightvision
#40 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
znaci drzala nas u zabludi sve ove godine... sto ti je rec zensko... 
- bach
#41 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Ključ koji otvara sva vrata.klixoris wrote:silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
Moze sada LOCK teme
Aladinova čarobna lampa našeg doba.
- berenice
#42 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Nisam ja zensko.nightvision wrote:znaci drzala nas u zabludi sve ove godine... sto ti je rec zensko...
Nego, kad sam imala 25, meni likovi preko 30 nisu bili interesantni. Cak stavise, ako bi mi se neko i svidio, privlacnost bi popustila, cim bih saznala koliko godina ima. Ne kazem da je odbojno u smislu fizicke privlacnosti ilti brzinskog ljubavnog odnosa, ali mi za ozbiljnu vezu treba ipak neko ko mi je vise blizak, pa cak i po godinama.
-
nightvision
#43 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Nisam ja zensko.
Za ozbiljnu vezu ponajprije je potrebna materijalno-tehnicka logisticka podrska....za ozbiljnu vezu treba ipak neko ko mi je vise blizak, pa cak i po godinama.
- Secer_033
#44 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Haj' sto nas zene privlace stariji muskarci, zivotno iskustvo, ozbiljnost, financijska situacija (za neke), ali da li vama muskarcima, muskarcima od +35 zaista odgovaraju mladje cure?
Neki dan slusam komentare muskaraca o novoj 27-godisnjoj curi nekog reportera koji ima cini mi se 52 godine i kazu kako je to neka mid life kriza i samim tim je sve o toj vezi receno jer navodno 'muskarac od +35 nema nema sta pricati sa mladim curama'. One se gledaju ali se ne diraju.
Njihove rijeci, ne moje
Neki dan slusam komentare muskaraca o novoj 27-godisnjoj curi nekog reportera koji ima cini mi se 52 godine i kazu kako je to neka mid life kriza i samim tim je sve o toj vezi receno jer navodno 'muskarac od +35 nema nema sta pricati sa mladim curama'. One se gledaju ali se ne diraju.
Njihove rijeci, ne moje
-
nightvision
#45 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
pa nisu bas daleko od istine iako mogu biti i malo ljubomorni, jel?! a zavisi koliko je cura mladja. nisu ni zene bas plaho zrele prije nego napune 24-5. i naravno zavisi u kom kontekstu nam je cura interesantna. Ako je cisto radi sexa, prakticno sve sto je legalno u principu moze proci, sve dok nemas griznju savjesti a mislim da je ipak ima veci dio muske populacije i da zene dobacivanja na ulici cesto shvate previse ozbiljno. a sto se tice ozbiljne veze ili braka, znam jednoga koji je ozenio zenu mladju od njega nekih 40god, i dobio dijete s njom, a njemu je sad 70, i neka mislim... znam i za vezu izmedju cure od nekih tridesetak s gospodinom kome je pedesetak, tacne podatke ne navodim radi diskrecije, a znam i za jednu koja je u vec duzoj vezi sa covjekom starijim od njenog oca, i to me nista ne pitajte jer je
kriza ili ne, bitno je da postoji obostrano razumijevanje i postovanje, i nije usamljen slucaj da cura/zena nakon neuspjelih veza i cak braka sa momcima "njenih" godina pronadje srecu sa starijim muskarcem.
-
bang and blame
#46 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Molim te jos da, u svom maniru- diskretno,napises podatak, da li su ti , dosta, stariji muskarci imali malo vise para? Da li je financijski interes ili nesto drugo, ljudsko, prevagnulo kod tih mladih zena, da udju u vezu sa tim starijim muskarcima?nightvision wrote:pa nisu bas daleko od istine iako mogu biti i malo ljubomorni, jel?! a zavisi koliko je cura mladja. nisu ni zene bas plaho zrele prije nego napune 24-5. i naravno zavisi u kom kontekstu nam je cura interesantna. Ako je cisto radi sexa, prakticno sve sto je legalno u principu moze proci, sve dok nemas griznju savjesti a mislim da je ipak ima veci dio muske populacije i da zene dobacivanja na ulici cesto shvate previse ozbiljno. a sto se tice ozbiljne veze ili braka, znam jednoga koji je ozenio zenu mladju od njega nekih 40god, i dobio dijete s njom, a njemu je sad 70, i neka mislim... znam i za vezu izmedju cure od nekih tridesetak s gospodinom kome je pedesetak, tacne podatke ne navodim radi diskrecije, a znam i za jednu koja je u vec duzoj vezi sa covjekom starijim od njenog oca, i to me nista ne pitajte jer jekriza ili ne, bitno je da postoji obostrano razumijevanje i postovanje, i nije usamljen slucaj da cura/zena nakon neuspjelih veza i cak braka sa momcima "njenih" godina pronadje srecu sa starijim muskarcem.
-
nightvision
#47 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Necu reci tacno koji je koji ali 'vako, u jednom slucaju su samo osjecanja u pitanju, u drugom je cura zavedena ono "skolski" tako da ona misli da joj je stalo do njega a lik je zgotivio i tako indirektno kupio a da ona toga nije svjesna, a mozda ni on jer je haman i on "pukao"; i ovaj treci slucaj mi je nejasan da li su samo finansije u igri ili ima i nesto vise. Dovoljno?bang and blame wrote:Molim te jos da, u svom maniru- diskretno,napises podatak, da li su ti , dosta, stariji muskarci imali malo vise para? Da li je financijski interes ili nesto drugo, ljudsko, prevagnulo kod tih mladih zena, da udju u vezu sa tim starijim muskarcima?
- animals
#48 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Imam ja vaki kljucbach wrote:Ključ koji otvara sva vrata.klixoris wrote:silver_007 wrote:...frajer ima 33-35 godina, desetak stariji od vas,,,,,,,sta vam se svidja/odbija, kakva su vasa ocekivanja od momka, kakav treba da bude?
Moze sada LOCK teme
Aladinova čarobna lampa našeg doba.
-
bang and blame
#49 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Dovoljno diskretno, ali i politicki dovoljno recenonightvision wrote:Necu reci tacno koji je koji ali 'vako, u jednom slucaju su samo osjecanja u pitanju, u drugom je cura zavedena ono "skolski" tako da ona misli da joj je stalo do njega a lik je zgotivio i tako indirektno kupio a da ona toga nije svjesna, a mozda ni on jer je haman i on "pukao"; i ovaj treci slucaj mi je nejasan da li su samo finansije u igri ili ima i nesto vise. Dovoljno?bang and blame wrote:Molim te jos da, u svom maniru- diskretno,napises podatak, da li su ti , dosta, stariji muskarci imali malo vise para? Da li je financijski interes ili nesto drugo, ljudsko, prevagnulo kod tih mladih zena, da udju u vezu sa tim starijim muskarcima?
Ali, treci slucaj mi je posebno maglovit. Ono,bas, diskretno maglovit
-
nightvision
#50 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Jeb'o kljuc, imas li auto je bitnije.