Potpisujem!!!Etra wrote:Ne volim svinjece meso zato sto smrdi puno na onaj loj kad se pece al suhovinu volim.Posebno suhi vrat.
A ne znam zasto neko mora odma bit bombardovan zato sto je postavio ovako, za neke izgleda skakljivo pitanje.
Ako je neko vijernik pa se pridrzava svih propisa iz Kur'ana, u redu, ne jede tu svinjetinu al ne jest svinjetinu ili poricat da je jedes samo da bi reko ja sam musliman a s druge strane ubija se od alkohola ili mu je srce puno mrznje prema drugoj vjeri to mi je ono pravi supljak.Et...
Pitanje za Bosnjake !!!!!
Moderator: anex
-
everybody hurts
-
Drumer
A koja to vjera ne dozvoljava da se jede svinjetina matere ti. Samo mi to reci...Cazinjanin wrote:Pitanje koje je autor teme postavio je ekstra glupo, jer Bosnjaci su nacija, i nigdje ne pise da jedna nacija nesmije jesti svinjetinu. Hajd da je pitao "muslimani, jestel jeli svinjetinu", razumio bih.
Nadalje, imas medju Bosnjacima i ljudi koji su katolici, pravoslavci, ateisti... i, ne vidim zasto oni nebi jeli svinjetinu sem ako su bolesni ili im religijska uvjerenja to ne dozvoljavaju.
-
Kick off
#38 Re: Pitanje za Bosnjake !!!!!
haha bravo.silentbob wrote:jesi li ti probao sam sebi popusit i da li ti se svidjaEl_Comunista wrote:Da li ste ikada ali budite iskreni probali svinjetinu i da li vam se svidja!
a ovi koji su glasali veci su debili od samog autora teme
- SiSaJuMe
Sta ste zapeli meso ko meso. Neko voli a neko nevoli. Davno sam u nekom postu napisao kako su se cevapi pravili i kako se i dan danas prave od mjesavine sa svinjskim mesom. A pasteta je pravi primjer mesnih preradjevina u kojoj svinjetina imala veliki udio.,, . I tako da smo vecina nas svjesno il nesvjesno jeli svinjetinu. Pa sta? Meso ko meso.. Ja i danas dan shopam svinjetinu i meni je ukusna. . Pa sta? Stvar ukusa. Nakon sto su nam 'Braca i Sestre"upalili ovo usrano svjetlo poceli smo da SEREMO. Na sebe prvenstveno (na OBRAZ) pa onda i na sve ostale koje nepripadaju NASEM PLEMENU.. Serevam se ja na takav IQ. Vazno vam je jel neko jede il nejede. A nije vam vazno sto vas zivot ide u RIKVERC. Nije vam vazno sto sjedite kuci jer nemate poso, sto vam djete sjedi u hladnoj ucionici.,Ma ne nije to bitno ., Bitno je jel jedemo svinjetinu ... Kao da je to neki Hendikep. Jel vas to cini sretnijim il boljim. Ako ce vas ucinit boljim i sretnijim : JEDEMO I JESCEMO... i ukusno je...
-
rei
Kick off wrote:nevjerovatno da uopste odogovarate na ovakva pitanja![]()
imam jednog komsiju .. jevrej.. pricamo o svemu ali mi nikada ni na um palo nije da ga pitam da li jede svinjetinuhalooooooooooooooooooooooo
pa znas kako kao i na ostalim slicnim temama provokator postavi temu
a onda slicni provokatori nastave sa cirkusom i omalovazavanjem
smijesni i jadni do bola
- daduli_sa
Mislim da je prvo potrebno da ti sebi postavis jedno pitanje:El_Comunista wrote:Pitanje je itekako zanimljivo i ne vidim razlog zasto je toliko provokativno ! Ovo je forum i trebamo dikutovati o svemu i svacemu !
da li kad pozoves prijatelje na dorucak/rucak/veceru medju kojima znas da ima i onih koji su Muslimani, da li tada se potrudis da napravis klopu tako da ne koristis posudje u kojem je spremana svinjetina?! Tek kad budes potvrdno odgovorio na ovo pitanje onda cu i tvoju anketu shvatiti kao zaista samo interesovanje i kao pokretaca diskusije a ne obicno supljiranje u cilju nekog svog licnog opravdavanja odnosno vrijedjanja drugih.
-
Kick off
Ne znam ni sam da li je smijesno ili zalosno to sto masa forumasa tako lagano i naivno nasjedaju na te provokacije..rei wrote:Kick off wrote:nevjerovatno da uopste odogovarate na ovakva pitanja![]()
imam jednog komsiju .. jevrej.. pricamo o svemu ali mi nikada ni na um palo nije da ga pitam da li jede svinjetinuhalooooooooooooooooooooooo
smijesni i jadni do bola![]()
Samo pogledaj rezultat ankete.. Pozurili Bosnjaci da odgovore kako su probali svinjetinu kako bi dokazali da su ipak moderni Bosnjaci
-
xygirl
pa sta ces, autor postavi temu i sad mu je garant shega kojom brzinom se ljudi "nalijepe" na njegovu pricu... komentari padaju na sve straneKick off wrote:nevjerovatno da uopste odogovarate na ovakva pitanja![]()
-
rei
Kick off wrote:Ne znam ni sam da li je smijesno ili zalosno to sto masa forumasa tako lagano i naivno nasjedaju na te provokacije..rei wrote:Kick off wrote:nevjerovatno da uopste odogovarate na ovakva pitanja![]()
Samo pogledaj rezultat ankete.. Pozurili Bosnjaci da odgovore kako su probali svinjetinu kako bi dokazali da su ipak moderni Bosnjacia ne oni zatucani koji idu na dzumu svakog petka
posto sam na ovoj temi dala odgovor
ali kako je tema provokatorska , takva i anketa...
-
zlata
Ma ja mislim da je vecina probala isto k'o i ja...iz radoznalosti! Haj da probam...okus slanine! Oni sto se "dave" krmetinom...i zele dokazati kako je to najukusnije-najbolje meso na svjetu...ti su mi "sumnjivi"! Ipak sam ja poguzija! Zato sam i probala krmetinu!Kick off wrote:Ne znam ni sam da li je smijesno ili zalosno to sto masa forumasa tako lagano i naivno nasjedaju na te provokacije..rei wrote:Kick off wrote:nevjerovatno da uopste odogovarate na ovakva pitanja![]()
Samo pogledaj rezultat ankete.. Pozurili Bosnjaci da odgovore kako su probali svinjetinu kako bi dokazali da su ipak moderni Bosnjacia ne oni zatucani koji idu na dzumu svakog petka
Moram priznati da su madjarske i njemacke salame dobre, al'to je i do tradicionalnog recepta-formule...a ne samo do vrste mesa! Te se iste salame mogu proizvesti i sa junecim-govedjim mesom...i vjerojatno bi isto bile ukusne! Al' sta's kad je krmetina jeftinija! pristupacnija!
Al'ipak Prosciutto di Parma...nebi bio isti...da je od teletine!
-
digger
Zenny, procitah ovo tvoje par puta ali mi ne ide.zenny wrote:A kako vi NEmuslimani dozivljavate obrezivanje, jer vas ima poprilican procenat, zbog zdravlja naravno
Daj mi boga ti objasni:
-- Otkuda znas da ima "poprilican procenat" sunecenih nevjernika
-- Je li mislis da se ovi drugi sunete zbog neceg drugog nego zadravlja?
- Prince
Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
Ako je vama zanimljivo jesti životinje koje jedu svoja govna, to dovoljno govori o vama.
Ako je vama zanimljivo jesti životinje koje jedu svoja govna, to dovoljno govori o vama.
-
zlata
Ne jedem krmetinu..al'brate tu s'e sa*eb'o! Janjetina se bolje "cuje"!Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.