koji su to po vama zgodni muskarci?
evo par primjera za koje sam ja cuo: Matthew McConaughey, Zidane...
P.S: Tema nije pederska
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jakako neg pederska ...forUMASH wrote:....jel' ovo pederska tema...
možda je i do homofobije al nema šanse da mogu ocijenit frajere na isti način kao i neku curu .. mislim, znam reći za nekog lika da je facast, al to je vrhunac sto se mojih komplimenta tiče... više od tog vala i ne zagledamnebojeplavo wrote:Sve homofobi
To mi je uvijek bilo cudno kod muskih, mislim cast pojedincima, al vecina ne mogu reci za nekog tipa da je zgodan. Stvarno ne kontam, meni uopste nije problem reci za neku zensku da je dobraizbjeglica_iz_besmisla wrote:možda je i do homofobije al nema šanse da mogu ocijenit frajere na isti način kao i neku curu .. mislim, znam reći za nekog lika da je facast, al to je vrhunac sto se mojih komplimenta tiče... više od tog vala i ne zagledamnebojeplavo wrote:Sve homofobi
....prosjecan homobalkanikus se vaspitava u par razlicitih verzija i u zavisnosti od varijante dolazi kao osoba koja zudi za snagom, pamecu, radnim, sportskim vrlinama, sexualnom obdarenoscunebojeplavo wrote:
To mi je uvijek bilo cudno kod muskih, mislim cast pojedincima, al vecina ne mogu reci za nekog tipa da je zgodan. Stvarno ne kontam, meni uopste nije problem reci za neku zensku da je dobra
to je valjda sve do psihologije .. ko sto mi uzivamo i nadmecemo se u sutanju lopte (?!?), tako žene mjerkaju dobro i ocijenjuju jedna drugu, primijecuju sta im fali a sta imaju viška ... vas ne zanima ovo prvo, nas ovo drugo ... i svima supernebojeplavo wrote:To mi je uvijek bilo cudno kod muskih, mislim cast pojedincima, al vecina ne mogu reci za nekog tipa da je zgodan. Stvarno ne kontam, meni uopste nije problem reci za neku zensku da je dobraizbjeglica_iz_besmisla wrote:možda je i do homofobije al nema šanse da mogu ocijenit frajere na isti način kao i neku curu .. mislim, znam reći za nekog lika da je facast, al to je vrhunac sto se mojih komplimenta tiče... više od tog vala i ne zagledamnebojeplavo wrote:Sve homofobi
....ma samo pokusavam da ti objasnim da je to za "nas" manje bitna kategorija.....nebojeplavo wrote:Forumash, pa nema to veze sa prioritetima, vaspitanjem. ili ostalim sto si nabrojao. To je cisto estetsko pitanje
Eh tako, vidis da nije bilo tesko, i da ti nije bilo nistaforUMASH wrote:....ma samo pokusavam da ti objasnim da je to za "nas" manje bitna kategorija.....nebojeplavo wrote:Forumash, pa nema to veze sa prioritetima, vaspitanjem. ili ostalim sto si nabrojao. To je cisto estetsko pitanje
.....ako ce ti biti lakse, meni je Russell Crow dobar frajer.....