pitanje u vezi viznog rezima Srbije
-
JamesSunderland
#1 pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Da li drzavaljani Bosne i Hercegovine mogu ulaziti na teritorij Srbije SAMO sa ličnom kartom ?
-
abortus
#2 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
ja mislim ne mogu
- anonimnaosoba
#3 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
meni se čini da mogu, ima onaj sporazum između BiH, Hrvatske, Srbije i CG (pojedinačno sa svakom, a mislim da i ove zemlje imaju međusobno isti) da punoljetni mogu samo s ličnom, a maloljetni s rodnim listom, ako se ne varam...
- Hemera
#4 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
more s eprelaziti
od prošle godine i u makedoniju ako se ne varam
od prošle godine i u makedoniju ako se ne varam
-
mentalist
#5 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
srb, cg, hr provjereno mogu bez pasoša. samo lična
jedino mislim da ima neko ograničenje za boravak u zemlji u odnosu na pasoš. da li je sa ličnom 1 mjesec a sa pasošom 3....
jedino mislim da ima neko ograničenje za boravak u zemlji u odnosu na pasoš. da li je sa ličnom 1 mjesec a sa pasošom 3....
- mayab
#6 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Maloljetni iskljucivo sa pasosem, kakav , ba, rodni listanonimnaosoba wrote:meni se čini da mogu, ima onaj sporazum između BiH, Hrvatske, Srbije i CG (pojedinačno sa svakom, a mislim da i ove zemlje imaju međusobno isti) da punoljetni mogu samo s ličnom, a maloljetni s rodnim listom, ako se ne varam...
- žuta lala
#7 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Maloljetni sa pasošom i odobrenjem roditelja, ako se ne varam.anonimnaosoba wrote:meni se čini da mogu, ima onaj sporazum između BiH, Hrvatske, Srbije i CG (pojedinačno sa svakom, a mislim da i ove zemlje imaju međusobno isti) da punoljetni mogu samo s ličnom, a maloljetni s rodnim listom, ako se ne varam...
- Edin H.
#8 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Kadve veze ima ova tema sa Sarajevom? 
- žuta lala
#9 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Možda je momak iz Sarajeva 
- Edin H.
#10 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Ma nije, vidis da je James iz Sunderlandazuta_lala wrote:Možda je momak iz Sarajeva
- anonimnaosoba
#11 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
pomiješah nešto, znam da je bilo govora da maloljetni isto mogu s nekim dokumentom, a da nije pasoš...mayab wrote:Maloljetni iskljucivo sa pasosem, kakav , ba, rodni listanonimnaosoba wrote:meni se čini da mogu, ima onaj sporazum između BiH, Hrvatske, Srbije i CG (pojedinačno sa svakom, a mislim da i ove zemlje imaju međusobno isti) da punoljetni mogu samo s ličnom, a maloljetni s rodnim listom, ako se ne varam...
valjda naš James nije maloljetnikzuta_lala wrote:Maloljetni sa pasošom i odobrenjem roditelja, ako se ne varam.anonimnaosoba wrote:meni se čini da mogu, ima onaj sporazum između BiH, Hrvatske, Srbije i CG (pojedinačno sa svakom, a mislim da i ove zemlje imaju međusobno isti) da punoljetni mogu samo s ličnom, a maloljetni s rodnim listom, ako se ne varam...
-
sabih05
#12 Re: pitanje u vezi viznog rezima Srbije
Punoljetni mogu sa LK. Maloljetnici samo sa pasosem.JamesSunderland wrote:Da li drzavaljani Bosne i Hercegovine mogu ulaziti na teritorij Srbije SAMO sa ličnom kartom ?