pitanje u vezi paypala

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
HorionBosona

#1 pitanje u vezi paypala

Post by HorionBosona »

Jucer je bio 1. u mjesecu, sav novac koji sam imao na available negdje oko 150 dolara nije mi legao na karticu, danas je 2. i opet nista.E da li je moguce primit novac na karticu iako su u pitanju dolari ili moram nekako to konvertovati ili sta vec, u banci kazu da nista nije leglo..

Oct 1, 2012 Withdraw To Credit Card Pending
don_refoni

#2 Re: pitanje u vezi paypala

Post by don_refoni »

Normalno na PayPal ti se prikazuje stanje "na kontu" s obzirom na valutu.. Znaci toliko i toliko € imas i toliko i toliko $.. Tako da ne bi trebao imati bilo sta sa konvertovanjem i slicno. Ne znam od koga primas PayPal uplatnice, ali uglavnom uz svaku uplatu ide i email potvrda (ukljucujuci i transaction number), jer se PayPal sluzi iskljucivo emailovima..

Takodjer ti je PayPal odvojen od kartice.. (Koliko toliko). Znaci sve dok "ne pritisnes" da ti se pare sa PayPal prebace na karticu (ili racun od kartice), te pare ce ti biti na paypal racunu..

Nadam se da sam pomogao..

pozz

EDIT: Sorry, tek sam sad vidjeo da sam preskocio korak i da si ti vec kod isplate.. Ja mislim da je transfer sa PayPal na karticu (racun) moze trajati i do 3 radna dana..
victom

#3 Re: pitanje u vezi paypala

Post by victom »

Transfer sa paypala na karticu može potrojati i 3-4 dana.
Nemoj ni ići u banku, dok nek istekne barem 3 dana.
konverzija ide automatski, ne moras nista raditi, samo čekaj i uživaj.
pozz
Last edited by victom on 01/03/2021 05:56, edited 3 times in total.
HorionBosona

#4 Re: pitanje u vezi paypala

Post by HorionBosona »

don_refoni wrote:Normalno na PayPal ti se prikazuje stanje "na kontu" s obzirom na valutu.. Znaci toliko i toliko € imas i toliko i toliko $.. Tako da ne bi trebao imati bilo sta sa konvertovanjem i slicno. Ne znam od koga primas PayPal uplatnice, ali uglavnom uz svaku uplatu ide i email potvrda (ukljucujuci i transaction number), jer se PayPal sluzi iskljucivo emailovima..

Takodjer ti je PayPal odvojen od kartice.. (Koliko toliko). Znaci sve dok "ne pritisnes" da ti se pare sa PayPal prebace na karticu (ili racun od kartice), te pare ce ti biti na paypal racunu..

Nadam se da sam pomogao..

pozz

EDIT: Sorry, tek sam sad vidjeo da sam preskocio korak i da si ti vec kod isplate.. Ja mislim da je transfer sa PayPal na karticu (racun) moze trajati i do 3 radna dana..
OK ako je tako strpit cu se jos koji dan.Cim je valjda ovo pending novac jos nije procesuirian ili sta vec..
benassi

#5 Re: pitanje u vezi paypala

Post by benassi »

Transfer sa paypala na karticu traje 5 do 7 dana.Meni obicno stigne za 7 dana.
Post Reply