Pitanje u vezi novina!!!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
taxi_driver

#1 Pitanje u vezi novina!!!!!

Post by taxi_driver »

Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
Ne znam da li je ova tema bila ,ali ako neko pokrene te novine u Bosni bez mene, tuzit cu ga da mi je ukrao ideju. :D
I ima li ko zainteresovan?
njonjica

#2 Re: Pitanje u vezi novina!!!!!

Post by njonjica »

taxi_driver wrote:Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
Ne znam da li je ova tema bila ,ali ako neko pokrene te novine u Bosni bez mene, tuzit cu ga da mi je ukrao ideju. :D
Sve sto je dzaba, u BiH SIGURNO ima prolaz..
E sad, ako se mozes finansirat od ono malo reklamnog prostora.....ne cekaj...

Za sta zainteresovan?
black

#3 Re: Pitanje u vezi novina!!!!!

Post by black »

taxi_driver wrote:Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
postoji jedan besplatni casopis..city..

Image
alek

Post by alek »

u ovom su sitiju :D jedne prilike objavili (u svrhu reklamiranja neke privatne prakse) fotografije zene i njenog nosa prije i poslije operacije :D a nisu joj zacrnili oci :D a da je srece, zacrnili bi i nos na obje fotografije :D
black

Post by black »

alek wrote:u ovom su sitiju :D jedne prilike objavili (u svrhu reklamiranja neke privatne prakse) fotografije zene i njenog nosa prije i poslije operacije :D a nisu joj zacrnili oci :D a da je srece, zacrnili bi i nos na obje fotografije :D
:lol:
kub lajkan

#6 Re: Pitanje u vezi novina!!!!!

Post by kub lajkan »

U kojem smislu zainteresovan?
BugsBunny

Post by BugsBunny »

Osim Cityja, postoji odnedavno i Sretan put! magazin, koji je isto besplatan.
Post Reply