Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
Ne znam da li je ova tema bila ,ali ako neko pokrene te novine u Bosni bez mene, tuzit cu ga da mi je ukrao ideju.
I ima li ko zainteresovan?
taxi_driver wrote:Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
Ne znam da li je ova tema bila ,ali ako neko pokrene te novine u Bosni bez mene, tuzit cu ga da mi je ukrao ideju.
Sve sto je dzaba, u BiH SIGURNO ima prolaz..
E sad, ako se mozes finansirat od ono malo reklamnog prostora.....ne cekaj...
taxi_driver wrote:Sta mislite kako bi u Bosni i Hercegovini prosle djaba novine kao npr. Metro ili Spits?
u ovom su sitiju jedne prilike objavili (u svrhu reklamiranja neke privatne prakse) fotografije zene i njenog nosa prije i poslije operacije a nisu joj zacrnili oci a da je srece, zacrnili bi i nos na obje fotografije
alek wrote:u ovom su sitiju jedne prilike objavili (u svrhu reklamiranja neke privatne prakse) fotografije zene i njenog nosa prije i poslije operacije a nisu joj zacrnili oci a da je srece, zacrnili bi i nos na obje fotografije