Ej ljudi imam jedno pitanje vezano uz novi saobracajni zakon,naime zanima me da li se isplati nakon dobijene prijave ic na sud,morel se kako kazna izbjec imal neki fol ili imal neki fol da sudu da te oslobode.Naime zanima me uopcenito vasa iskustva i ako neko zna neki fazon,rupu u zakon,fol kako se moze izbjec kazna ili makar smanjit.Mene najvise zezaju prijave za parkiranje vrijedil tu otic na sud ili vrijedil sta ako neprimimo prijavu znaci nepotpisemo se...eto uglavnom zanima me vase misljenje i iskustva
pozz
Pitanje?
-
Rambo-Amadeus
#2 Re: Pitanje?
Probaj se vadit na neuracunjivost 
- Maraschino
#3 Re: Pitanje?
ti si taj sto parkira gdje stigne
imam ja jedan savjet, vrati vozacku, sta ce ti
imam ja jedan savjet, vrati vozacku, sta ce ti
- mofo33
#4 Re: Pitanje?
idi bolan naucit' parkirati se postenojai wrote:Ej ljudi imam jedno pitanje vezano uz novi saobracajni zakon,naime zanima me da li se isplati nakon dobijene prijave ic na sud,morel se kako kazna izbjec imal neki fol ili imal neki fol da sudu da te oslobode.Naime zanima me uopcenito vasa iskustva i ako neko zna neki fazon,rupu u zakon,fol kako se moze izbjec kazna ili makar smanjit.Mene najvise zezaju prijave za parkiranje vrijedil tu otic na sud ili vrijedil sta ako neprimimo prijavu znaci nepotpisemo se...eto uglavnom zanima me vase misljenje i iskustva
pozz
ili poloziti vozacki jednostavno, hebes kupovinu
- metal_rules_cura
#5 Re: Pitanje?
A zasto bih uopce bilo sta izbjegavao ako vec nemas namjeru nauciti parkiranje? Velis Bosna je ovo, pa da probam malo i ja kroz kakve rupe se provlaciti...
-
Judge_Dread
- Edin H.
#8 Re: Pitanje?
Ma ne daj im marke