Pitanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#76 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Hercegoviina wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Hercegoviina wrote:Ovi sto pricaju da bi radije zenili onu koja nije nevina.. lazu. zamisli da ti neko po gradu objasnjava sta ti zena voli u sexu a sta ne i jesi li to i to probao sa njom jer to ona voli isl..mislite da je je to muskarcu svejedno? hahah
Na to se odgovori - Jarane, da si valjao sad bi bila sa tobom a ne samnom. :D
A zatim ga prebiješ namrtvo. 8-)
Nije svejedno ma sta ti mislio.
I nije lako prebiti 5-6 tipova ..najmanje..heheheh
Da, nije svejedno. Stvar ega ... djevojka stvarno treba za tebe biti ono nešto zbog čega to možeš progutati, ali je i stvar samopouzdanja.
Pa znam slučajeva da je djevojka bila sa jednim, a udala se za njegovog frenda, i dan-danas se svi druže. Ovaj što je oženio zna da je bila sa njegovim prijateljem, i ne predstavlja mu smetnju.
Ali nismo svi isti i nemamo ista iskustva, ovdje samo pišemo o tim različitostima. :thumbup:
respo

#77 Re: Pitanje

Post by respo »

Hercegoviina wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Hercegoviina wrote:Ovi sto pricaju da bi radije zenili onu koja nije nevina.. lazu. zamisli da ti neko po gradu objasnjava sta ti zena voli u sexu a sta ne i jesi li to i to probao sa njom jer to ona voli isl..mislite da je je to muskarcu svejedno? hahah
Na to se odgovori - Jarane, da si valjao sad bi bila sa tobom a ne samnom. :D
A zatim ga prebiješ namrtvo. 8-)
Nije svejedno ma sta ti mislio.
I nije lako prebiti 5-6 tipova ..najmanje..heheheh
nije svejedno kretenima koji imaju kompleks nize vrijednosti

meni licno moze svaki muskarac u gradu reci djevojka ti voli ovo ono to me uopste ne zanima
jer znam da ono sto voli je "kod mene" kao sto ramo rece da je volila nesto s njima bila bi s njima ne sa mnom
Ramzess Veliki

#78 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

MorpheusAranea wrote:Ma debil, nije on p**** u zivotu vidio.

-Ne kontam sto "muskarcine" potenciraju nevine djevojke? Ja licno nisam pretjerano iskusan niti sam promijenio previse partnerica ali nikad vise s nevinom, osim ako se savrseno ne poklapamo u svemu ostalom i osim ako ne planiram bas ozbiljnu vezu. Mislim da bih samo tada mogao podnijeti jos jednu nevinu djevojku.
-Posebno ako je iskusan... pa koji ce djavo iskusnom tipu nevina djevojka koju ce morati cekati predugo, koju ce morati drzati za ruku dok joj oduzima tu toliko beznacajnu nevinost, koju ce gledati onako izgubljenu i dezorijentisanu u krevetu, koju ce morati slusati iducih mjesec dana kako paranoise da nije vec nakon prvog puta zatrudnila i pored najdebljeg durexa na trzistu pa i cak ako nisi mogao svrsiti zbog katastrofalnog sexa itd itd.
-Plus, iz licnog iskustva, nevine djevojke su se pokazale kao puno manje vjerne nego one s kojima sam spavao a nisu bile nevine. Valjda jer ove prve hoce da probaju i razmijene partnere a ne da ostanu na jednom.
:thumbup:
Dobar komentar sa muške strane gledišta. :thumbup:
Ovdje nedostaje samo jedno - a to je ženska strana kojoj je taj čin mnogo važniji nego mi to mislimo. :thumbup:
Ja znam kako je biti nekoj djevojci prvi, i znam to cijeniti, ali stoji sve što si gore napisao. :thumbup:
Hercegoviina

#79 Re: Pitanje

Post by Hercegoviina »

vecina je misljenja kao i ja.
Hercegoviina

#80 Re: Pitanje

Post by Hercegoviina »

-Ne kontam sto "muskarcine" potenciraju nevine djevojke? Ja licno nisam pretjerano iskusan niti sam promijenio previse partnerica ali nikad vise s nevinom, osim ako se savrseno ne poklapamo u svemu ostalom i osim ako ne planiram bas ozbiljnu vezu. Mislim da bih samo tada mogao podnijeti jos jednu nevinu djevojku.
-Posebno ako je iskusan... pa koji ce djavo iskusnom tipu nevina djevojka koju ce morati cekati predugo, koju ce morati drzati za ruku dok joj oduzima tu toliko beznacajnu nevinost, koju ce gledati onako izgubljenu i dezorijentisanu u krevetu, koju ce morati slusati iducih mjesec dana kako paranoise da nije vec nakon prvog puta zatrudnila i pored najdebljeg durexa na trzistu pa i cak ako nisi mogao svrsiti zbog katastrofalnog sexa itd itd.
-Plus, iz licnog iskustva, nevine djevojke su se pokazale kao puno manje vjerne nego one s kojima sam spavao a nisu bile nevine. Valjda jer ove prve hoce da probaju i razmijene partnere a ne da ostanu na jednom.
ipak priznajes da bi za brak trazio nevinu .
p206

#81 Re: Pitanje

Post by p206 »

kakva je ovo furačka tema?

čuj ovo...
pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni.
nakon "ovoliko" vremena, koje nije sigurno kratko jer misli o ženidbi, tek saznao da nisi spavala sa momkom...
dalje nisam ni čitao
Ameli_30

#82 Re: Pitanje

Post by Ameli_30 »

p206 wrote:kakva je ovo furačka tema?

čuj ovo...
nakon "ovoliko" vremena, koje nije sigurno kratko jer misli o ženidbi, tek saznao da nisi spavala sa momkom...
dalje nisam ni čitao
Da, dugo smo vremena zajedno ali smo raskidali milion puta zbog raznih stvari pa kad poslije pauze dolje do ponovnog pomirenja, opet se ista pitanja ponavljaju, ne bih sad detalje iznosila ovdje, nije to bitno. A davno je on to saznao, nije to prvi put da o tome pricamo. U svakom slucaju, hvala vam na savjetima, ocigledno nije za mene, da dalje ne nastavljam sa pricom.
Towelie

#83 Re: Pitanje

Post by Towelie »

Ameli, ako raskines i bude te decko pitao za razlog, ti kazi nagovorili me forumasi i daj mu link do teme. :lol:
Ameli_30

#84 Re: Pitanje

Post by Ameli_30 »

Towelie wrote:Ameli, ako raskines i bude te decko pitao za razlog, ti kazi nagovorili me forumasi i daj mu link do teme. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
City_Pimp

#85 Re: Pitanje

Post by City_Pimp »

[quote="Towelie"]Ameli, ako raskines i bude te decko pitao za razlog, ti kazi nagovorili me forumasi i daj mu link do teme. :lol:[/quote

samo mu link posalji , shvatice sve :wink:
ho oponopono

#86 Re: Pitanje

Post by ho oponopono »

Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?

...pojebi(da prostiš) ti to i onda ćete biti na istom!

...a lik ti je tipični, tako da nemaš frke i bojazni od atipičnosti!Image

ps.nije lijepo reći za osobu sa kojom si da je debil, da znam da o meni tako zbori moj partner davno bi otišao u tri lijepe! 8-)
MorpheusAranea

#87 Re: Pitanje

Post by MorpheusAranea »

Hercegoviina wrote:

ipak priznajes da bi za brak trazio nevinu .
Ne glupiraj se, tumacis kako tebi odgovara a ne kako jeste, ne igraj se politicara ovdje sviju ti.
shmizlica

#88 Re: Pitanje

Post by shmizlica »

ho oponopono wrote:
ps.nije lijepo reći za osobu sa kojom si da je debil, da znam da o meni tako zbori moj partner davno bi otišao u tri lijepe! 8-)
:thumbup:
Ramzess Veliki

#89 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Ameli_30 wrote:
p206 wrote:kakva je ovo furačka tema?

čuj ovo...
dalje nisam ni čitao
Da, dugo smo vremena zajedno ali smo raskidali milion puta zbog raznih stvari pa kad poslije pauze dolje do ponovnog pomirenja, opet se ista pitanja ponavljaju, ne bih sad detalje iznosila ovdje, nije to bitno. A davno je on to saznao, nije to prvi put da o tome pricamo. U svakom slucaju, hvala vam na savjetima, ocigledno nije za mene, da dalje ne nastavljam sa pricom.
Meni sad nije jasno zašto on sebi dozvoljava da ga tako manipulišeš. Reko' ja od nevine samo glavobolju dobiješ. 8-)
moke33-sa

#90 Re: Pitanje

Post by moke33-sa »

Ramzess Veliki wrote:
ladyblue18 wrote:Ramo jarane, to sto je zensko nevino ne znaci da ce biti klada u krevetu i da nema pojma o sexu i sta joj odgovara, i sta voli, i sta je lozi i tako to... :mrgreen:
A sad to sto muski, ne samo nasi jer ima takvih sirom svijeta i dalje hoce nevine da zene, mislim da tu ima vise razloga osim "da se ona stidi kad ga vidi golog" ali nasmijao si me sa ovim :lol:
Evo pojašnjenja, mislićeš da filozofiram, ali shvatićeš da tu postoji velika istina. Prvo mi smo kao društvo jako konzervativni, izuzetak osobe koje su gradski tip i obrazovane, ali generalno smo konzervativni. U našem društvu se traži da je žena kućanica i da radi, da se ubija od posla i da joj je smisao života ugađati mužu i djeci. Čast izuzetcima. Žena je dobra ako nema nikakvog seksualnog iskustva, a muškarac je papak u raji ako nema par švalerki, i hvali se kako žena ne mrda iz kuhinje. To su neki nenormalni uslovi koje žena mora da zadovoljava da bi bila u braku ili se udala a čime sebe i svoj život zanemaruje i upropaštava. Odatle su za brak poželjnije nevine. Ovo je za mene čisti idiotluk jer ne funkcionira. Ovakvo tretiranje žene nju tjera da ne bude iskrena i da mužu daje iluziju te da ga ćutke kažnjava. Muž je svakako neiskren. Ovakvi brakovi se raspadaju kad se sazna za ženinu preljubu, a muževa se mora tolerirati. Mišljenja sam da je nevinost u 24-toj najčešće rezultat takvog odgoja, i da će djevojka nakon vjenčanja biti podložna mogućnosti da okuša malo više života nego joj se nudi. To se dešava kod prvih nesuglasica, kad ona postavi sebi pitanje da li se čuvala za pravu osobu, te vidi priliku kad niko neće saznati, da proširi vidike.
ladyblue18 wrote: e vala ramzes ja sam citao dosta tvojih postova i mislio sam da si ti lik koji ima nesto u glavi ali me ovo iznenadi,prvo odakle tebi da smo mi konzervativna sredina(ako tako mislis dalje od tastature otisao nisi)pa covjece ti takvu zenu kao sto si rekao da se traze ne mozes naci ni na mapi jer su takve ili u braku ili imaju 49 i same su,cuj da je kucanica i da se ubija od posla.takve zene su bile(sto ne kazem da je ispravno)44 i 45 godine, nema vise tih zena jer nase zene vecinu ne sve naravno obrazuje zeljko mitrovic i pink tv,s farmom ,velikim bratom itd. a to sto neko nije izgubio nevinost u 24 ne mora da znaci da je neiskusna i da ce biti ovakva ili onakva,kazu stari ljudi ozeni k... jer se ona ishodala i bice ti dobro s njom,ja kazem ozenite je vi cuj k..se ishodala i bice ti dobro s njom kao postovace te pa jednom d..uvjek drolj.druze necu reci da razmisljas glupo jer ko sam ja da ti sudim ali cu reci da pricas nebuloze..bila ona nevina ili izresetana kako neko rece nikakve veze nema kakva ce tebi supruga biti i najgore mi je kada za zenu kazu kurva sto je bila s recimo 20 muskaraca a ni jedan joj nije marku za to dao..za mene je kurva samo ona koja za sex uzima novac..prema tome nevina ili ne niko ti ne garantuje uspijesnu vezu ili brak..a ti djevojcice s 24 sto si nevina dobro si imala ikako vezu i jednu jer danas ako drugi dan nespavas s momkom to je prekid,svaka ti cast sto si izdrzala na danasnjem vremenu gdje nam zivot kroje kako vec reko farme,veliki brat,turske serije itd.i gdje je uzor djeci od 11g.seka aleksic i ostale cajke da budes nevina
Smajic.smajo wrote:Kad skontam zamisli imas djevojku, nevina i sve to, i jedan dan uradite vi to, ona skonta kako je to super i osladi joj se te shvati da je trebala to i prije raditi i da treba to sto cesce raditi, i tako krene okolo sarati. Bolje su iskusnije, sto je sigurno sigurno je
Ha normalno, ko je vidio vjernu zenu, a samim tim i muskarca, jos ako je zenskaros (bio)
To je ovo što Smajo kaže, strast može biti opasan saveznik. Neiskusnu djevojku je najlakše navući na igru osjećanja i probuditi joj leptiriće u stomaku. Ako nije jak karakter i drži do sebe. Tu skidam kapu ... ali te su rijetke. A osobe se brzo mijenjaju, a iskusnijima je jasno da čovjek ne može garantirati ni za svoje postupke. Mi zamišljamo šta bi uradili u nekoj situaciji, ali kad se ta situacija desi uradimo baš suprotno, jer um je samo misao, a osjećanja rezultuju postupcima.
Zbog toga su moji prijatelji koji su bili ženskaroši danas vjerni muževi i vole svoje žene, i svaka je imala veze i seks prije. Da bi veza opstala, potrebno je da u nju ulaze osobe jednakog iskustva i jednake strasti. Ako postoji debalans, doći će do konflikata.
moj ramo pa covjece ova tema nije za tebe svaka tebi cast ali ovde si se isprovaljivao kao nigdje do sada..nevinost je nesto sto utice na psihu zena i neko vec rece kako je nevinost nista i kako to dr.naprave za sitne pare ili krupne ne bitno,ali sta je sa psihom djevojke,svaka zena,djevojka sanja o momku koji ce biti za nju najbolji u svakom smislu te rijeci,pa tako isto sanja i trazi nekoga s kim ce prvi put i da spava..rijetke su one koje na nekom derneku zagalve s litrom alkohola u krvi i ispusenim paketom vuve pa im je svejedno s kim ce zaspati i sta uraditi..prema tome o nevinosti i postenju zena bi se moglo pricati danima i danima..
i da ko kaze da su ti tvoju drugovi "zenskarosi"se smirili iz razloga kojeg si naveo..sta znaci uopste da je neko zenskaros objasni mi majke ti..ne moj samo reci osoba koja voli zene jer smo onda svi zenskarosi..e cuj da bi veza uspjela potrebno je da u nju ulaze osobe jednakog iskustva i jednake strasti..pa jarane da je tako ne bi bilo veza.hahah.znas koliko procentualno ima jednakih osoba..kao ona reklama kole 0000000001% ,moj pasa fini posteni nigdje veze ovo sto si napisao..pozz :thumbup:
Great Cornholio

#91 Re: Pitanje

Post by Great Cornholio »

Ramzess Veliki wrote:
Ameli_30 wrote: Drugo, jeste iskusan jer znam s kojim je djevojkama bio, al naravno da mi moze govoriti sta hoce, to se nikad ne zna.

I konacno, mene ovdje vise zanima da li takav muskarac koji izjavi da ne zeli djevojku ako nije nevina za brak, da li on mene voli zbog toga sto sam ja nevina ili me voli zbog mene ? Mada mi se cini da je ovo prvo, ne znam ni sto pitam
Ako ima više od 24 ako nije bio sa desetak nek ga odmah odreže.
A ti si luda što se nisi do 24-te prašila. Kakva nevinost ... koje gluposti ... šta, on bi da ženi nevinu, da mu pegla i kuha, a on će okolo da se kurva sa onima koje su majstorice u krevetu? Misliš li da ćeš njemu biti interesantna kao početnica u seksu sa 24 godine, sa svim svojim strahovima i neumijećem i tremama pored onoga što je prošao u seksu - varaš se. Osim ako ti to nije cilj - udati se i biti domaćica kojoj će se "gaditi da ga uzme u ruku" da bi on bio ubijeđen u tvoju čestitost ... dok on sebi ostavlja mogućnost ubadanja sa strane.
Ramzese, čitajući tvoje postove čovjek ne bi mogao zaključiti kakav je tvoj stav po pitanju ne upuštanja u seksualne odnose prije braka, jer ovdje si protiv toga, a na drugoj stranici kažeš da bi idelano bilo kad bi nevina bila sa nevinim.
Ramzess Veliki

#92 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:Ramzese, čitajući tvoje postove čovjek ne bi mogao zaključiti kakav je tvoj stav po pitanju ne upuštanja u seksualne odnose prije braka, jer ovdje si protiv toga, a na drugoj stranici kažeš da bi idelano bilo kad bi nevina bila sa nevinim.
U pravu si, malo manipulišem sa postovima kako bih potakao druge da razmišljaju u više pravaca. :D
Moje mišljenje o samoj temi je da treba da čujemo i drugu stranu, i da nam postavljačica teme nije sve otkrila, nego kao svako drugi diskutuje samo o dijelu koji njoj odgovara.
Mišljenja sam da je najidealnija veza kad se nađu osobe iste po svemu. Kad zajedno otkrivaju svoju seksualnost na iskren i čist način, iz razloga iskrene ljubavi.
Mislim da ona uzrečica "Suprotnosti se privlače" nema smisla. Hajde ti spoji metalca i curu koja sluša Acu Lukasa ... Ako voliš pozorište, tu ćeš naći osobu koja ti odgovara, nećeš je naći na gradilišnoj skeli. :D
Što se tiče životne energije, libida ili seksualne energije, ista je stvar. Da bi dvije osobe bile usaglašene, dobro je da imaju jednak ili sličan nivo te životne energije, kuveta. :D Ako ti nemaš kuveta pa po cijeli dan ležiš na kauču, a ona ima pa želi da šeta po parku, a tebe ne može ni viljuškar podići sa kauča, u njoj će se javiti nezadovoljstvo. I obratno.
U Kamasutri je taj pojam libida jako dobro obrađen, i kad ga razumiješ počneš oko sebe uviđati koliko je uticajan.
I jako je bitna komunikacija među ljudima, posebno koji su u vezi. Komunikacija je osnova svega ... ali iskrena. E to je kod nas jako teško postići ... biti iskren i reći šta ti smeta. Kao da nam je nekakav sport prešućivati i manipulisati.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#93 Re: Pitanje

Post by ladyblue18 »

To je objasnjeno 100 puta.
Muskarci ne vole i nece da se dovode u poziciju da im neki sutra prica kako mu je odradjivo zenu, to je bar jedan od razloga, a cisto sumnjam da bi i nama zenama bilo svejedno da tako naletimo sutra na neku koja nam prepricava price o nasem muzu ali ko nas pita, mi to mozemo podnijeti :oops: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#94 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote: Ramzese, čitajući tvoje postove čovjek ne bi mogao zaključiti kakav je tvoj stav po pitanju ne upuštanja u seksualne odnose prije braka, jer ovdje si protiv toga, a na drugoj stranici kažeš da bi idelano bilo kad bi nevina bila sa nevinim.
Da odgovorim zašto sam protiv toga da se osobe ne upuštaju u seks prije braka ...
Nije dobro za psihu živjeti nazor u odricanju. Seksualnost je dobra, rasterećuje. Kad hormoni podivljaju suzdržavanje je nezdravo i dovodi do raznih devijacija i poremećaja u ponašanju. Ranije su ljudi ulazili u brak sa 15, 16 ... najdalje sa 20, 22 ... u periodu kad hormoni podivljaju. Sad je drugačije vrijeme, vjenčaju se nakon tog hormonalnog maksima.
Ali kako LadyBlue reče - nemojte slušati Ramu, da je po mom u tramvajima bi bili grupnjaci. :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#95 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

WRRsmom wrote::lol: :lol: a sto za brak trzite nevinu? de jedan pametan razlog. mojne suplje, postena bla bla
Ko? Ja? :D
Djevojka sa kojom sam se umalo vjenčao je imala više partnera od mene, i to mi nije ni najmanje smetalo. U svemu mi je odgovarala, i to je bilo bitno. Nažalost, život piše drame a ne romane pa nismo ostali skupa. :sad:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#96 Re: Pitanje

Post by ladyblue18 »

WRRsmom wrote:
ma zaboli me uvce s kim i s koliko ih je bio prije mene. nek nije navukao kakve bolescine i nek zna sta dela i ne vara.
:thumbup: :mrgreen:
eluna

#97 Re: Pitanje

Post by eluna »

ladyblue18 wrote:
WRRsmom wrote:
ma zaboli me uvce s kim i s koliko ih je bio prije mene. nek nije navukao kakve bolescine i nek zna sta dela i ne vara.
:thumbup: :mrgreen:
tamam tako
Great Cornholio

#98 Re: Pitanje

Post by Great Cornholio »

@Ramzese, imaju smisla ovi tvoji zadnji odgovori, ali eto bolje bi bilo da se ljudi ne upuštaju u seksualne odnose prije braka, a vala ne mora samo strah biti razlog zašto se neko "čuva za brak", može takvo ponašanje biti znak jakog karaktera koji je sposoban da se odupre svih iskušenjima, znak da je sposoban da upravlja nagonima, a ne da nagoni upravljaju njime, i takve osobe, po meni, su sposobnije za život u dvoje.
eluna

#99 Re: Pitanje

Post by eluna »

Great Cornholio wrote:@Ramzese, imaju smisla ovi tvoji zadnji odgovori, ali eto bolje bi bilo da se ljudi ne upuštaju u seksualne odnose prije braka, a vala ne mora samo strah biti razlog zašto se neko "čuva za brak", može takvo ponašanje biti znak jakog karaktera koji je sposoban da se odupre svih iskušenjima, znak da je sposoban da upravlja nagonima, a ne da nagoni upravljaju njime, i takve osobe, po meni, su sposobnije za život u dvoje.
majka priroda kad tad odradi svoje

koliko si puta čuo da neko kaže "jao bio je fin i kao momak i sve do sad, ma ne znam šta mu bi pod stare dane pa curice ganja"

hajde bogati - trebamo slijediti prirodu ............. suzdrži se od nagonakad si gladan ili ne obavljaj veliku nuždu ako možeš ...... pusti šuplju
alkalna_baterija

#100 Re: Pitanje

Post by alkalna_baterija »

Ameli_30 wrote:
Smajic.smajo wrote:
Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?

Prvo jesu li ti to godine? 30?

Drugo kako znas da je on iskusan ako si ti nevina, moze ti prodati pricu kakvu hoce.

Trece nek si trol nema veze

Cetvrto ima muskaraca koji za udaju traze samo junfere, i to dosta pravo

Prvo, da se razjasni 30 je po 30. avgustu.
Drugo, jeste iskusan jer znam s kojim je djevojkama bio, al naravno da mi moze govoriti sta hoce, to se nikad ne zna.

I konacno, mene ovdje vise zanima da li takav muskarac koji izjavi da ne zeli djevojku ako nije nevina za brak, da li on mene voli zbog toga sto sam ja nevina ili me voli zbog mene ? Mada mi se cini da je ovo prvo, ne znam ni sto pitam

"Voli" te jer zna da bolju neće naći.. Druga stvar, znam hejbet djevojaka s dobrom kilometražom, ali analno, oralno... :D šta sad, one su fine i poštene jer im je himen netaknut?!

Dečko je idiot.
Post Reply