Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:
ma balkanci su zlato kakvih ima da vidis kako Kubanci svoje drze u kafezu
a iz mog iskustva kad se lik zacopa mozes ti biti prevelika komplikacija, ma najveca na svijetu onda im nista ne smeta tajming iz evriting
vidi bestije, otisla je na Kubu neka si vala, nadam se da su i ja jednom
hajd, mozda se kubanske zene mogu tjesiti da su im muzevi dobri ljubavnici mislim, tako sam ja cula za kubance salim se, jadne one
da, tacno je da kad je jako zaljubljen to ne znaci mnogo, ali vjeruj znam situacija u kojima ih je to sto im cure imaju karijeru, zaseban zivot, ciljeve i znaju sta zele mucilo pomalo kroz cijelu vezu ali je ljubav prevladavala. medjutim, istina se otkrila tek nakon ili tokom prekida
ja sam ti imala grozno jedno iskustvo sa kompleksasem, znas kakve mi je traume ostavio
tek kad sam upoznala Kubance prestala sam misliti o balkancima kao o zenskarosima ha zinu flertuju valjda im je to u krvi sta li cak i kad te vide sa grdosijom od muske osobe za koju sumnjaju da ti je momak/muz samo vjesto vrebaju priliku da te uhvate nasamo da se pocnu nabacivati zato ja kazem balkanci su zlato ali zato je Kuba ko Kuba onako sto se prirode tice jednostavno neopisiva
znam o cemu pricas ali isto tako bi se moglo reci da dok je ljubav trajala ni tebi nisu smetali njegovi kompleksi ja i dalje vjerujem da svakom loncu ima poklopac....pa cak i za inteligentne, samostalne, fine cure
cujes jbga imo sam slicne situacije mozda jos nije spremna za vezu?mozda nije sigurna,ima mali milion razloga,primi je u zagrjaj budi tu kad te treba i stvari ce se promijeniti.
amarko wrote:cujes jbga imo sam slicne situacije mozda jos nije spremna za vezu?mozda nije sigurna,ima mali milion razloga,primi je u zagrjaj budi tu kad te treba i stvari ce se promijeniti.
malo si zakasnio mlada se u medjuvremenu vec vratila bivsem
Sir_Lancelot wrote:Da ne duzim ovo je sitaucija sa kojom sam se susreo.
1.Upoznao djevojku u jednom poznatom sarajevskom lokalu i ona mi dala broj telefona.
2. Izasao 3 puta po danu na kafu, do sada. Vjerovatno ce nastaviti da izlazim.
3. Rekla kako je izasla nedavno iz veze i ne trazi momka.
Pitanje: Da li je ona zainteresovana ili ne?
Ma nije ba ona zainteresovana za tebe ona samo hoce da ima nekog kome ce da se izjada malo i treba joj rame za plakanje
tech10 wrote:Njoj je sigurno jos stalo do bivsega. Sa tobom izlazi samo da ubije vrijeme i da ga napravi ljubomornim, a po noci ne izlazi, da bi mu, kada se pomiri, rekla kako izmedju vas i nije bilo nista i na taj nacin ostala cista.
Bas tako, ili testira sebe da vidi kako joj je u drustvu nekog drugog momka.
Pritom joj godi i laska da zna da mu se svidja i misli da ce moci manipulisati njim kad i kako hoce.Ja sam zensko i samo sam iskrena..
tako to ide..okrutno,ali isitinito..
Ja sam to jednom uradila..i samo sebe za*ebala.
Ta cura bi da se *ebe,al da joj ne udje..
malo sirova izreka,al opet istinita.
bravo! bravo! bravo!
evo,da se tuspasim,ko jos jedno "iskreno zensko"
nedavno,identicnu situaciju prosla.
tech10 wrote:Njoj je sigurno jos stalo do bivsega. Sa tobom izlazi samo da ubije vrijeme i da ga napravi ljubomornim, a po noci ne izlazi, da bi mu, kada se pomiri, rekla kako izmedju vas i nije bilo nista i na taj nacin ostala cista.
Bas tako, ili testira sebe da vidi kako joj je u drustvu nekog drugog momka.
Pritom joj godi i laska da zna da mu se svidja i misli da ce moci manipulisati njim kad i kako hoce.Ja sam zensko i samo sam iskrena..
tako to ide..okrutno,ali isitinito..
Ja sam to jednom uradila..i samo sebe za*ebala.
Ta cura bi da se *ebe,al da joj ne udje..
malo sirova izreka,al opet istinita.
bravo! bravo! bravo!
evo,da se tuspasim,ko jos jedno "iskreno zensko"
nedavno,identicnu situaciju prosla.
a tu ste koke, tako znači, vi bi da manipulišete, e manipulatorke moje znam ja vas, čitam vas ko bukvar
meni je jedna rekla da ne trazi momka, ono izlazak iz duge veza i ostala opsta mjesta, a onda je zaglavila sa mnom oko godinu dana. druga mi je rekla isto i uprkos svim nastranjima suptilnim i grubim nisam prodro dalje od centra, a sesnesterac je ostao misaona imenica. treca mi je ispricala identicnu pricu kao prve dvije ali netrazenje veze nije podrazumijevalo i netrazenje usputnog sexa. zato opusti se, pa sta bude.