PITANJE-SAVJET

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote:
anais_nin wrote: ma balkanci su zlato kakvih ima :oops: :D da vidis kako Kubanci svoje drze u kafezu :roll: :D

a iz mog iskustva kad se lik zacopa mozes ti biti prevelika komplikacija, ma najveca na svijetu onda im nista ne smeta :D tajming iz evriting :D
vidi bestije, otisla je na Kubu :oops: :D :D :P neka si vala, nadam se da su i ja jednom :D :)

hajd, mozda se kubanske zene mogu tjesiti da su im muzevi dobri ljubavnici :D mislim, tako sam ja cula za kubance :D salim se, jadne one :D

da, tacno je da kad je jako zaljubljen to ne znaci mnogo, ali vjeruj znam situacija u kojima ih je to sto im cure imaju karijeru, zaseban zivot, ciljeve i znaju sta zele mucilo pomalo kroz cijelu vezu ali je ljubav prevladavala. medjutim, istina se otkrila tek nakon ili tokom prekida :D

ja sam ti imala grozno jedno iskustvo sa kompleksasem, znas kakve mi je traume ostavio :D
tek kad sam upoznala Kubance prestala sam misliti o balkancima kao o zenskarosima :lol: :D ha zinu flertuju :lol: :lol: :lol: valjda im je to u krvi sta li :lol: :D cak i kad te vide sa grdosijom od muske osobe za koju sumnjaju da ti je momak/muz samo vjesto vrebaju priliku da te uhvate nasamo da se pocnu nabacivati :lol: :D zato ja kazem balkanci su zlato :D ali zato je Kuba ko Kuba onako sto se prirode tice jednostavno neopisiva :oops:

znam o cemu pricas :D ali isto tako bi se moglo reci da dok je ljubav trajala ni tebi nisu smetali njegovi kompleksi :D ja i dalje vjerujem da svakom loncu ima poklopac....pa cak i za inteligentne, samostalne, fine cure :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

eh, ovaj se lonac samo povremeno sjeti poklopaca koji to nikada nisu bili :lol: :lol: a mogli su :D barem po mojoj procjeni :D
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote:eh, ovaj se lonac samo povremeno sjeti poklopaca koji to nikada nisu bili :lol: :lol: a mogli su :D barem po mojoj procjeni :D
no sikiriki, poklopice i nas neko da valja kad tad :lol: :lol: :lol: joj jesam romanticna danas :oops:
amarko

Post by amarko »

cujes jbga imo sam slicne situacije mozda jos nije spremna za vezu?mozda nije sigurna,ima mali milion razloga,primi je u zagrjaj budi tu kad te treba i stvari ce se promijeniti.
anais_nin

Post by anais_nin »

amarko wrote:cujes jbga imo sam slicne situacije mozda jos nije spremna za vezu?mozda nije sigurna,ima mali milion razloga,primi je u zagrjaj budi tu kad te treba i stvari ce se promijeniti.
malo si zakasnio :D mlada se u medjuvremenu vec vratila bivsem :oops:
amarko

Post by amarko »

e jbiga,jarane zao mi je al sigurno je da nije jedina
kujundzija

#57 Re: PITANJE-SAVJET

Post by kujundzija »

Sir_Lancelot wrote:Da ne duzim ovo je sitaucija sa kojom sam se susreo.

1.Upoznao djevojku u jednom poznatom sarajevskom lokalu i ona mi dala broj telefona.
2. Izasao 3 puta po danu na kafu, do sada. Vjerovatno ce nastaviti da izlazim.
3. Rekla kako je izasla nedavno iz veze i ne trazi momka.

Pitanje: Da li je ona zainteresovana ili ne?
Ma nije ba ona zainteresovana za tebe ona samo hoce da ima nekog kome ce da se izjada malo i treba joj rame za plakanje :-)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pinkzelena wrote:
tech10 wrote:Njoj je sigurno jos stalo do bivsega. Sa tobom izlazi samo da ubije vrijeme i da ga napravi ljubomornim, a po noci ne izlazi, da bi mu, kada se pomiri, rekla kako izmedju vas i nije bilo nista i na taj nacin ostala cista.
Bas tako, ili testira sebe da vidi kako joj je u drustvu nekog drugog momka.
Pritom joj godi i laska da zna da mu se svidja i misli da ce moci manipulisati njim kad i kako hoce.Ja sam zensko i samo sam iskrena..
tako to ide..okrutno,ali isitinito..
Ja sam to jednom uradila..i samo sebe za*ebala.
Ta cura bi da se *ebe,al da joj ne udje..
malo sirova izreka,al opet istinita.
bravo! bravo! bravo!
evo,da se tuspasim,ko jos jedno "iskreno zensko"
nedavno,identicnu situaciju prosla.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

PITARKA_SA wrote:
pinkzelena wrote:
tech10 wrote:Njoj je sigurno jos stalo do bivsega. Sa tobom izlazi samo da ubije vrijeme i da ga napravi ljubomornim, a po noci ne izlazi, da bi mu, kada se pomiri, rekla kako izmedju vas i nije bilo nista i na taj nacin ostala cista.
Bas tako, ili testira sebe da vidi kako joj je u drustvu nekog drugog momka.
Pritom joj godi i laska da zna da mu se svidja i misli da ce moci manipulisati njim kad i kako hoce.Ja sam zensko i samo sam iskrena..
tako to ide..okrutno,ali isitinito..
Ja sam to jednom uradila..i samo sebe za*ebala.
Ta cura bi da se *ebe,al da joj ne udje..
malo sirova izreka,al opet istinita.
bravo! bravo! bravo!
evo,da se tuspasim,ko jos jedno "iskreno zensko"
nedavno,identicnu situaciju prosla.
a tu ste koke, tako znači, vi bi da manipulišete, e manipulatorke moje znam ja vas, čitam vas ko bukvar
King Kikapu

Post by King Kikapu »

meni je jedna rekla da ne trazi momka, ono izlazak iz duge veza i ostala opsta mjesta, a onda je zaglavila sa mnom oko godinu dana. druga mi je rekla isto i uprkos svim nastranjima suptilnim i grubim nisam prodro dalje od centra, a sesnesterac je ostao misaona imenica. treca mi je ispricala identicnu pricu kao prve dvije ali netrazenje veze nije podrazumijevalo i netrazenje usputnog sexa. zato opusti se, pa sta bude.
Post Reply