Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima,
ne bi da vrijedjam nikoga, ali kako to da nijedne lijepe face nema tamo na grupnjaku vasem tj. provodu? Pogledah sve slike pa pomislih Boze
ja ovakve Sarajlije nisam zapamtila...tamo ima jako puno zgodnih lafcina i lijepih djevojaka a sa ovih vasih slika jedino Breskvica moze proci a ono ostalo sve gabori.
Sta je ljudi jesu li slike lose ispale, jel se potrefilo da ste bili u najlosijem izdanju il' su u drustvo primane osobe samo ispod prosjeka?
Ima li ko sladak ovdje?
Poz
SVI ONI KOJI SVOJU NJUŠKU NISU POKAZALI NA GRUPNJAKU NEMAJU PRAVO PRIČATI
DAKLE UMUKNITE I VRATITE SE U RUPU IZ KOJE STE IZAŠLI AKO NE NAMJERAVATE POSJETITI NEKI OD BUDUĆIH GRUPNJAKA
komi wrote:SVI ONI KOJI SVOJU NJUŠKU NISU POKAZALI NA GRUPNJAKU NEMAJU PRAVO PRIČATI
DAKLE UMUKNITE I VRATITE SE U RUPU IZ KOJE STE IZAŠLI AKO NE NAMJERAVATE POSJETITI NEKI OD BUDUĆIH GRUPNJAKA
komi wrote:SVI ONI KOJI SVOJU NJUŠKU NISU POKAZALI NA GRUPNJAKU NEMAJU PRAVO PRIČATI
Nekako sam zbunjen obično me tjeraju ako mogu otjerati a ti odmah dobrodošlica uzgred ja sam kao Karlo iz Buldožera ( iz pjesme ne onog Paddy ) bolje te našao
smijem li ja pricati, ja se imam namjeru pojaviti?
kako nema lijepe raje... sta je zensko, sta je sicki, lace, tisina... (krava se ne vidi)... ne znam ko je sve bio i ko se bidi na slikama... breskva, jel ono breskva u crvenoj jakni? pa u sta gledas fatalna?
i da, kako si pauka mogla da fulis!
Glumica wrote:smijem li ja pricati, ja se imam namjeru pojaviti?
kako nema lijepe raje... sta je zensko, sta je sicki, lace, tisina... (krava se ne vidi)... ne znam ko je sve bio i ko se bidi na slikama... breskva, jel ono breskva u crvenoj jakni? pa u sta gledas fatalna?
i da, kako si pauka mogla da fulis!
opet me ljudi pogrešno shvataju
možeš pričati ali ne smije niko pljuvati po nečijem izgledu a imao je priliku da dođe i da se pokaže kontate?
F for fatalna wrote:Pozdrav svima,
ne bi da vrijedjam nikoga, ali kako to da nijedne lijepe face nema tamo na grupnjaku vasem tj. provodu? Pogledah sve slike pa pomislih Boze
ja ovakve Sarajlije nisam zapamtila...tamo ima jako puno zgodnih lafcina i lijepih djevojaka a sa ovih vasih slika jedino Breskvica moze proci a ono ostalo sve gabori.
Sta je ljudi jesu li slike lose ispale, jel se potrefilo da ste bili u najlosijem izdanju il' su u drustvo primane osobe samo ispod prosjeka?
Ima li ko sladak ovdje?
Poz
Ma mi ti svi imamo specifican problem.Prije smo bili fotogenicni, a ruzni.
Sada smo lijepi a nismo fotogenicni.
Je l' kod tebe obratno pa se zato nisi pojavio/la?
Odgovor cekam, odgovoru se nadam se nadam
Last edited by horns&drums on 20/05/2004 15:57, edited 1 time in total.