horns&drums wrote:Pitanje koje se ne smije glasni izgovoriti:
Koliko titula prvaka ima Željezničar, a koliko Sarajevo:D
Pitanje koje se ne smije glasno izgovoriti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hananah
#1 Pitanje koje se ne smije glasno izgovoriti
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sapuce se po kuloarima da su bare-bare ( ali u malom nogometu
)
- horns&drums
Hano, ne pise se saraj'vo nego njanjajvo
To ti je po jednom od velikih vodja tog naseg najtrofejnijeg kluba 

- horns&drums
Dodjite i ovdje 
Doduse, nije ovo bas nas stadion ali ga mi osjecamo kao svoj. No nema veze, znamo izgubiti i po pet nula pa nikom nista. Tada se okrecemo KK Bosni ili nekom drugom sportu.
Ovo sto pise na tribinama, tako se mi i bas ne zovemo, mi smo se zvali Torpedo ali smo '47 postali to sto jesmo. Nastali smo od starijeg brata, Željezničara, s kojim je sasvim druga priča. On ima i svoj stadion i jedno ime i trofeje, Europu... Da ne nabrajam.
Ali jaki smo i mi, mi igramo na tromedji ludnice, groblja i zooloskog vrta i loodi smoooo

Doduse, nije ovo bas nas stadion ali ga mi osjecamo kao svoj. No nema veze, znamo izgubiti i po pet nula pa nikom nista. Tada se okrecemo KK Bosni ili nekom drugom sportu.
Ovo sto pise na tribinama, tako se mi i bas ne zovemo, mi smo se zvali Torpedo ali smo '47 postali to sto jesmo. Nastali smo od starijeg brata, Željezničara, s kojim je sasvim druga priča. On ima i svoj stadion i jedno ime i trofeje, Europu... Da ne nabrajam.
Ali jaki smo i mi, mi igramo na tromedji ludnice, groblja i zooloskog vrta i loodi smoooo

- horns&drums
Jednom davno, nakon izgubljene utakmice protiv naseg starijeg brata, takodjer na ovom stadionu, odlucili smo se okusati i u jednom drugom sportu

Bilo je tesko na pocetku ali kasnije je nasa ekipa konacno pocela da dobiva. Sve bi bilo lijepo da nije bilo gradskih vlasti koji su nam zabranili ovakve sportove usred glavnog grada republike. Pa neka samo kazu da smo drzavna ekipa
Nas stariji brat nam nije htio prepustiti svoj stadion za nesto u cemu smo konacno dobri i mi mu to zamjeramo. No zivot tece dalje...gradi se stadion u Vogosci i pomocni u Ilijasu ( ima i bazen ali samo plicak
)

Bilo je tesko na pocetku ali kasnije je nasa ekipa konacno pocela da dobiva. Sve bi bilo lijepo da nije bilo gradskih vlasti koji su nam zabranili ovakve sportove usred glavnog grada republike. Pa neka samo kazu da smo drzavna ekipa
Nas stariji brat nam nije htio prepustiti svoj stadion za nesto u cemu smo konacno dobri i mi mu to zamjeramo. No zivot tece dalje...gradi se stadion u Vogosci i pomocni u Ilijasu ( ima i bazen ali samo plicak
- horns&drums
Suti, prepoznah Paju, Papeta i Hadziju u gomili 
- Kareem Abdul-Jabbar
edu wrote:Kupi joj ni manje ni vise nego 7

Vodicu je prvog aprila

I bice, ni manje ni vise nego 7!!!

APRILILILILILITEX!!! 

-
HZSA
Tema nidje veze (sve teme iste), najgluplji forum na svijetu (forum za dokazivanje bubuljicavih indijanaca, koji se predstavljaju kao navijaci), toliko o ovim glupim temama.
A sada moze li jedno pitanje za manijake, ali ako se ovdje negdje nadje pravi covjek za odgovor (iako nevjerujem), zasto sve vise manijaka (uzornih na vasoj tribini) prate skoro sve utakmice Sarajeva, prvo protiv celika, zatim sad protiv slavije...
Shvatam ja e*isa i ove momke koji su tu zbog fajta, i tako tih stvari, ali njih je 2-3, a sta je sa ostalih 10-ak koji su se kako cujem dokazali na vasoj "tribini"....iz toga proizilazi samo jedan zakljucak, N.K. Zeljeznicar vise ne prate pravi navijaci (cast izuzecima), N.K. (ili F.K.
) Zeljeznicar prate samo simpatizeri fudbala, koji su mozda nekada i bili navijaci, ali to su samo price za mladju raju, mozda se vi svi osjecate kao navijaci...ali to ne pokazujete ili sta vec...uglavnom, nisam nista slagao, na forumima ste najjaci kada treba da se hvalite (i to samo zahvaljujuci rezultatima vaseg kluba, kojima vi NISTE doprinijeli), ali ste zato na tribini karine, sta je razlog tome? (o gostovanjima i da ne pricam, neko mi je jednom na ovom forumu rekao kako se na gostovanja lloze djeca...
(cini mi se manijak), e pa sad mi napokon odgovori, kako te nije stid????
kada vasi navijaci idu na gostovanja sa nama...kako te nije stid? (al jednom budi ozbiljan mislim bez bolesnih smajlija)
a evo ovdje i nasih slika iz Istocnog Sarajeva
http://www.hordezla-dobrinja.com/module ... =0&thold=0
A sada moze li jedno pitanje za manijake, ali ako se ovdje negdje nadje pravi covjek za odgovor (iako nevjerujem), zasto sve vise manijaka (uzornih na vasoj tribini) prate skoro sve utakmice Sarajeva, prvo protiv celika, zatim sad protiv slavije...
Shvatam ja e*isa i ove momke koji su tu zbog fajta, i tako tih stvari, ali njih je 2-3, a sta je sa ostalih 10-ak koji su se kako cujem dokazali na vasoj "tribini"....iz toga proizilazi samo jedan zakljucak, N.K. Zeljeznicar vise ne prate pravi navijaci (cast izuzecima), N.K. (ili F.K.
a evo ovdje i nasih slika iz Istocnog Sarajeva
http://www.hordezla-dobrinja.com/module ... =0&thold=0
- Kareem Abdul-Jabbar
- Brando
Pasa moj, ti uzorni manijaci sa juga o kojima govoris nisu bili zakamuflirani jucer na dobrinji na glavnoj cesti kod okretaljke gdje ste se bili nasli, vidio sam ih par i imali su salove i sta... mislis stalo im je do saraj'va,
sam si rekao idu ljudi zbog fajta i to je njihova stvar, ali nisu bili sakriveni poput nekih redovnih pitara s koseva koje sam ja vidjao na nekim tekmama na jugu, i nemoj sada reci to su izdajice to su simpatizeri saraj'va nisu to navijaci, to su ljudi koji su redovni na istoku kod vas, pa sad sta li je to osipaju li se navijaci saraj'va
gluposti jelde, pa eto glupost je i ovo sto ti pricas
gluposti jelde, pa eto glupost je i ovo sto ti pricas