Pitanje hriscanima
- bambi_23
#1 Pitanje hriscanima
Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
Last edited by bambi_23 on 09/04/2008 22:48, edited 1 time in total.
- pitt
#2 Re: Pitanje hriscanima
napet sam....ko na tutibambi_23 wrote:
(nastavit ce se....)
-
callmethebreeeze
#3 Re: Pitanje hriscanima
ja ovdje vidim deset stranica dubokoumnosti. umjesto venere, bambi.pitt wrote:napet sam....ko na tutibambi_23 wrote:
(nastavit ce se....)![]()
![]()
: D
- pitt
#4 Re: Pitanje hriscanima
more citatacallmethebreeeze wrote:ja ovdje vidim deset stranica dubokoumnosti. umjesto venere, bambi.pitt wrote:napet sam....ko na tutibambi_23 wrote:
![]()
-
callmethebreeeze
#5 Re: Pitanje hriscanima
suti ba, pokusavam da skontam odgovor na osmo pitanje. umjesto sto zezas, pomozi.

- Bosanac sa dna kace
#6 Re: Pitanje hriscanima
prvo trebas skontat pitanje pa onda odgovorcallmethebreeeze wrote:suti ba, pokusavam da skontam odgovor na osmo pitanje. umjesto sto zezas, pomozi.
- pitt
#7 Re: Pitanje hriscanima
vazda sam mrzio te matematicke zavrzlame

-
callmethebreeeze
#8 Re: Pitanje hriscanima
jel' ovo pitanje od one vrste koju vi kauri americki nazivate "tricky question".?pitt wrote:vazda sam mrzio te matematicke zavrzlame![]()
![]()
- pitt
#9 Re: Pitanje hriscanima
aha
dodje mi da kviska ulozim

-
callmethebreeeze
#10 Re: Pitanje hriscanima
pitt wrote:ahadodje mi da kviska ulozim
![]()
![]()
kako li cu tek na peto pitanje odgovoriti?
- pitt
#11 Re: Pitanje hriscanima
kad prije do petog dodje streberu....ja sma jos stao kod naslovacallmethebreeeze wrote:pitt wrote:ahadodje mi da kviska ulozim
![]()
![]()
peto je i perverzno malo.....
-
callmethebreeeze
#12 Re: Pitanje hriscanima
pitt wrote:kad prije do petog dodje streberu....ja sma jos stao kod naslovacallmethebreeeze wrote:pitt wrote:ahadodje mi da kviska ulozim
![]()
![]()
![]()
peto je i perverzno malo.....![]()
![]()
ne razumijes pitanje i bogohulis.
- pitt
#13 Re: Pitanje hriscanima
sta cu kad sam grijesan
Cekam lejdi da mi na tanaane ovo objasni

-
callmethebreeeze
#14 Re: Pitanje hriscanima
ona ce to u kratko, u par hiljada rijeci.pitt wrote:sta cu kad sam grijesanCekam lejdi da mi na tanaane ovo objasni
![]()
odmah da naglasim da sam se salio i da je lady cijenim i rado citam njene postove i zavidim joj na znanju.
- pitt
#15 Re: Pitanje hriscanima
ja bih rekao lejdi bic boziji....al ces me opet napasti da bogohulimcallmethebreeeze wrote:ona ce to u kratko, u par hiljada rijeci.pitt wrote:sta cu kad sam grijesanCekam lejdi da mi na tanaane ovo objasni
![]()
![]()
odmah da naglasim da sam se salio i da je lady cijenim i rado citam njene postove i zavidim joj na znanju.
-
callmethebreeeze
#16 Re: Pitanje hriscanima
pu,pu,pu.pitt wrote:ja bih rekao lejdi bic boziji....al ces me opet napasti da bogohulimcallmethebreeeze wrote:ona ce to u kratko, u par hiljada rijeci.pitt wrote:sta cu kad sam grijesanCekam lejdi da mi na tanaane ovo objasni
![]()
![]()
:D:D
eto si jos jednu temu upropastio. stidi se, ja sad odoh kuci.
- bambi_23
#17 Re: Pitanje hriscanima
nemoj se usr*** plspitt wrote:napet sam....ko na tutibambi_23 wrote:
![]()
- pitt
#18 Re: Pitanje hriscanima
hajde nece li je izbrisati.....jod da mi je muslimane socijaliste ukinuti....idi je opogani malocallmethebreeeze wrote:
pu,pu,pu.
-
callmethebreeeze
#19 Re: Pitanje hriscanima
ma ja nista ne bih ukidao. bosnian finest, jarane.pitt wrote:hajde nece li je izbrisati.....jod da mi je muslimane socijaliste ukinuti....idi je opogani malocallmethebreeeze wrote:
pu,pu,pu.
![]()
![]()
p.s nemoj se usrati.
-
Valbon_1
#20 Re: Pitanje hriscanima
bambi_23 wrote:Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
Zasto si je brisala ??? Tema je bila bas
Pusti ti komentare drugih. Za ovakve teme ljudi su studirali cijeli zivot....Ko zeli, ko moze i ko zna nek se ukljuci u debatu...
- Tesssa
#21 Re: Pitanje hriscanima
ccc, ova dvojica kad ne bi temu upropastili nesto bi im bilo!

- lady midnight
#22 Re: Pitanje hriscanima
a zashto se tema zatvorila? 
mislim, zaista je bila neophodna josh jedna copy-paste tema nashih struchnjaka sa visokim teoloshkim obrazovanjem
(kamo srece kada bi se to obrazovanje manifestiralo u postovima i pismenosti, a ne u iterativnom pozivanju na nekakve diplome) koja ce po 200-ti put polemichki tretirati pitanje triniteta i monoteizma
mislim, zaista nismo imali prilike da dovoljno chujemo o tome... 
za neupucene: postoji cijeli zhanr polemichke literature koji se bavi ovim pitanjem.
a ja se u interreligiozne polemike ne upushtam. polemikama suprotstavljam dijalog, kojem cu, ako ikako mogu, rado doprinijeti. mislim da je puno konstruktivnije, a danas daleko vazhnije razmishljati o tome shta svjetonazori imaju zajednichko i naci dodirne tachke izmedju ljudi razlichitih (ne)vjerovanja, nego potezati za argumentima koji se evo vec nekoliko vijekova zhvakaju na jednoj, drugoj, trecoj, chetvrtoj strani.... bez ikakvih rezultata, osim shto se stvara animozitet.
mislim, zaista je bila neophodna josh jedna copy-paste tema nashih struchnjaka sa visokim teoloshkim obrazovanjem
za neupucene: postoji cijeli zhanr polemichke literature koji se bavi ovim pitanjem.
a ja se u interreligiozne polemike ne upushtam. polemikama suprotstavljam dijalog, kojem cu, ako ikako mogu, rado doprinijeti. mislim da je puno konstruktivnije, a danas daleko vazhnije razmishljati o tome shta svjetonazori imaju zajednichko i naci dodirne tachke izmedju ljudi razlichitih (ne)vjerovanja, nego potezati za argumentima koji se evo vec nekoliko vijekova zhvakaju na jednoj, drugoj, trecoj, chetvrtoj strani.... bez ikakvih rezultata, osim shto se stvara animozitet.
- pitt
#23 Re: Pitanje hriscanima
Valbon_1 wrote:bambi_23 wrote:Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
Zasto si je brisala ??? Tema je bila bas.
Pusti ti komentare drugih. Za ovakve teme ljudi su studirali cijeli zivot....Ko zeli, ko moze i ko zna nek se ukljuci u debatu...
jedno debilno pitanje od uber-debila.....kakva je to debata upiranje prstom u nekoga tvrdeci da je njegova ili njena religija pogresna?
unaprijed zahvalan drug Krele
-
callmethebreeeze
#24 Re: Pitanje hriscanima
bambi_23 wrote:Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
zar tako svojoj braci po vjeri?
- pitt
#25 Re: Pitanje hriscanima
tebi je bolje da nam branis cast i obraz junackicallmethebreeeze wrote:bambi_23 wrote:Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
zar tako svojoj braci po vjeri?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 4#p1805244