Pitanje - facebook i poruke

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Maenpaa

#1 Pitanje - facebook i poruke

Post by Maenpaa »

Imam sa jednom osobom(djevojkom) na facebooku za sada skoro 50 000 poruka, i imam želju da pogledaj prve naše poruke...Ali kako scrollam gore, učitavaju se sporije i sporije, dali postoji način da se direktno ode na početne poruke?
Našao sam jedino kao preko programinga i weba da se skinu, ali mi je to prekomplikovano, to je inače ovdje http://www.de-coded.com/mind/2012/02/do ... k-history/

Pa ako neko ima način, nešto? Bio bih jako zahvalan...pozdrav sa Stupa!
A1B

#2 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by A1B »

Ja bih ti pomogao, al to se ovdje ne cijeni! :D
Sanchez22

#3 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by Sanchez22 »

Maenpaa wrote:Imam sa jednom osobom(djevojkom) na facebooku za sada skoro 50 000 poruka, i imam želju da pogledaj prve naše poruke...Ali kako scrollam gore, učitavaju se sporije i sporije, dali postoji način da se direktno ode na početne poruke?
Našao sam jedino kao preko programinga i weba da se skinu, ali mi je to prekomplikovano, to je inače ovdje http://www.de-coded.com/mind/2012/02/do ... k-history/

Pokusaj preuzeti kopiju svojih podataka ,podesavanja racuna pa dolje na kraju :)
Maenpaa

#4 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by Maenpaa »

Sanchez22 wrote:
Maenpaa wrote:Imam sa jednom osobom(djevojkom) na facebooku za sada skoro 50 000 poruka, i imam želju da pogledaj prve naše poruke...Ali kako scrollam gore, učitavaju se sporije i sporije, dali postoji način da se direktno ode na početne poruke?

Pokusaj preuzeti kopiju svojih podataka ,podesavanja racuna pa dolje na kraju :)
Zahvaljujem, mada je to nekako čudno, ima dosta kao "unknown" među kojima je i djevojka, i fali dosta poruka :D
avalanche168

#5 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by avalanche168 »

Probaj ukucati neku najtrivijalniju riječ u chat search (kad otvoriš poruke, imaš u gornjem desnom uglu), za koju znaš 99% koristio u prvim porukama (ili ona koristila :D). Onda će ti on izbaciti sva mjesta konverzacije u kojima ima ta riječ.
Mustang1

#6 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by Mustang1 »

Nece ti izbaciti sve poruke .. I ja sam tako radio nedavno i neke poruke sa pocetka chatanja prije skoro dvije godine ne pokazuje .. Pokazuje samo neke ..nesto kao highlights.. Tako da ako trazis nesto odredjeno tesko da ces naci .. Ni ja nisam :D
A1B

#7 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by A1B »

Pravac :arrow: Google i upišeš "How do I save Facebook messages?" :D
kakavdanakneiskustvu

#8 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by kakavdanakneiskustvu »

da ne bih otvarao novu temu,mogu i ovde pitati,kako blokirati da od neke osobe mi ne dolaze poruke,ne da blokiram profil nego samo poruke?
zrakomlat

#9 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by zrakomlat »

kakavdanakneiskustvu wrote:da ne bih otvarao novu temu,mogu i ovde pitati,kako blokirati da od neke osobe mi ne dolaze poruke,ne da blokiram profil nego samo poruke?
Ima na postavkama opcija blokiranje. kliknes na postavke pa negdje sedma po redu je ta opcija, ispod onih "generalno, "sigurnost i prijava" itd.

i nadjes opciju "blokiranje poruka"
If you block messages and video calls from someone here, they won't be able to contact you in the Messenger app either. Unless you block someone's profile, they may be able to post on your timeline, tag you, and comment on your posts or comments. Learn more.

Block messages from: Type name of a friend
to je valjda to.
kakavdanakneiskustvu

#10 Re: Pitanje - facebook i poruke

Post by kakavdanakneiskustvu »

zrakomlat wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:da ne bih otvarao novu temu,mogu i ovde pitati,kako blokirati da od neke osobe mi ne dolaze poruke,ne da blokiram profil nego samo poruke?
Ima na postavkama opcija blokiranje. kliknes na postavke pa negdje sedma po redu je ta opcija, ispod onih "generalno, "sigurnost i prijava" itd.

i nadjes opciju "blokiranje poruka"
If you block messages and video calls from someone here, they won't be able to contact you in the Messenger app either. Unless you block someone's profile, they may be able to post on your timeline, tag you, and comment on your posts or comments. Learn more.

Block messages from: Type name of a friend
to je valjda to.

to znam,htio bih da blokiram samo poruke od osobe s kojom nisam prijatelj?
Post Reply