pitanje bolnica banja luka

Vijesti i zbivanja u Banjoj Luci, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Bos. Gradišci, Prnjavoru, Tesliću, Derventi, Bos. Brodu...

Moderator: banjaluka078

Post Reply
male_okice

#1 pitanje bolnica banja luka

Post by male_okice »

ovako imam jedno pitanje, zadnjih par godina mucim se sa jednom vrstom alergije, kojom tacno ne znam jer kod nas u Prijedoru ima samo onaj klasican alergo test kad te malo izbodu po ruci i kao cekaju nesto, taj test je bio negativan samo histamini blago poviseni, i meni je doktor rekao da moze a i ne mora biti alergija, dao mi flixonase sprej i rekao da jedem ljute bombone :roll: ono sto se meni desava jeste da budem 3 mjeseca dobra i onda odjednom u roku sat-dva otekne mi grlo i zacepe sinusi i izgleda kao ono predgripozna stanje tako se i osjecam medjutim nije grip nemam temperature i to ne prolazi dok ne odem opet u bolnicu i idem 2-3 dana na inhalacije koristim vec gore spomenuti sprej i kao se malo to smiri poslije nekih mjesec dana tako non stop otecenih sinusa zapusenog nosa bolnog grla. I evo ima vec oko 2 godine kako se to ponavlja, inace sam dobrog zdravlja, mlada,nemam problem sa debljinom ili bilo cime, pritisak normalan zivim i radim prakticno na istom mjestu kao zadnjih 8 godina-otkako smo se vratili u Prijedor, znaci nemam nekih naglih promjena u mom nacinu zivotu pa da sam mogla bilo sta zapaziti, ali eto to me muci. Ono sto sam ja htjela pitati da li neko zna da li bolnica u Banja Luci ili bilo koja privatna ordinacija radi alergo test iz krvi (nekako mi on djeluje pouzdanije od onog bocana) i koliko kosta. Moj doktor ne zna inace bi me uputio valjda dosad jer se vidjamo evo svaka 2-3 mjeseca po 3-4 puta. bila bih zahvalna na svakoj preporuci
Post Reply