pitanjce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Savrseno Dupence
#1 pitanjce?
plodni dani
mislim da sve žene znaju kako su grozni ti plodni dani u mjesecu, em št nam nešto ljepljivo curka dole em što nam se tako ševi a opet ako ne planiramo obitelj moramo se suzdržavati.
što se meni događa po tom pitanju, je isto ne planiram klince u skoroj budućnosti al imam takav nenormalan poriv za sexom da me to izluđuje do boli, naravno da se znam zaštititi do sad mi je to odlično išlo i to moj dragi mužić zna al ovih dana on je toliko umoran i ne želi meni jadnoj priuštiti ni malo zadovoljstva, možete misliti u braku sam na dohvta sexa svaki dan a opet tako ugrožena.
da mi je znati samo od čega se ti muškarci toliko umore, oni su uvijek umorni i uvijek im se tako spava i nikada da se naspavaju. u pič mač pa kad će se ja naspavati i odmoriti, i ja radim, kuham, perem ispunjavam sve društvene obaveze i naveča sam opet horna za malo bračne nježnosti ali ne njemu se spava već u 9 sati. pa dokle više?
ma zamislite to molim vas!
zanima me samo jesam li ja sama u ovakvoj situaciji ili vas ima još?
mislim da sve žene znaju kako su grozni ti plodni dani u mjesecu, em št nam nešto ljepljivo curka dole em što nam se tako ševi a opet ako ne planiramo obitelj moramo se suzdržavati.
što se meni događa po tom pitanju, je isto ne planiram klince u skoroj budućnosti al imam takav nenormalan poriv za sexom da me to izluđuje do boli, naravno da se znam zaštititi do sad mi je to odlično išlo i to moj dragi mužić zna al ovih dana on je toliko umoran i ne želi meni jadnoj priuštiti ni malo zadovoljstva, možete misliti u braku sam na dohvta sexa svaki dan a opet tako ugrožena.
da mi je znati samo od čega se ti muškarci toliko umore, oni su uvijek umorni i uvijek im se tako spava i nikada da se naspavaju. u pič mač pa kad će se ja naspavati i odmoriti, i ja radim, kuham, perem ispunjavam sve društvene obaveze i naveča sam opet horna za malo bračne nježnosti ali ne njemu se spava već u 9 sati. pa dokle više?
ma zamislite to molim vas!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#7 Re: pitanjce?
Savrseno Dupence wrote: mislim da sve žene znaju kako su grozni ti plodni dani u mjesecu, em što nam nešto ljepljivo curka dole .....
- kekec
Prvo treba provjeriti kako reaguje, po onoj: "Ne diraj lava kada spava".Lace wrote:jao to plisani medo zvuci pravo slatko...ja volim gnjaviti plisane medeblack wrote:e ako se njemu pored takvog dupenceta spava onda je pravi plishani medo..
Hoce li riknuti ili se umiljavati.
Last edited by kekec on 28/10/2005 23:20, edited 1 time in total.
- danas
sama si u toj situaciji!Savrseno Dupence wrote:plodni dani
meni bogmem nikad nista ljepljivo ne curka
niti planiram obitelj
you're on your own...
- Lace
slazem se...ako on voli da ga se gnjavi, mazi i tako dosadjuje...onda je savrsenkekec wrote:Prvo treba provjeriti kako reaguje, po onoj: "Ne diraj lava kada spava".Lace wrote:jao to plisani medo zvuci pravo slatko...ja volim gnjaviti plisane medeblack wrote:e ako se njemu pored takvog dupenceta spava onda je pravi plishani medo..
Hoce li riknuti ili se umiljavati.
- Lace
mozda kod tebe nije sve u redu ...kod svake zdrave zene pomalo nesto ljepljivo curka..a zamisli kako bi ovim muskima bilo tesko probiti se da nista ne curkadanas wrote:sama si u toj situaciji!Savrseno Dupence wrote:plodni dani
meni bogmem nikad nista ljepljivo ne curka![]()
![]()
![]()
![]()
niti planiram obiteljniti se suzdrzavam
![]()
![]()
![]()
you're on your own...![]()
![]()
![]()
da nisi suha...gluho bilo
- Lace
hajd pogledaj male slicice ispod srca i obrati paznju na plodne dane
http://www.mef.hr/katedre/fiziolog/if/a ... oncep.html

http://www.mef.hr/katedre/fiziolog/if/a ... oncep.html
- kekec
Izgleda da je on, ovih dana, daleko od savrsenstva. Vidis da je ona "...horna zaslazem se...ako on voli da ga se gnjavi, mazi i tako dosadjuje...onda je savrsen
malo bracne njeznosti...", a on nista, zaspe u 9 sati.
Koliko li ce to trajati?
Treba zeni dati neki "recept" za izlaz iz te situacije ili njemu dati nesto
za "osvjezenje".
- Lace
recept za nju: nek spotakne nesto sa strane...ako je frkakekec wrote:Izgleda da je on, ovih dana, daleko od savrsenstva. Vidis da je ona "...horna zaslazem se...ako on voli da ga se gnjavi, mazi i tako dosadjuje...onda je savrsen
malo bracne njeznosti...", a on nista, zaspe u 9 sati.
Koliko li ce to trajati?![]()
Treba zeni dati neki "recept" za izlaz iz te situacije ili njemu dati nesto
za "osvjezenje".