Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote:odakle mulj? pa ne sipas blato iz mocvare...pumpa uvijek vuce sa dna rezervoara i svaka ima mikro mrezicu da ne ulazi necistoca u nju...svjecice i motor se nece sjebati,jedino se injektori mogu zacepiti,ali to bi se vec desilo dosad,tako da nemas brige i ne slusaj price raznih supljatora.
Hmmm pa to mi svi kazu s obzirom da je auto iz 1997 i nemam pojma šta je sve prošao
Vjerovat cu vam i riskirat cu
bitanga_sa_otesa wrote:stotine plovaka sam skinuo i pumpi u rezervoarima i ne nadjoh mulja nikad,uglavnom su neke vece stvari bile koje su djeca ubacila kroz ulivno grlo(stariji auti) u ovim novijim autima-dizelima ,nadje se sitnih metalnih opiljaka(u vidu prasine) koji se presijavaju po dnu...znak da je tandem pumpa pri kraju
fala kurcu da je neko s kredibilitetom i to reko
kad slusas nase opancare reko bi coek da Loh Ness pluta u rezervaru
bitanga_sa_otesa wrote:stotine plovaka sam skinuo i pumpi u rezervoarima i ne nadjoh mulja nikad,uglavnom su neke vece stvari bile koje su djeca ubacila kroz ulivno grlo(stariji auti) u ovim novijim autima-dizelima ,nadje se sitnih metalnih opiljaka(u vidu prasine) koji se presijavaju po dnu...znak da je tandem pumpa pri kraju
Evo znaci danas mi se auto ugasio jer je nestalo rezerve.
Stao je na 133km predjenih. Znaci nasuo sam 10L i prešao sam 80km i onda mi se upalila lampica. Onda sam prešao otprilike dodatnih 60km sa rezervom ( od one prve lampice, ioako nije stalno bila upaljena)
Što se mene tice to je ogromna potrošnja sa 10l+5ili10l rezerve. Sad ne znam jel 5l ili 10l rezerve. Bila bi baš katastrofa da je 10l a toliko malo prešao
BAN___KAI wrote:
Uf ne daju mi se pare za tako nešto. 100km
ako ti se ne daju pare onda pjeske ili tramvajem
ja sam samo jednom naspem pun rezervoar,kad kupim auto, i vise nikad..bolje dopunjavat pun ,nego prazan...al mnogima je to van njihovog mozdanog sklopa... poyyy