Pitajte Tinku
Moderator: _BataZiv_0809
-
noua
#1 Pitajte Tinku
Ciao svima!
eurobosnia ce uraditi intervju sa Tinkom Milinovic krajem aprila. Zelimo ukljuciti sve zainteresirane u ovaj projekt. Na stranici http://www.eurobosnia.com mozete poslati pitanja za Tinku. Takodje ih mozete ostaviti ovdje, na Sa-X forumu. Intervju ce biti objavljen na pomenutoj stranici krajem aprila.
Pozdrav!
Noah
eurobosnia ce uraditi intervju sa Tinkom Milinovic krajem aprila. Zelimo ukljuciti sve zainteresirane u ovaj projekt. Na stranici http://www.eurobosnia.com mozete poslati pitanja za Tinku. Takodje ih mozete ostaviti ovdje, na Sa-X forumu. Intervju ce biti objavljen na pomenutoj stranici krajem aprila.
Pozdrav!
Noah
-
kub lajkan
Tinka, jel stvarno kreštiš kad pričaš ili samo foliraš?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nije objerio nego overio, a sto Ivy23568742 ne ugradi silikone?Stitch__ wrote:Tinka,
sto ne ugradis silikone![]()
jel te Hazim ovjerio
Odnosno, sto si joj zabranio javljanje na forum?
Srdacno vas:
H&D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
"Vas" nije persiranje nego govorim u mnozini
:D
-
mizzo
Ja bi joj prvo čestitao i poželio sreću na Evroviziji. Ne znam šta bi je pitao. Moram reći da mi je drago što pjeva za Švicarsku, jer su ovi naši lani stvarno nepravedno postupali prema njoj (i Igoru) i u Evropu poslali one tri spodobe. Pitao bi je možda da li bi imala želju da nekad nastupa za BiH?
-
kub lajkan
Nije intervju nego projekt...micika wrote:Mizzo,jel' ti to ozbiljno![]()
![]()
![]()
A vi ste fakat nasli sa kim cete raditi intervju![]()
![]()
b
-
mizzo
Da je Tinka toliko "loša" kakvom je neki predstavljaju, sigurno ne bi bila pozvana da predstavlja Švicarce. U našem je mentalitetu da pljujemo na sve što valja
Lako je pljuvati, a teško je smisliti pametno, a u isto vrijeme i provokativno pitanje za intervju! Koliko ja kontam, tema je vezana za intervju sa Tinkom, pa se valjda očekuju pitanja, a ne pljuvanja na prizemnom nivou

-
kub lajkan
A da Svica ima svojih pjevaca vec bi nastupali na Eurosongu...mizzo wrote:Da je Tinka toliko "loša" kakvom je neki predstavljaju, sigurno ne bi bila pozvana da predstavlja Švicarce.
- vedderedi
Tip fakat ozbiljno ovo shvatio.mizzo wrote:Da je Tinka toliko "loša" kakvom je neki predstavljaju, sigurno ne bi bila pozvana da predstavlja Švicarce. U našem je mentalitetu da pljujemo na sve što valjaLako je pljuvati, a teško je smisliti pametno, a u isto vrijeme i provokativno pitanje za intervju! Koliko ja kontam, tema je vezana za intervju sa Tinkom, pa se valjda očekuju pitanja, a ne pljuvanja na prizemnom nivou
![]()
![]()
-
mizzo
Pokazali su se dosta uspješniji kad ih predstavljaju Kanađani i Estoncikub lajkan wrote:A da Svica ima svojih pjevaca vec bi nastupali na Eurosongu...mizzo wrote:Da je Tinka toliko "loša" kakvom je neki predstavljaju, sigurno ne bi bila pozvana da predstavlja Švicarce.