Pitajmo Gorana 16V :bih:

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

romeomoraprezivjeti

#1 Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by romeomoraprezivjeti »

Pitajmo Gorana 16V :bih:

Ako neko ima kakvih pitanja vezano za automobile,tu je nas vrsni poznavalac automobilske industrije Goran 16V da vam da odgovore u najkracem roku. Ne ustrucavajte se,pitajte sto god zelite,Goran je na usluzi 24h!!!!!! :D :sax:
fidoremilienko

#2 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by fidoremilienko »

Sta ima? :D
mayab

#3 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by mayab »

:thumbup:
romeomoraprezivjeti wrote:Pitajmo Gorana 16V :bih:

Ako neko ima kakvih pitanja vezano za automobile,tu je nas vrsni poznavalac automobilske industrije Goran 16V da vam da odgovore u najkracem roku. Ne ustrucavajte se,pitajte sto god zelite,Goran je na usluzi 24h!!!!!! :D :sax:
hopi

#4 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by hopi »

pa ja ću ga pitati jel po nekom posebnom autu tih šesnes ventila ili onako?
fidoremilienko

#5 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by fidoremilienko »

hopi wrote:pa ja ću ga pitati jel po nekom posebnom autu tih šesnes ventila ili onako?
:lol: :lol:

Nevezano za Gorana, ali odavno se nisam ovako ismijao :thumbup: :lol: :lol:
GaRGa

#6 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by GaRGa »

ako nije 2.0 16v ABF razocaran sam :)
goran16v

#7 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by goran16v »

Vidim ja ti si neki saljivdzija i internet mangup kojeg je izgleda pomenuti nekad dobro opalio po usima, jesi li, a majstore?! Zvone li jos? :lol:
530i

#8 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by 530i »

GaRGa wrote:ako nije 2.0 16v ABF razocaran sam :)

Nije nego reno kangu 1.2 16v :-) 8)
dci driver

#9 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by dci driver »

Gorane, trebam savjet dal' da kupim Buick ili Cadillac? Koga god pitam odmahuju glavom pa reko' da se obratim na pravu adresu...
goran16v

#10 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by goran16v »

530i wrote:
GaRGa wrote:ako nije 2.0 16v ABF razocaran sam :)

Nije nego reno kangu 1.2 16v :-) 8)
Kad je "16v" doslo u moj nick auta sa 16v je u gradu bilo tako malo da se haman moglo reci da se mogu nabrojati na prste, sto znaci puno prije nego su se neki ovdje uopste priblizili volanu i vozackoj dozvoli, i tad je taj auto isao ispod 8 sek do 100, a ja nisam *izda da na svakom forumu imam drugi nick.
Kad smo vec kod nickova, jel 530i poster na zidu? :lol:

p.s. Kangoo nije 1,2 16v
zgembudin

#11 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by zgembudin »

Nemojte coveka... prosto se vidi da se osjeca uvredjenim...

Renault Kangoo I Phase III 1.2 16V Expression Heck.JPG

Image
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#12 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by Slo Burner »

Photoshop !!!

:evil:
romeomoraprezivjeti

#13 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

goran16v wrote:

Vidim ja ti si neki saljivdzija i internet mangup kojeg je izgleda pomenuti nekad dobro opalio po usima, jesi li, a majstore?! Zvone li jos? :lol:
Hahhhahhhahhhah,evo grohotom se smijem :D :D Saljivdzija jesam,mangup nisam al' ako zelis da ti i to demonstriram nije problem. ;-) Toliko svojim postovima gusis ovaj forum,da sam morao nesto ovako postaviti. Ovdje smo svi da razmijenimo neka misljenja,iskustva a ti k'o da radis magistarski svaki dan hebote..
Bakir1

#14 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by Bakir1 »

iako goran prednjaci ni ostalim koji ulaze sa njim u bezbrojne polemike nije mahane, tako da za ples je potrebno dvoje a u ovom slucaju ima ih vise.
meni se sere od tih prepucavanja ali isto tako i od ove teme, nista bolji od gorana niste, samo gori :bih:
drndalo

#15 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by drndalo »

Bakir1 wrote:iako goran prednjaci ni ostalim koji ulaze sa njim u bezbrojne polemike nije mahane, tako da za ples je potrebno dvoje a u ovom slucaju ima ih vise.
Ima nas na ovoj temi za kozarackog kola makar...
zodi36

#16 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by zodi36 »

ima nas na ovom forumu koji nismo bas neki poznavaoci automobila i kvarova na njima a ipak vozimo i volimo auta pa svaki savjet dobro dodje.ja neznam imam li pravo glasa(cim sam registrovan na forumu valjda imam) ,ali cu ipak reci da malo spustite tenzije.ovaj goran,drndalo i bakir su fakat poznavaoci auta i svega vezano za to i dosta pomazu ljudima,sad sto se u nekim stvarima neslazu manje je bitno.kljucajte temu i pomazite ljudima koji nisu bas strucni kao vi.pozdrav
goran16v

#17 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by goran16v »

romeomoraprezivjeti wrote:
Hahhhahhhahhhah,evo grohotom se smijem :D :D Saljivdzija jesam,mangup nisam al' ako zelis da ti i to demonstriram nije problem. ;-) Toliko svojim postovima gusis ovaj forum,da sam morao nesto ovako postaviti. Ovdje smo svi da razmijenimo neka misljenja,iskustva a ti k'o da radis magistarski svaki dan hebote..
Eto nije problem, bujrum demonstriraj , bas me interesuje! :lol:
romeomoraprezivjeti

#18 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

goran16v wrote:
Stari si ti kenjac,sramota me!!! :D :D Neko spomenu da se Goran razumije u automobile,razumije al' u qurtzu,ako je znanje to sto gugla i copy paste sa drugih stranica,onda je jadan da ne moze biti jadniji. :-)
goran16v

#19 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by goran16v »

goran16v wrote:
Stari si ti kenjac,sramota me!!! :D :D Neko spomenu da se Goran razumije u automobile,razumije al' u qurtzu,ako je znanje to sto gugla i copy paste sa drugih stranica,onda je jadan da ne moze biti jadniji. :-)
Tako sam i mislio, internet mangup kojeg je ocigledno upravo to razumije se al' u qurzu dobro opalilo po tim usima cim se ovako isfrustriran upalio ko mlad majmun, samo se nadam da ti se od udarca zica izmedju usiju nije prekinula! :lol:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#20 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by Slo Burner »

Gorane samo ti i Dodik imate temu na forumu :D
em11r

#21 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by em11r »

a djesu su emko i golfiista (ovaj zadnji je poseban primjerak neuspjele evolucije covjekolikog primata)
carobnjak

#22 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by carobnjak »

ne znam koja je finta ove teme al mislim da ima malo ljudi poput gospodina goran16v da se razumije u auta i pokusava na najlkasi nacin da objasni problem i da posavjetuje ,dosta ima ublehasa koji ne znaju ni haubu otvoriti a nesto se hvataju u kolo!!!
sorcerer

#23 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by sorcerer »

nemoj tako ublehasi su najpametniji :)

iskoristio bi ovu priliku samo da pozdravim preludezalude i melamija :lol: :bih:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#24 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by mali_milojica »

Gorane,bez uvrede,ali odavno nije bila simpaticnija tema. Lijepo sam se nasmijao kad sam vidio naslov.
E sada,ja ti preporucujem da se ne spustas na nivo provokatora. Ti si jedan od onih koji ovdje ljudima pomazu konkretnim savjetima i iskustvima. Vidi se da materiju znas i da si nacitan (mozda je google,mozda wiki ili nesto trece,ali to nije vazno). Imali smo i sami rasprava i neslaganja i nadam se i dalje uspjesnoj saradnji :D ,a na ove niske udarce se samo grohotom nasmij kao neki :lol:
:thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#25 Re: Pitajmo Gorana 16V :bih:

Post by Truba »

đe da kupim istrošenog motornog ulja a da me ne gledaju čudno
treba mi da farbam ogradu drvenu da ne trune
Post Reply