Pa da pitam dal se moze ugraditi neka "pistalica" koja bi davala zvucni signal pri zakljucavanju, ovako cu jedno jutro naci auto bez svega unutra
Ne treba mi alarm i sl, dakle nesto slicno sto su ugradjivali u starija auta za paljenje svjetala.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ne diraj Daljinski!rusmir.ba wrote:Evo par puta mi se desilo da na daljinskom greskom pritisnem dugme za otkljucavanje i tako i ostane auto
Pa da pitam dal se moze ugraditi neka "pistalica" koja bi davala zvucni signal pri zakljucavanju, ovako cu jedno jutro naci auto bez svega unutra)
Ne treba mi alarm i sl, dakle nesto slicno sto su ugradjivali u starija auta za paljenje svjetala.
Moguće je ugraditi i vrlo je jednostavno i jeftino , POD USLOVOM DA SI HOBY ELEKTRIČARrusmir.ba wrote:Evo par puta mi se desilo da na daljinskom greskom pritisnem dugme za otkljucavanje i tako i ostane auto
Pa da pitam dal se moze ugraditi neka "pistalica" koja bi davala zvucni signal pri zakljucavanju, ovako cu jedno jutro naci auto bez svega unutra)
jako jednostavnorusmir.ba wrote:Ma sve obracama. Fabia je u pitanju, i jednom blinka za zakljucano, 2x za otkljucano.
Nista, od sada necu zakljucavati dok na rucki od vrata ne provjerim jel stvarno zakljucano, vjerovatno greskom pritisnem za otkljucavanje i tako ostane, sreca pa sam sinoc izlazio iz stana pa vidio.