Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post Reply
vjesticanametli

#176 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by vjesticanametli »

Fair Life wrote:Već 314 dana
srbijanske vlasti nelegalno drže Iliju Jurišića u pritvoru, a država BiH ništa ne poduzima.
nece govna nikad nista ni poduzeti :x i zar to nije razlog da Tuzla digne na noge :?
uvjek dobar gost

#177 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by uvjek dobar gost »

Nemoj tako sad imaju bezžični internet džabe...
naravno da jeste... i to samo jedan od razloga..... jer nasilje na ulicama Tuzle je samo posljedica nerada nadležnih tužilaštava.....
Fair Life

#178 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by Fair Life »

Već 321 dana
srbijanske vlasti nelegalno drže Iliju Jurišića u pritvoru, a država BiH ništa ne poduzima.
Šandor

#179 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by Šandor »

Zaista mi nije jasno zašto spominjete državu BiH? Da sutra bace Bakira Izetbegovića u Dunav u Zrenjaninu, s kamenom oko vrata, mislite da bi država BiH nešto poduzela? Poduzeli bi samo bošnjački političari. Država BiH? Nema te države. Ne postoji. Ne može postojati država koja ne može zaštiti svoje interese. Ko će nas uzeti za ozbiljno kad ne se ne možemo dogovoriti oko zaštite interesa države u kojoj živimo? Kad nam pola stanovništva valja nebuloze da se ne mora voljeti država. Itd.....

Da ste rekli, sram vas bilo bošnjački političari!!!....razumio bih. Ovako, fakat ne kontam. Jesam li ja glup ili ste stvarno pali s Marsa?
Šandor

#180 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by Šandor »

Možda Bakir nije adekvatan primjer. Zamisli da sutra pocijepaju košarkaša Crnene Zvezde Elmedina Kikanovića na sred Kalemegdana. Urežu mu dvoglavog orla i 4c na prsa. Misliš da bi država BiH mogla reagovati??? Možda bi bilo pokušaja za razliku od Ilije. Da, tu si vjerovatno u pravu. Ali i taj pokušaj završio bi neuspjehom.
manijak_sa

#181 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by manijak_sa »

Ne daj se Ilija kraljuuuu!
Vodenjak

#182 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by Vodenjak »

Šandor wrote:Zaista mi nije jasno zašto spominjete državu BiH? Da sutra bace Bakira Izetbegovića u Dunav u Zrenjaninu, s kamenom oko vrata, mislite da bi država BiH nešto poduzela? Poduzeli bi samo bošnjački političari. Država BiH? Nema te države. Ne postoji. Ne može postojati država koja ne može zaštiti svoje interese. Ko će nas uzeti za ozbiljno kad ne se ne možemo dogovoriti oko zaštite interesa države u kojoj živimo? Kad nam pola stanovništva valja nebuloze da se ne mora voljeti država. Itd.....

Da ste rekli, sram vas bilo bošnjački političari!!!....razumio bih. Ovako, fakat ne kontam. Jesam li ja glup ili ste stvarno pali s Marsa?
Da, samo sto se Bakiru to ne moze desiti... :wink: :D
uvjek dobar gost

#183 Re: Pismo podrske Iliji Jurisicu

Post by uvjek dobar gost »

http://www.banksy.co.uk/manifesto/index.html

Pogledajte ovo... ja mislim da je do nas... nismo se ni oglasili.. po ovom pitanju...
Post Reply