Pisanje Jelene Karleuse

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
uglavnomja

#176 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by uglavnomja »

Bodkin wrote:
alanskoda wrote:pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
meni moja placa bar 50% vremena. kupuje vise poklona nego ja njoj, ne zato sto ima vise nego sto ja nemam naviku :D sve zene vole pare :-)

p.s. karleusa kolumnistica :lol:

ti si prije par strana napisao da nisi procitao niti jednu rijec sto je ona napisala, ali znas da je smece i predmet izrugivanja.

odlika velikih umova :D ne moze to svako :-)
relevantan

#177 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by relevantan »

Možete je voliti ili mrziti. ali svako zna za nju :) ......mislim da je i ona svjesna da joj vokalne sposobnosti i nisu čemu, al' je estradu iskoristila na drugi način....ona je više kao šoumen :D a i gotivna je što svakom lane :-D

Kod mene je dobila plus kao osoba kada je šuknula Arkanu i njegovoj četnikulji......tada Arkana mnoga veća muda nisu smjela pogledati........i naravno nezaobilazno prosipabnje Adija i onog njegovog havera, to je bilo za plakanje :lol: :lol:
relevantan

#178 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by relevantan »

alanskoda wrote:pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.

Svi ba volimo pare, ne zbog ljubavi prema njima nego zbog potrebe :roll:

I neće veza potrajati, čuj ona da plaća 4-5 puta večeru....hadžija kući pa se najed :x i, bježi ba....
StupskaBitanga

#179 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by StupskaBitanga »

Kada svi sa ove teme završimo na koncertu JK recimo u Zetri
Not My Idea

#180 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Rezonovanje ti je odlicno, nema sta.
Cuj 4-5 puta na veceru a nema para. Pa sto onda ne idu na kafu ili sok? al jok, treba bit dzek pa vodat cure po vecerama.

Nit bih dala da meni neko plati veceru 4-5 izlazaka zaredom nit bih ja kome platila. Jedi kod kuce i voz.
Bodkin

#181 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

uglavnomja wrote:
Bodkin wrote:
meni moja placa bar 50% vremena. kupuje vise poklona nego ja njoj, ne zato sto ima vise nego sto ja nemam naviku :D sve zene vole pare :-)

p.s. karleusa kolumnistica :lol:

ti si prije par strana napisao da nisi procitao niti jednu rijec sto je ona napisala, ali znas da je smece i predmet izrugivanja.

odlika velikih umova :D ne moze to svako :-)
a jesi procitao ispod sta je pisalo :D ja se smijem cinjenici da je ona kolumnistica i da se smatra nekim koga treba citirati. cinjenici da se njen uspjeh poredi sa novakovim :-) rijec nisam napisao o tom clanku ;-)
Bodkin

#182 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

StupskaBitanga wrote:Kada svi sa ove teme završimo na koncertu JK recimo u Zetri
:lol: :lol: realno ona pravi sou, to je neupitno :D
Bodkin

#183 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

Not My Idea wrote:
Rezonovanje ti je odlicno, nema sta.
Cuj 4-5 puta na veceru a nema para. Pa sto onda ne idu na kafu ili sok? al jok, treba bit dzek pa vodat cure po vecerama.

Nit bih dala da meni neko plati veceru 4-5 izlazaka zaredom nit bih ja kome platila. Jedi kod kuce i voz.
:thumbup: :thumbup: to je valjda i poenta, ako nema za vecere nema ni za ljubav :D
Ugljesa_

#184 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Ugljesa_ »

frajera :lol: svaki komentar neki procenti a tamo o stereotipima prica :lol: i iz svakog komentara je sve jasnije i jasnije sto ti se svidja JK :D
radostan dan

#185 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

đe je zapelo? :mrgreen:

evo još malo o jeci spisateljici, molim pogledajte, o svom uzoru u moralnom i muzičkom smislu...

http://www.youtube.com/watch?v=oL75u47vWM4
Not My Idea

#186 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Cekamo tebe, nije to to kad te nema. :mrgreen:
radostan dan

#187 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

vidi finog video zapisa, jeca gromada, tanja torbarina naših dana... :D
Not My Idea

#188 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Cijih dana? :mrgreen:
radostan dan

#189 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

našijeh... :mrgreen:
Not My Idea

#190 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#191 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Velkoski »

Treba l' vam soba Image
Bodkin

#192 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

leet wrote:Treba l' vam soba Image
ne budi ljubomoran :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#193 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Velkoski »

Što bi' bio, samo gOnjam svaku priliku da unovčim praznu sobu. :D
radostan dan

#194 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

:zoka:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#195 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote:Kada svi sa ove teme završimo na koncertu JK recimo u Zetri
:thumbup: :thumbup:

a karta 20 €..... :-D :-D :-D :-D :-D
awaken

#196 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by awaken »

leet wrote:
alanskoda wrote:svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
Meni moja ništa ne da da platim :roll:
Zezaš se?
Pa kako možeš jbt? :? I baš ti ne smeta?

Meni žena nikad nije platila račun...
...i neće :)

E svašta :roll:

A što se tiče JK, dosta vas ne konta turbo biznis i šta se sve mora raditi da bi se uspjelo u takvom biznisu. Ona ne radi muziku, ona radi gluposti, svjesno i namjerno a danas se to najbolje naplaćuje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#197 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Velkoski »

ne zezam.. :cry: :lol:
Sezam

#198 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Sezam »

Kao i uvijek kad se neko "drzne" reci istinu o tome kakvi su zaista Srbija i vecina zitelja tamo, na ovom se forumu uvijek pojave mannje vise isti delegati koji pocnu prditi o milion drugih stvari, samo da se ne bi raspravljalo o onome sto je tema. Tako i na ovoj temi, raspravljamo o moralnim kvalitetima jelene karleuse, raspravljamo o SBBKBB situaciji vezano za Bosnjake i (ne)postojanje bosnjacke Jelene koja bi nam sve skresala u brk, o Djokovicu i Djordjevicu, ma o svemu, samo ne o onome sto je JK napisala (ili NIJE napisala)...

Na istoku nista novo.
awaken

#199 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by awaken »

leet wrote:ne zezam.. :cry: :lol:
Čuvaj se samo da ti ne "udari" na samopouzdanje :D
Sezam wrote:Kao i uvijek kad se neko "drzne" reci istinu o tome kakvi su zaista Srbija i vecina zitelja tamo, na ovom se forumu uvijek pojave mannje vise isti delegati koji pocnu prditi o milion drugih stvari, samo da se ne bi raspravljalo o onome sto je tema. Tako i na ovoj temi, raspravljamo o moralnim kvalitetima jelene karleuse, raspravljamo o SBBKBB situaciji vezano za Bosnjake i (ne)postojanje bosnjacke Jelene koja bi nam sve skresala u brk, o Djokovicu i Djordjevicu, ma o svemu, samo ne o onome sto je JK napisala (ili NIJE napisala)...

Na istoku nista novo.
Nije važno ko je ona. Važno je ono što oni misle, makar i sami znali da nije tako. Mržnja je čudo, neko sa njom hrani dušu, a drugog "pojede".
seln

#200 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by seln »

radostan dan wrote:vidi finog video zapisa, jeca gromada, tanja torbarina naših dana... :D
Kakva god da je, moralnija je od 90% danasnjih srba.
Post Reply