Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alanskoda wrote:pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
meni moja placa bar 50% vremena. kupuje vise poklona nego ja njoj, ne zato sto ima vise nego sto ja nemam naviku sve zene vole pare
p.s. karleusa kolumnistica
ti si prije par strana napisao da nisi procitao niti jednu rijec sto je ona napisala, ali znas da je smece i predmet izrugivanja.
Možete je voliti ili mrziti. ali svako zna za nju ......mislim da je i ona svjesna da joj vokalne sposobnosti i nisu čemu, al' je estradu iskoristila na drugi način....ona je više kao šoumen a i gotivna je što svakom lane
Kod mene je dobila plus kao osoba kada je šuknula Arkanu i njegovoj četnikulji......tada Arkana mnoga veća muda nisu smjela pogledati........i naravno nezaobilazno prosipabnje Adija i onog njegovog havera, to je bilo za plakanje
alanskoda wrote:pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
Svi ba volimo pare, ne zbog ljubavi prema njima nego zbog potrebe
I neće veza potrajati, čuj ona da plaća 4-5 puta večeru....hadžija kući pa se najed i, bježi ba....
Rezonovanje ti je odlicno, nema sta.
Cuj 4-5 puta na veceru a nema para. Pa sto onda ne idu na kafu ili sok? al jok, treba bit dzek pa vodat cure po vecerama.
Nit bih dala da meni neko plati veceru 4-5 izlazaka zaredom nit bih ja kome platila. Jedi kod kuce i voz.
meni moja placa bar 50% vremena. kupuje vise poklona nego ja njoj, ne zato sto ima vise nego sto ja nemam naviku sve zene vole pare
p.s. karleusa kolumnistica
ti si prije par strana napisao da nisi procitao niti jednu rijec sto je ona napisala, ali znas da je smece i predmet izrugivanja.
odlika velikih umova ne moze to svako
a jesi procitao ispod sta je pisalo ja se smijem cinjenici da je ona kolumnistica i da se smatra nekim koga treba citirati. cinjenici da se njen uspjeh poredi sa novakovim rijec nisam napisao o tom clanku
Rezonovanje ti je odlicno, nema sta.
Cuj 4-5 puta na veceru a nema para. Pa sto onda ne idu na kafu ili sok? al jok, treba bit dzek pa vodat cure po vecerama.
Nit bih dala da meni neko plati veceru 4-5 izlazaka zaredom nit bih ja kome platila. Jedi kod kuce i voz.
to je valjda i poenta, ako nema za vecere nema ni za ljubav
frajera svaki komentar neki procenti a tamo o stereotipima prica i iz svakog komentara je sve jasnije i jasnije sto ti se svidja JK
alanskoda wrote:svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
Meni moja ništa ne da da platim
Zezaš se?
Pa kako možeš jbt? I baš ti ne smeta?
Meni žena nikad nije platila račun...
...i neće
E svašta
A što se tiče JK, dosta vas ne konta turbo biznis i šta se sve mora raditi da bi se uspjelo u takvom biznisu. Ona ne radi muziku, ona radi gluposti, svjesno i namjerno a danas se to najbolje naplaćuje.
Kao i uvijek kad se neko "drzne" reci istinu o tome kakvi su zaista Srbija i vecina zitelja tamo, na ovom se forumu uvijek pojave mannje vise isti delegati koji pocnu prditi o milion drugih stvari, samo da se ne bi raspravljalo o onome sto je tema. Tako i na ovoj temi, raspravljamo o moralnim kvalitetima jelene karleuse, raspravljamo o SBBKBB situaciji vezano za Bosnjake i (ne)postojanje bosnjacke Jelene koja bi nam sve skresala u brk, o Djokovicu i Djordjevicu, ma o svemu, samo ne o onome sto je JK napisala (ili NIJE napisala)...
Sezam wrote:Kao i uvijek kad se neko "drzne" reci istinu o tome kakvi su zaista Srbija i vecina zitelja tamo, na ovom se forumu uvijek pojave mannje vise isti delegati koji pocnu prditi o milion drugih stvari, samo da se ne bi raspravljalo o onome sto je tema. Tako i na ovoj temi, raspravljamo o moralnim kvalitetima jelene karleuse, raspravljamo o SBBKBB situaciji vezano za Bosnjake i (ne)postojanje bosnjacke Jelene koja bi nam sve skresala u brk, o Djokovicu i Djordjevicu, ma o svemu, samo ne o onome sto je JK napisala (ili NIJE napisala)...
Na istoku nista novo.
Nije važno ko je ona. Važno je ono što oni misle, makar i sami znali da nije tako. Mržnja je čudo, neko sa njom hrani dušu, a drugog "pojede".