zar ne zulja?Edin H. wrote:Ima i taj svoju svrhulolo_lolo wrote:pa dobro i infekcije i sranja,al sto popuak,nije estetski nikako,ako izadjes u grad pa ti se ko pupak vidi(al to svojoj drugarici nikad ne bih dopustio,valjda se razumije zasto),ili ono nekad na terme ili na plazu,stim da vecinu vremena provodis u vodi,pa ti slabo ko moze uociti taj pupak,i taj pirsing,sto ti je valjda i cilj,jer pirsing u pupku radi sebe,to je ono bas nelogicno
za razliku od pirsinga u nosu ili na usima,to je ono nako malo da se svidis momku nekom,recimo meni se nei dan cura svidjela sa tim ku.. u nosu,al je vala i bez tog lijepa
a pirsing u jeziku, ja bih to majkemi odmah ubio
pirsing u pupku :)
Moderator: anex
-
lolo_lolo
#26 Re: pirsing u pupku :)
- Vares City
#27 Re: pirsing u pupku :)
Dijete drago,...Violet Sky wrote:ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome![]()
Pa zat ti nije dragi Bog dao DOVOLJNO RUPA na tvom tijelu,a ti bi jos koju jer si vidjela kod nekih od svje raje imaju i da je to cool ,....
Znas li uopste kakvim se rizicima po tvoje zdravlje izlazes zbog toga,....
I to na pupku
- Op3r4t0r
#28 Re: pirsing u pupku :)
Najbolje vrijeme je onda kad tebi najbolje odgovara, ako mene pitas to je nikad.Violet Sky wrote:ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome![]()
Sa zdravstvene strane kao zdravstveni radnik da ti kazem da ti nijedan salon koliko god on bio kvalitetan ne moze garantovati da neces imati zdravstvenih problema, najcesce u vidu infekcije, to je jednostavno strano tijelo i kao takvo ce uvijek biti i prema njemu ce se organizam tako ponasati.
Sa strane jednog mladog muskarca kao svoje licno misljenje mogu ti reci da estetski te nece nista uljepsati, meni licno je cak i ruzno i nikad takvo nesto nebi pozelio na svojoj djevojci, cak i kad nikakvih zdravstvenih i drugih smetnji nebi bilo.
- Vares City
#29 Re: pirsing u pupku :)
Op3r4t0r wrote:Najbolje vrijeme je onda kad tebi najbolje odgovara, ako mene pitas to je nikad.Violet Sky wrote:ljudi...treba mi vasa pomoc...hocu da uradim pirsing u pupku...kad je najbolje vrijeme za to( mislim cula sam da takve stvari ne valja na ljeto da se rade) koji su saloni kvalitetni...i bilo sta sto znate o tome![]()
Sa zdravstvene strane kao zdravstveni radnik da ti kazem da ti nijedan salon koliko god on bio kvalitetan ne moze garantovati da neces imati zdravstvenih problema, najcesce u vidu infekcije, to je jednostavno strano tijelo i kao takvo ce uvijek biti i prema njemu ce se organizam tako ponasati.
Sa strane jednog mladog muskarca kao svoje licno misljenje mogu ti reci da estetski te nece nista uljepsati, meni licno je cak i ruzno i nikad takvo nesto nebi pozelio na svojoj djevojci, cak i kad nikakvih zdravstvenih i drugih smetnji nebi bilo.
-
fuse
#30 Re: pirsing u pupku :)
Al' ne zna primitivizam sta je to minimalizam...
- Vares City
#31 Re: pirsing u pupku :)
Jah,...mozda u pupak i BOLI!!! ?????
Hastra

Hastra
- tatjanamster
#32 Re: pirsing u pupku :)
pogriješio sipici wrote:hajd kad staviš pirsing...slikaj pupak da vidimo kako ti stoji
slikaj š.upak
eee moj pici...ti i tvoje istočnosarajke...
- Revolucionar ★
#33 Re: pirsing u pupku :)
Da ne otvaram novu temu .. neki dan gledam nesto na tv o tatoo i pirsingu, kad ima neka vrsta pirsinga koja se ne " zabija " u kozu, nego jednostavno mozes kao zakacit .. konkretno mislim na pirsing za obrvu .. jel ima to negdje kod nas ?
- rinna0304
#34 Re: pirsing u pupku :)
Koliko kosta pirsing na pupku ? I da li mogu uraditi pirs osobe koje imaju ispupcen pupak i tanku kozu u tom dijelu ? planiram da uradim pirs al sam procitala na netu da se ne preporucuje na ispupcen pupak 
- lavorpunvode
#35 Re: pirsing u pupku :)
ne preporucuje se nikako, zbog raznoraznih infekcija i sl., zavisi gdje planiras raditi i je li im sterilan pribor a zavisi i od toga kakva je tvoja higijena i hoces li pravilno odrzavati samo to podrucje. ne znam sad kolika je cijena ali vjerovatno nije nesto extra skupo, prije nekih 5-6 godina je u skenderiji kostalo oko 60 KM.rinna0304 wrote:Koliko kosta pirsing na pupku ? I da li mogu uraditi pirs osobe koje imaju ispupcen pupak i tanku kozu u tom dijelu ? planiram da uradim pirs al sam procitala na netu da se ne preporucuje na ispupcen pupak