Piratski filmovi na OBN TV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Virtu4l

#1 Piratski filmovi na OBN TV

Post by Virtu4l »

Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...

Zar je to moguće? Zar je moguće da RAK nema pojma o tome i da ovi nonšalantno emituju filmove za koje vjerovatno nemaju dozvolu...?
ofr

#2 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by ofr »

Haha :D pa nisi valjda obn tv uzimao za ozbiljnu tv, ma daaaj :D a nisu levati u stanju ni editovati jedan titl :roll:
cukundede

#3 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by cukundede »

Radi se o filmu iz 1990-te : " Days of Thunder "

Vise detalja na : http://www.imdb.com/title/tt0099371/
Virtu4l

#4 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Virtu4l »

ofr wrote:Haha :D pa nisi valjda obn tv uzimao za ozbiljnu tv, ma daaaj :D a nisu levati u stanju ni editovati jedan titl :roll:
Ma jesu oni šega od TV, ali zamisli hrabrosti. U nekoj normalnoj zemlji bi dobili kaznu da im se zavrti u glavi...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Truba »

to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode

svojevremeno sam bio moderator na divx-titlovi.com

tako da sam svjedočio da recimo neke kuće distributerske jednostavno maznu titl i prepišu od riječi do riječi prijevod i okače na svoje dvdove...
karanana

#6 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by karanana »

a kad smo kod obn-ovih prevoda, ono je fakat smijesno. nevjerovatni su im prevodi mucki a i mnogih drugih stvari. eh sad jesu li taj prevod ukrali od nekog amatera ili imaju nesposobnu firmu koja im to radi, ne znam, ali su im prevodi u mnogo emisija kriza.
Truba

#7 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Truba »

Virtu4l wrote:Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...
inače u tom filmu su se zaljubili njih dvoje

ljubaf ljubaf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :sax:
alen_zenica

#8 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by alen_zenica »

Bolje i piratski filmovi nego oni usrani raznorazni reality show-ovi...........................
Virtu4l

#9 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Virtu4l »

komi wrote:to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode
Ne drug, znam koji se pirat potpisuje ovim potpisom, tako da nisu uzeli prevod sa nekog sajta, već su emitovali direktno sa DVD-a. Što u suštini nije bitno, bitno je da emituju filmove za koje nemaju odoborenje...
suicyco

#10 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by suicyco »

Pa prijavite ih RAK-u kad vidite tako nesto, ja redovno "derem" njih i Pink, najvece smece od TV stanica u istoriji svemira! [email protected] i dovidjenja!
Truba

#11 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Truba »

Virtu4l wrote:
komi wrote:to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode
Ne drug, znam koji se pirat potpisuje ovim potpisom, tako da nisu uzeli prevod sa nekog sajta, već su emitovali direktno sa DVD-a. Što u suštini nije bitno, bitno je da emituju filmove za koje nemaju odoborenje...
nije bitno ko napravi :mrgreen: ima ljudi koji uploadaju prevode na razne sajtove onda sajtovi dijele međusobno prijevode... tako da se prijevod može skinuti sa raznih stranica

na svu srecu nisu promijenili nadimak prevoditelja :mrgreen: pošteni ne prisvajaju zasluge
Virtu4l

#12 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Virtu4l »

yyy_yyy wrote:ne znam sto uopce gledas tu TV
Volim pogledati dobar film.
samo malo

#13 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by samo malo »

Volis gledati dobar film, ali ces ih prijaviti RAK-u :run:

Umjesto da si sretan sto emituju filmove makar i na crnjaka.

Kakvih sve ljudi ima. Najbolje da sve tv stanice budu na nivou Behara i Alfe, pola dana intermeco, pola dana reprize repriza.
Virtu4l

#14 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Virtu4l »

samo malo wrote:Volis gledati dobar film, ali ces ih prijaviti RAK-u :run:

Umjesto da si sretan sto emituju filmove makar i na crnjaka.

Kakvih sve ljudi ima. Najbolje da sve tv stanice budu na nivou Behara i Alfe, pola dana intermeco, pola dana reprize repriza.
Image
Thug...

#15 Re: Piratski filmovi na OBN TV

Post by Thug... »

Virtu4l wrote:Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...

Zar je to moguće? Zar je moguće da RAK nema pojma o tome i da ovi nonšalantno emituju filmove za koje vjerovatno nemaju dozvolu...?
...NASCAR...velika je razlika... :D
Post Reply