Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ja_sarajevo

#1 Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by ja_sarajevo »

Piramida je sedmični talk-game show program koji postavlja novu formu neočekivanih kombinacija. Ukratko, Piramida je debata uživo u kojoj tri javne ličnosti iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja sedmice, koja se često pretvara i u nemilosrdnu polemiku, kroz koju se bore za glasove gledalaca svojom inteligencijom, elokventnošću i šarmom.
Interaktivni game-show Piramida, koja je već nekoliko godina najgledaniji show u zemljama regiona, dobila je u švajcarskom gradu Lucernu i jednu od najvećih svjetskih priznanja - oskara TV produkcije, nagradu "Zlatna ruža 2007" u katergoriji najbolji tv show.

Druga sezona "Piramide" na BHT 1, koju će voditi Lejla Zvizdić, donosi mnogo uzbuđenja i bogati fond nagrada za gledaoce. Otkrijte zbog čega su stvarni život i "Piramida" toliko bliski. Svakog četvrtka od 20:00h na BHT 1.
van Basten

#2 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by van Basten »

čuj Lejla? A šta bi sa Medžidom? Nije se zadala? :-)
btw, nije loš izbor... barem na papiru
bugger

#3 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by bugger »

ja_sarajevo wrote:Piramida je sedmični talk-game show program koji postavlja novu formu neočekivanih kombinacija. Ukratko, Piramida je debata uživo u kojoj tri javne ličnosti iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja sedmice, koja se često pretvara i u nemilosrdnu polemiku, kroz koju se bore za glasove gledalaca svojom inteligencijom, elokventnošću i šarmom.
Interaktivni game-show Piramida, koja je već nekoliko godina najgledaniji show u zemljama regiona, dobila je u švajcarskom gradu Lucernu i jednu od najvećih svjetskih priznanja - oskara TV produkcije, nagradu "Zlatna ruža 2007" u katergoriji najbolji tv show.

Druga sezona "Piramide" na BHT 1, koju će voditi Lejla Zvizdić, donosi mnogo uzbuđenja i bogati fond nagrada za gledaoce. Otkrijte zbog čega su stvarni život i "Piramida" toliko bliski. Svakog četvrtka od 20:00h na BHT 1.
jel ovo sponzorisana poruka ili sta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elk

#4 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by elk »

pogresan izbor voditeljice. bezze je lejla,jedva je i na vijestima gledam,meni je ono mahalnska prezentacija, vidi se da je radila na hayatu. premda je i prethodnica imala milion mana, ali je bolja.uglavnom, tanko bht, tanko...
Judge_Dread

#5 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:13, edited 1 time in total.
sheilak

#6 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by sheilak »

Ko je Lejla Zvizdic?
avenged_sevenfil

#7 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by avenged_sevenfil »

Her Flick wrote:jal ono ganicka pobjedila prosli put

sad me samo zanima cije ce dijete sada pobjediti
to ko ce pobjedit valjda je do gledalaca.
karanana

#8 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by karanana »

ma mene vise zanima ko ce nastupati. ja sam mislio da su iscrpili manje-vise sve koji su htjeli nastupati.
amarpitar

#9 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by amarpitar »

nek' dovedu ponovo senada avdica u studio :lol:
Judge_Dread

#10 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:13, edited 1 time in total.
dervish

#11 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by dervish »

Cuj ona od prije voditeljica dobra . Ljudi njoj svaka cast ali ona je prije za emisije kod dzanke negdje na nekom selu i da se dere i doziva ovce haj medzedza haj Belka itd itd . Sr´tvarno mozda je ona dobar novinar ako je novinar ali voditeljica one emisije ne moze biti nikako . deere se , pravi pauze u emisji , ne zna se obuci . Svaka je bolja od nje .
ja.neron

#12 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by ja.neron »

Imali ikakve šanse da obični građani dođu na televiziju i da popričaju o temama a ne ovi levati koji misle da ništa ne može bez njih tipa besima spahića, pećanina, prašovića i ostalih koji se okupljaju oko buybook-a i ovih koji oko sda-a stranke...
Dok se ovo ne desi ova emisija će biti jedna obična trač emisija bez imalo stvarnosti tj. običnih ljudi koji plačaju TV pretplatu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#13 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by KatarinaKosaca »

Meni je Piramida nešto najgluplje što je TV dala. Još sa onim pjesmicama, nedostaje mi sad smile koji povraća. A Lejla se prije nešto kreveljila kad je davala vijesti, stalno je krivila usta i pravila grimase, ne znam sad. Ne gledam emisiju.
d2

#14 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by d2 »

samo reci koji treba

Image

Image

:lol:
cuturica

#15 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom

Post by cuturica »

joj, ja volim Lejluuuu, tako bih je rado posjedovao. Ima nešto u njoj seksi.
Post Reply