Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Moderator: anex
- ja_sarajevo
#1 Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Piramida je sedmični talk-game show program koji postavlja novu formu neočekivanih kombinacija. Ukratko, Piramida je debata uživo u kojoj tri javne ličnosti iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja sedmice, koja se često pretvara i u nemilosrdnu polemiku, kroz koju se bore za glasove gledalaca svojom inteligencijom, elokventnošću i šarmom.
Interaktivni game-show Piramida, koja je već nekoliko godina najgledaniji show u zemljama regiona, dobila je u švajcarskom gradu Lucernu i jednu od najvećih svjetskih priznanja - oskara TV produkcije, nagradu "Zlatna ruža 2007" u katergoriji najbolji tv show.
Druga sezona "Piramide" na BHT 1, koju će voditi Lejla Zvizdić, donosi mnogo uzbuđenja i bogati fond nagrada za gledaoce. Otkrijte zbog čega su stvarni život i "Piramida" toliko bliski. Svakog četvrtka od 20:00h na BHT 1.
Interaktivni game-show Piramida, koja je već nekoliko godina najgledaniji show u zemljama regiona, dobila je u švajcarskom gradu Lucernu i jednu od najvećih svjetskih priznanja - oskara TV produkcije, nagradu "Zlatna ruža 2007" u katergoriji najbolji tv show.
Druga sezona "Piramide" na BHT 1, koju će voditi Lejla Zvizdić, donosi mnogo uzbuđenja i bogati fond nagrada za gledaoce. Otkrijte zbog čega su stvarni život i "Piramida" toliko bliski. Svakog četvrtka od 20:00h na BHT 1.
- van Basten
#2 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
čuj Lejla? A šta bi sa Medžidom? Nije se zadala?
btw, nije loš izbor... barem na papiru
btw, nije loš izbor... barem na papiru
- bugger
#3 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
jel ovo sponzorisana poruka ili staja_sarajevo wrote:Piramida je sedmični talk-game show program koji postavlja novu formu neočekivanih kombinacija. Ukratko, Piramida je debata uživo u kojoj tri javne ličnosti iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja sedmice, koja se često pretvara i u nemilosrdnu polemiku, kroz koju se bore za glasove gledalaca svojom inteligencijom, elokventnošću i šarmom.
-
elk
#4 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
pogresan izbor voditeljice. bezze je lejla,jedva je i na vijestima gledam,meni je ono mahalnska prezentacija, vidi se da je radila na hayatu. premda je i prethodnica imala milion mana, ali je bolja.uglavnom, tanko bht, tanko...
-
Judge_Dread
#5 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:13, edited 1 time in total.
- sheilak
#6 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Ko je Lejla Zvizdic?
-
avenged_sevenfil
#7 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
to ko ce pobjedit valjda je do gledalaca.Her Flick wrote:jal ono ganicka pobjedila prosli put
sad me samo zanima cije ce dijete sada pobjediti
- karanana
#8 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
ma mene vise zanima ko ce nastupati. ja sam mislio da su iscrpili manje-vise sve koji su htjeli nastupati.
-
amarpitar
#9 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
nek' dovedu ponovo senada avdica u studio 
-
Judge_Dread
#10 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:13, edited 1 time in total.
-
dervish
#11 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Cuj ona od prije voditeljica dobra . Ljudi njoj svaka cast ali ona je prije za emisije kod dzanke negdje na nekom selu i da se dere i doziva ovce haj medzedza haj Belka itd itd . Sr´tvarno mozda je ona dobar novinar ako je novinar ali voditeljica one emisije ne moze biti nikako . deere se , pravi pauze u emisji , ne zna se obuci . Svaka je bolja od nje .
- ja.neron
#12 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Imali ikakve šanse da obični građani dođu na televiziju i da popričaju o temama a ne ovi levati koji misle da ništa ne može bez njih tipa besima spahića, pećanina, prašovića i ostalih koji se okupljaju oko buybook-a i ovih koji oko sda-a stranke...
Dok se ovo ne desi ova emisija će biti jedna obična trač emisija bez imalo stvarnosti tj. običnih ljudi koji plačaju TV pretplatu.
Dok se ovo ne desi ova emisija će biti jedna obična trač emisija bez imalo stvarnosti tj. običnih ljudi koji plačaju TV pretplatu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
Meni je Piramida nešto najgluplje što je TV dala. Još sa onim pjesmicama, nedostaje mi sad smile koji povraća. A Lejla se prije nešto kreveljila kad je davala vijesti, stalno je krivila usta i pravila grimase, ne znam sad. Ne gledam emisiju.
-
d2
#14 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
samo reci koji treba

-
cuturica
#15 Re: Piramida ponovo na BHT sa novom voditeljicom
joj, ja volim Lejluuuu, tako bih je rado posjedovao. Ima nešto u njoj seksi.