pionirska dolina
-
krycek
#1 pionirska dolina
dolazim sa djecom u sarajevo pa me zanima ima li išta gore, pogotovo dok je još hladno? unaprijed hvala
- vjesticanametli
#3 Re: pionirska dolina
E da bi to saznao moras napisati odakle dolazis sa djecom dok je hladno...........prije svega zasto dolazis i kome. Bitan detalj je i sta si kupio rodbini kao poklon. Ne uzimaj na rasprodajama jer ce te otracati i reci jojjjjjjjjjjj samo toooooooo
a pionirska ti je muciliste zivotinja i ako zivis negdje vani ne vodi djecu tamo da se traumiraju vec pravac na planinu i wok pod dupe 
- pezzar
#4 Re: pionirska dolina
Terarij i majmunarnik sigurno rade, a vjerovatno je i vecina zivotinja tu, barem one koje podnose hladnocu. Bio sam prije par mjeseci, nije uopste lose.
- Edin H.
#5 Re: pionirska dolina
vjesticanametli wrote:E da bi to saznao moras napisati odakle dolazis sa djecom dok je hladno...........prije svega zasto dolazis i kome. Bitan detalj je i sta si kupio rodbini kao poklon. Ne uzimaj na rasprodajama jer ce te otracati i reci jojjjjjjjjjjj samo tooooooooa pionirska ti je muciliste zivotinja i ako zivis negdje vani ne vodi djecu tamo da se traumiraju vec pravac na planinu i wok pod dupe
Mudro zboris vjestice osobito u vezi poklona
Stvarno sto neko ne strovali cifru u Pionirsku, ono kartinzi, bangee jumping, roller coaster...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6 Re: pionirska dolina
Nije loše. Ima zatvoreni dio sa majmunima i zmijama. Otvoreni sa nekim životinjama vani, medo spava još uvijek
, pa se ne da vidjeti, sudarani auti ne rade, ali imaju oni tobogani, klackalice itd. Čisto, životinje u dobrim uvjetima, patke i labudovi, nije loše.
- chuchumbamayumbe
#7 Re: pionirska dolina
Sto se tice djece, njima ce biti super, pogotovu ako vole zivotinje!krycek wrote:dolazim sa djecom u sarajevo pa me zanima ima li išta gore, pogotovo dok je još hladno? unaprijed hvala
Mi se uvijek najvise zadrzimo kod kokosha, patki i koza.
Onda je poprilicno lijepo uredjeno igraliste, tamo znaju po 2 sata da se igraju, i vise. I neizbjezna voznja vozicem.
Sada je vjerovatno ruzno, sumorno i vlazno...Nema zelenla, hladno je, ne vjerujem da ce se klinci pretjerano izigrati.
Ljeti je mnogo ljepse otici.
Ovo sve pisem sa stanovista djece i njihove percepcije, a sto se tice citave koncepcije zoo vrta i drzanja zivotinja u zatocenistvu, i ja sam protiv, osim za ugrozene vrste.
Kako god, mi uvijek rado odemo gore, djeca obozavaju, cisto je, trava lijepo pokosena, cvijece, fakat sam bio iznenadjen kada sam prvi put otisao.
- Skyfox
#8 Re: pionirska dolina
koliko vidim nemaju svoju stranicu - klasika...
- milenko
#9 Re: pionirska dolina
jel' ko vidio onog medvjeda, bio X puta sa malim, al' medo se zavuce u onaj prostor i nema sanse da ga vidis...a pionirska je bolje igraliste za djecu nego zoo vrt...jbt, onoliki prostor a koliko siromastvo zivotinjskih vrsta...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#10 Re: pionirska dolina
Medu do aprila teško da češ vidjeti. Je si li ikad čuo za zimski san. Znaš li koliko košta priprema staništa za jednu životinju, a da ne kažem da i životinje treba kupit.milenko wrote:jel' ko vidio onog medvjeda, bio X puta sa malim, al' medo se zavuce u onaj prostor i nema sanse da ga vidis...a pionirska je bolje igraliste za djecu nego zoo vrt...jbt, onoliki prostor a koliko siromastvo zivotinjskih vrsta...
- milenko
#11 Re: pionirska dolina
ma koja zima jarane...zadnji put bio zimi sa starim prije 30 i kusur godina, i gledo one divojarce kako se sudaraju rogovimaarman1 wrote:Medu do aprila teško da češ vidjeti. Je si li ikad čuo za zimski san. Znaš li koliko košta priprema staništa za jednu životinju, a da ne kažem da i životinje treba kupit.milenko wrote:jel' ko vidio onog medvjeda, bio X puta sa malim, al' medo se zavuce u onaj prostor i nema sanse da ga vidis...a pionirska je bolje igraliste za djecu nego zoo vrt...jbt, onoliki prostor a koliko siromastvo zivotinjskih vrsta...
sada u pionirsku idem od maja pa do septembra, al' medu jos ne vidjeh...
- smoki_choko
#13 Re: pionirska dolina
kako je tek onda vruce ako je sad hladnokrycek wrote:dolazim sa djecom u sarajevo pa me zanima ima li išta gore, pogotovo dok je još hladno? unaprijed hvala
- therrarrius
#14 Re: pionirska dolina
smoki_choko wrote:kako je tek onda vruce ako je sad hladnokrycek wrote:dolazim sa djecom u sarajevo pa me zanima ima li išta gore, pogotovo dok je još hladno? unaprijed hvala
- smoki_choko
#15 Re: pionirska dolina
kad je ova tema otvorena, ja mislio danastherrarrius wrote:smoki_choko wrote:kako je tek onda vruce ako je sad hladnokrycek wrote:dolazim sa djecom u sarajevo pa me zanima ima li išta gore, pogotovo dok je još hladno? unaprijed hvala![]()
datum druze, datum.
- therrarrius
#16 Re: pionirska dolina
[quote="smoki_choko"]
I meni se ucinilo pa reko da zraknem datum
I meni se ucinilo pa reko da zraknem datum