Moderator: anex
žena wrote:joj meda,kako su sjatki![]()
Guzonjealibegoa wrote:Iskreno, kakve su ono grdobe od majmuna sa onim guzicama?
Hvala drug,od prosle godine su.FrankSlade wrote:Segi, fine slike, jesu li od ove godine?
Slazem se sa tobom i ja bi ih radije vidjeo u prirodi!alibegoa wrote:Ne znam ja sam protiv zatočenih životinja, pogotovo tužno izgledaju one lisice, mede bijedno, a žalosno mi je vidjeti kako su oni poniji i magarci zapušteni.
Valjalo bi kad bi se malo vise ulozilo i sredilo.FaceOff wrote:Postoji li ikakva mogućnost da se onaj potok, jezerce sta li je vec ocisti malo, ocajno izgledao oanko zamuceno?
Inace meni je jako zao ovih zivotinja, mada ne sumnjam da se brinu o njima.
Malo pogledaš ponije i magarce i vidiš kako se brinu o životinjama.FaceOff wrote:Postoji li ikakva mogućnost da se onaj potok, jezerce sta li je vec ocisti malo, ocajno izgledao oanko zamuceno?
Inace meni je jako zao ovih zivotinja, mada ne sumnjam da se brinu o njima.
segi wrote:
Da ti pravo kazem nije ni najmanje smijesno... Danima su im posjetioci davali suh hljeb da jedu jer ih stoka koja je gore zaposlena nije hranila, habitat srusen, oni hodaju okolo, ono se koti ko ludo... Strasnosegi wrote:Cholina_Lokica wrote:Je li se neko kojim slucajem udostojio da popravi kavez onih jadnih juznoamerickih rakuna i da im dadne da jeduAko su se razmnozili po nahorevu bice veselo
![]()
![]()
![]()
Bice ih po Nahorevu 100%.
Iskreno ne znam jesu li popravili kavez...