Pincom.ba - portal za sirenje mrznje!!
Moderator: anex
-
utopija
#1 Pincom.ba - portal za sirenje mrznje!!
Ne znam dali ste primjetili, ali skoro svaki dan Internet portal Pincom objavljuje vijesti o politickim zbivanjima u BiH sa ratnohuskackom retorikom! Kako sprijeciti nekoga u nasoj drzavi da putem elektronskog medija (internet) siri poluistine i lazi kakve nikad RAK nebi dopustio u novinama ili televiziji?
- bijelo_dugme
#2 Re: Pincom.ba - portal za sirenje mrznje!!
BN Televizija?utopija wrote:Ne znam dali ste primjetili, ali skoro svaki dan Internet portal Pincom objavljuje vijesti o politickim zbivanjima u BiH sa ratnohuskackom retorikom! Kako sprijeciti nekoga u nasoj drzavi da putem elektronskog medija (internet) siri poluistine i lazi kakve nikad RAK nebi dopustio u novinama ili televiziji?
- bach
#3 Re: Pincom.ba - portal za sirenje mrznje!!
Ima teta Sanja Vlaisavljevic sličnu zamisao.utopija wrote:Ne znam dali ste primjetili, ali skoro svaki dan Internet portal Pincom objavljuje vijesti o politickim zbivanjima u BiH sa ratnohuskackom retorikom! Kako sprijeciti nekoga u nasoj drzavi da putem elektronskog medija (internet) siri poluistine i lazi kakve nikad RAK nebi dopustio u novinama ili televiziji?