to i ja kazem!neki ce misliti da smo ljubomorne..ali fakat i meni je strasna..ima veliko celo,pa kao da je celava..LieToMe wrote:mozda zvuci ostro ali meni izgleda malo bolesno bez sminke, bas je ono totalno drugacija, ja je recimo ne bih poznala da sam je srela bez sminke. sa sminkom je prelijepa
pin up stil
Moderator: anex
- Ductus Holedocus
#51 Re: pin up stil
- LieToMe
#52 Re: pin up stil
ma nisam ljubomorna daleko od toga, volim ja sebe ovakvu kakva jesamDuctus Holedocus wrote:to i ja kazem!neki ce misliti da smo ljubomorne..ali fakat i meni je strasna..ima veliko celo,pa kao da je celava..LieToMe wrote:mozda zvuci ostro ali meni izgleda malo bolesno bez sminke, bas je ono totalno drugacija, ja je recimo ne bih poznala da sam je srela bez sminke. sa sminkom je prelijepa
- Cholina_Lokica
#53 Re: pin up stil
Jel' ono neko rece da nema puno sminke na njoj 
- wewa
#54 Re: pin up stil
ama, cura je lijepa, ima fantasticne crte lica i onda sminkom moze uraditi sta hoce.
skidam joj kapu na trudu, sve i da imam takve crte ne bih ih koristila za promociju ako nista zato jer sam lijena
skidam joj kapu na trudu, sve i da imam takve crte ne bih ih koristila za promociju ako nista zato jer sam lijena
- Ductus Holedocus
#55 Re: pin up stil
ima li ikakav puder,da ide na bijelo..a ne na roze ili zuto?
- Ductus Holedocus
#57 Re: pin up stil
alergicna sam na njega.alica.k wrote:ima talk
a pos'o ce mi zahtjevati rukavice na rukama
- LieToMe
#58 Re: pin up stil
u kamenu? ja zimi koristim (posto sam bas bijela a ne trebam puno prekrivati) manhattan soft compact powder 0, transparent i meni je odlican e sad ne znam jel to to sto ti trazisDuctus Holedocus wrote:ima li ikakav puder,da ide na bijelo..a ne na roze ili zuto?