PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
-
fantom 30
#1 PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
U vijestima na Hayatu: Pijani vozač Vlade Federacije izazvao dvije nesreće, prvo udario pješaka na Ciglanama, potom pobjegao i na Skenderiji udario u parkirano vozilo u kojem se nalazila djevojka. Kaže u vijestima "nisam ja malo popio, ja sam pravo puno popio". Lik nemože da hoda koliko se ubio-balzamovo
- VR6
#2 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
I sta onda? Normalna stvar kod nas.
Pa neki vozaci autobusa na medjugradskim linijama znaju popiti i voze tako buseve. Kod nas sve moze...
Pa neki vozaci autobusa na medjugradskim linijama znaju popiti i voze tako buseve. Kod nas sve moze...
- Dioda
#3 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Bajramske radosti 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Je li Mjesec u uštapu?
-
5ar5rovic
#5 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Tipično arogantno, prepotentno ponašanje svakog budžetskog korisnika. To je lekcija broj jedan za svakog pripravnika na budžetu: Sve što ne znaš, uprskaš itd. odmah pokrij drskošću, arogancijom, pozivanjem na bliskog rođaka.fantom 30 wrote:U vijestima na Hayatu: Pijani vozač Vlade Federacije izazvao dvije nesreće, prvo udario pješaka na Ciglanama, potom pobjegao i na Skenderiji udario u parkirano vozilo u kojem se nalazila djevojka. Kaže u vijestima "nisam ja malo popio, ja sam pravo puno popio". Lik nemože da hoda koliko se ubio-balzamovo
"Nisam ja malo popio, ja sam pravo puno popio", pa zar vi mislite da će je jedan vozać Vlade Federacije popiti malo. Kod nas sve mora biti velikog formata, mi za malo ne znamo - trebala je da bude poruka kabadahije Superhika, hrabrog patriote i učesnika rata iz Vladine garaže. Pa oni su nas odbranili i sad mogu da nas gaze.
Zna li se da li je u onom stanju vozi automobil Vlade Federacije ?
Ako jesete, hoćemo li mi (poreski obveznici platiti popravku) ili će bekrija dići kredit sa otplatom do kraja života ?
Da li neko od forumaša poznaje lika da provjerimo kakve su mjere preduzete ?
Da li mu je oduzeta vozačka dozvola (doživotno), kao takav otpušten sa posla... ili ga je zaštitio moćni gazda, ministar za istraživanje ruda i gubljenje vremena?
Dokle ćemo ih trpiti ljudi ?????
-
sarajevo63
#6 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
koga voza pijani vozač?
- DoradO
#7 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
--- ha ya nije on kriv, kriv je alhohol

- illuminated
#8 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Po zakonu.5ar5rovic wrote:Tipično arogantno, prepotentno ponašanje svakog budžetskog korisnika. To je lekcija broj jedan za svakog pripravnika na budžetu: Sve što ne znaš, uprskaš itd. odmah pokrij drskošću, arogancijom, pozivanjem na bliskog rođaka.fantom 30 wrote:U vijestima na Hayatu: Pijani vozač Vlade Federacije izazvao dvije nesreće, prvo udario pješaka na Ciglanama, potom pobjegao i na Skenderiji udario u parkirano vozilo u kojem se nalazila djevojka. Kaže u vijestima "nisam ja malo popio, ja sam pravo puno popio". Lik nemože da hoda koliko se ubio-balzamovo
"Nisam ja malo popio, ja sam pravo puno popio", pa zar vi mislite da će je jedan vozać Vlade Federacije popiti malo. Kod nas sve mora biti velikog formata, mi za malo ne znamo - trebala je da bude poruka kabadahije Superhika, hrabrog patriote i učesnika rata iz Vladine garaže. Pa oni su nas odbranili i sad mogu da nas gaze.
Zna li se da li je u onom stanju vozi automobil Vlade Federacije ?
Ako jesete, hoćemo li mi (poreski obveznici platiti popravku) ili će bekrija dići kredit sa otplatom do kraja života ?
Da li neko od forumaša poznaje lika da provjerimo kakve su mjere preduzete ?
Da li mu je oduzeta vozačka dozvola (doživotno), kao takav otpušten sa posla... ili ga je zaštitio moćni gazda, ministar za istraživanje ruda i gubljenje vremena?
Dokle ćemo ih trpiti ljudi ?????
Kako?
Pa po zakonu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Ambasadora RS.sarajevo63 wrote:koga voza pijani vozač?
RS = Republika Slovenija
- chuchumbamayumbe
#10 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Garant drustvo iz kafanesarajevo63 wrote:koga voza pijani vozač?
-
5ar5rovic
#11 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Poznato je da SA-X okuplja forumaše sa veoma izraženim smislom za humor koji ja iznad svega cijenim, ali sam uvjeren da su ovaj put pogriješili temu (ili možda nisu ???) Možda griješim ja što bih se potrudio (uz pomoć ozbiljnijeg dijela forumaša) da se ovo sankcionira i više ne događa. Ako mi ništa ne možemo učiniti za kažnjavanje pijanog divljanja jedne evropske veleposlanice, valjda možemo protiv domaćeg blagdanskog slavljenika - patriote! Nemojte zaboraviti ni to da su i ovaj i slijedeći mjesec dani blagdana...
Suštinska svrha foruma je, naravno pored humorističkih i mazohističkih priloga svojih članova, i ukazivanje na pojave u društvu, dobre ili loše. Obzirom da znamo već sve detalje gorespomenute epizode, molim sve humoriste, mazohiste kao i ozbiljne forumaše da iskoriste svoje veze u policiji, Vladi, kod raje itd. da se sazna ime pijanog vozaća službenog federalnog vozila i njegovog šefa, pa da možemo transparentno upratiti sve sljedeće akcije (ukoliko ih bude ili ne) naše Vlade Federacije.
Suštinska svrha foruma je, naravno pored humorističkih i mazohističkih priloga svojih članova, i ukazivanje na pojave u društvu, dobre ili loše. Obzirom da znamo već sve detalje gorespomenute epizode, molim sve humoriste, mazohiste kao i ozbiljne forumaše da iskoriste svoje veze u policiji, Vladi, kod raje itd. da se sazna ime pijanog vozaća službenog federalnog vozila i njegovog šefa, pa da možemo transparentno upratiti sve sljedeće akcije (ukoliko ih bude ili ne) naše Vlade Federacije.
-
in33sa
#12 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Jesu rekli ime doticnog vozaca? po uvodnom postu reklo bi se da gfa je upratila kamera, jel ovako kovrcave kose, crn, nizi tip?
Znam jednog licno, mislim, nedavno se uvalio (preko veze, a kako bi drugacije) za vozaca u voznom parku Vlade Federacije. Lik je inace zesca lujka, pa moguce da je on u pitanju
Kad sam cuo da on vozi za vladu, nisam mogao vjerovati.
Znam jednog licno, mislim, nedavno se uvalio (preko veze, a kako bi drugacije) za vozaca u voznom parku Vlade Federacije. Lik je inace zesca lujka, pa moguce da je on u pitanju
Kad sam cuo da on vozi za vladu, nisam mogao vjerovati.
-
ljubilac
#13 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
I sad su krivi ministri iz Vlade? 
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#14 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Zar vec nisi naucio da je dodik kriv za sveljubilac wrote:I sad su krivi ministri iz Vlade?
-
5ar5rovic
#15 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Hayat je upravo dao odgovore na sva moja pitanja.
Romeo popio najmanje litru žestokog alkohola.
Romeo suspendova.
Šef će tražiti da ga otpuste sa posla.
Sam će platiti štetu.
Hvala humoristima i mazohistima koji se mogu vratiti drugim ozbiljnim temama.
Romeo popio najmanje litru žestokog alkohola.
Romeo suspendova.
Šef će tražiti da ga otpuste sa posla.
Sam će platiti štetu.
Hvala humoristima i mazohistima koji se mogu vratiti drugim ozbiljnim temama.
-
sarajevo63
#16 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
Pipi, Ti si meni kralj poslije pozorišta - shvatićeš me- ko shvatio shvatio...PipiDugaDevetka wrote:Ambasadora RS.sarajevo63 wrote:koga voza pijani vozač?
RS = Republika Slovenija
Ko jamio, jamio...
Je l ovo uvod za Natashu? I povrat?
- PipiDugaDevetka
#17 Re: PIJANI VOZAČ F.VLADE SA SLUŽBENIM VOZILOM IZAZVAO 2 NESREĆE
@sarajevo63
Odlučna ženo, znaš li ti da su najozbiljnije diskkusije i tema na pdf Razno ova o ukidanju Vučka? Vučko je rekao PRIJE MENE POTOP. Znači, sve što je bilo prije 1984.g. (Kada si bila puter od 21 godinu
), ne valja. Tema o Vučku je ironija, a to je kada kukavici kažeš da je hrabar. Medjutim, to treba NACRTATI nekim koji čitaju.
Za puna Mjeseca na nebesima-uštapa, ima dijeta, pa se samo tečnost pije...Čovjek drži dijetu i lakše mu je piti litar žestokog, nego sarajevske tvrde i hlorom prebogate H2O.
Sigrno, htio sam podsjetiti na Njenu Ekselenciju Natašu VODUšek, ambasadoricu RS u BiH, Njenu Aroganciju i sve ostalo.
Mijenjam kraljevstvo za to da mi riješiš probleme sa upraviteljem i Ministarstvom straha Lukića. Čim napišem žalbu, proslijedim ti je da procijeniš gdje sam pogriješio i da napišeš tvoje sugestije u vezi sa njihovim reketom. Sve ćeš shvatiti iz samog teksta žalbe.
Odlučna ženo, znaš li ti da su najozbiljnije diskkusije i tema na pdf Razno ova o ukidanju Vučka? Vučko je rekao PRIJE MENE POTOP. Znači, sve što je bilo prije 1984.g. (Kada si bila puter od 21 godinu
Za puna Mjeseca na nebesima-uštapa, ima dijeta, pa se samo tečnost pije...Čovjek drži dijetu i lakše mu je piti litar žestokog, nego sarajevske tvrde i hlorom prebogate H2O.
Sigrno, htio sam podsjetiti na Njenu Ekselenciju Natašu VODUšek, ambasadoricu RS u BiH, Njenu Aroganciju i sve ostalo.
Mijenjam kraljevstvo za to da mi riješiš probleme sa upraviteljem i Ministarstvom straha Lukića. Čim napišem žalbu, proslijedim ti je da procijeniš gdje sam pogriješio i da napišeš tvoje sugestije u vezi sa njihovim reketom. Sve ćeš shvatiti iz samog teksta žalbe.