Pijani Senad Avdic u Piramidi......
Moderator: anex
-
aida81
#1 Pijani Senad Avdic u Piramidi......
Gledala... Sta reci, mortus pijan covjek, u svom prirodnom agregatnom stanju, u sred emisije. Tuzno, zalosno, odvratno. Tako je propao sigurno jedan od najvecih talenata bh novinarstva. okulomnama i o onome sto se ima "procitati" u slobodnoj bosni, ne treba trositi ni rijeci. novinarska ekipa vise nego jadna, tekstovi vise nego suplji, njegov, dakle avdicevi komentari puni uvreda i gluposti, sve manje argumenata, i sinoc kada sam ga vijdela na priamidi u Jack Daniels izdanju, sve se samo poslozilo. i ono mi neki opozicioni list, i ono mi kreira jedan dio javnog mijenja!? eeee tugo moja, idi na lijecenje, skloni se mladim ljudima, gomila ih ima,
- DaysleepeR
Mislim da nije bio pijan, čak suprotno, bio je trijezan a tikovi su ekspresija krize
za čašicom.
Isto tako čovjek puši 3 kutije cigara dnevno, mislim da je bio žestoko nervozan, da je samo imao mogućnost da puši drugačiji bi bio.
za čašicom.
Isto tako čovjek puši 3 kutije cigara dnevno, mislim da je bio žestoko nervozan, da je samo imao mogućnost da puši drugačiji bi bio.
-
aida81
eto ti ga zaposve, brate slatki! dosta je vala njega i njegovih gluposti, realno je duhovit s vremena na vrijeme, ali vise nek otpili. sta me briga koliko pusi cigara i krizira li radi alkohola. postaje dosadana, u njegovoj novini vise se napada opozicija i novianri, nego vlast i lopovi, bjezi ba
- johntra
da to lutko draga ti nisi pomiješala Slobodnu Bosnu sa Avazom?
slažem se da su gore navedeni tikovi povezani sa nedostatkom alkohola i da je sve drugo moglo biti u pitanju, sem da je bio pijan...
da bar neko oda nas preživi pola od toga što je on, i mi bismo pucali od tikova..
slažem se sa tobom da možda nije toliko lucidan kao prije i da neke stvari ponavlja, ali i zato ima razlog, jer se garnitura vlasti kod nas teško mijenja i pljuješ vazda po istim likovima...
mnogi ga osporavaju, ali opet je jedan od boljih...
slažem se da su gore navedeni tikovi povezani sa nedostatkom alkohola i da je sve drugo moglo biti u pitanju, sem da je bio pijan...
da bar neko oda nas preživi pola od toga što je on, i mi bismo pucali od tikova..
slažem se sa tobom da možda nije toliko lucidan kao prije i da neke stvari ponavlja, ali i zato ima razlog, jer se garnitura vlasti kod nas teško mijenja i pljuješ vazda po istim likovima...
mnogi ga osporavaju, ali opet je jedan od boljih...
-
jefferson
Covjek bar ima integritet, za razliku od onih vazelina iz Avaza!aida81 wrote:eto ti ga zaposve, brate slatki! dosta je vala njega i njegovih gluposti, realno je duhovit s vremena na vrijeme, ali vise nek otpili. sta me briga koliko pusi cigara i krizira li radi alkohola. postaje dosadana, u njegovoj novini vise se napada opozicija i novianri, nego vlast i lopovi, bjezi ba
-
Pravi Bosanceros
Draga Aida,nausnica wrote:Aida81,
Senad Avdic je ikona, kakav god da ti se cini da jeste, ikona je. Sadrzaj tvog posta dokazuje tvoju neupucenost, pravu mladost, i potrebu da sazrijes.
Senad Avdic je legenda koja hoda. Tvoj komentar zapravo pokazuje tvoju neinformisanost kada je on u pitanju, kao i nepoznavanje njega kao osobe.
On je covjek koji ce prica pisuci, a njegovo ponasanje od sinoc je sasvim uobicajeno ponasanje Senada Avdica - onakvog kakav jeste.
-
mamica papucarka
legenda bh. novinarstva
i najdrazi su mi oni sto lete da se uhvate u kostac sa Senadom Avidcem, pa ih on fino natakari (ovo "natakari" je cisto forumski izraz) Tipa, onaj duel sa Laticem od prije nekoliko godina. Ne znam da sam se u zivotu vise ismijala
Ono sto je sigurno jeste da tom covjeku treba jedan duuuuuugi godisnji odmor. Cisto radi njega samog. Ono, jednu godinicu na Bjelasnici uz cvrkut ptica i blejenje ovaca

Ono sto je sigurno jeste da tom covjeku treba jedan duuuuuugi godisnji odmor. Cisto radi njega samog. Ono, jednu godinicu na Bjelasnici uz cvrkut ptica i blejenje ovaca
- burekodsira
ma senad je legenda... vas narod ga voli... ko i ziska 
- Babayaro
Ma Senad, sinoc je bio trijezan kad je uso u studio, al se malo promuckao i opet pijan...
Odavno za psihijatrije sazrio i on i njegovi tekstovi,izgubio na svim frontovima...
cijenim i postujem njegov rad od prije jedno 4-5 godina kad je SB i imala neki tiraz i citaoce...al danas

Odavno za psihijatrije sazrio i on i njegovi tekstovi,izgubio na svim frontovima...
cijenim i postujem njegov rad od prije jedno 4-5 godina kad je SB i imala neki tiraz i citaoce...al danas
-
piskerernest
avdić je novinar koji u svojim novinama veliča miju brajkovića.pametno m .dovoljno
poštujem njegov rad do prije partgodina,nakon toga je izgubio u tiražu na račun dana i počeo gubiti novinare koji su uz njega i pravili bosnu i počeo se prodavati tajkunima
poštujem njegov rad do prije partgodina,nakon toga je izgubio u tiražu na račun dana i počeo gubiti novinare koji su uz njega i pravili bosnu i počeo se prodavati tajkunima
- uvjek dobar gost
........ Čovjek toliko zna toliko informacija ima i toliko informacija dolazi do njega... da je on jednostavno pukao.... u stvari napukao...
A bruka sviju nas je što poslije onakvih članaka u Bosni il Danima... niko ne robija, ljudi rade sizifov posao... a mi smo kao cool....
Danas je blaženstvo u ovoj zemlji biti nepismen....il ona stara narodna što više znaš više te glava boli.,,....

A bruka sviju nas je što poslije onakvih članaka u Bosni il Danima... niko ne robija, ljudi rade sizifov posao... a mi smo kao cool....
Danas je blaženstvo u ovoj zemlji biti nepismen....il ona stara narodna što više znaš više te glava boli.,,....
- Alfons Kauders
#14 Re: Pijani Senad Avdic u Piramidi......
Ne znas o cemu pricas. Lik je jednostavno takav, trijezan ili pijan. Da si ga ikad prije gledala na TV-u znala bi da frajer ima govornu manu, sto i sam priznaje i nerijetko se zajebaje na svoj racun, npr. "kad bi ja vodio emisiju ona bi trajala 6 sati"...aida81 wrote:Gledala... Sta reci, mortus pijan covjek, u svom prirodnom agregatnom stanju, u sred emisije. Tuzno, zalosno, odvratno. Tako je propao sigurno jedan od najvecih talenata bh novinarstva. okulomnama i o onome sto se ima "procitati" u slobodnoj bosni, ne treba trositi ni rijeci. novinarska ekipa vise nego jadna, tekstovi vise nego suplji, njegov, dakle avdicevi komentari puni uvreda i gluposti, sve manje argumenata, i sinoc kada sam ga vijdela na priamidi u Jack Daniels izdanju, sve se samo poslozilo. i ono mi neki opozicioni list, i ono mi kreira jedan dio javnog mijenja!? eeee tugo moja, idi na lijecenje, skloni se mladim ljudima, gomila ih ima,
-
in33sa
Senad je takav tip, kad ga gledas postajes nervozan zbog njegovih tikova, zmiganja i mucanja.
Sjecam se kad je gostovao u Nedeljom u 2, na HRT-u, na kraju emisije i ja sam poceo mucati. Ono, unervozis se kad ga pazljivo pratis, jer je sav u isprekidanom filmu.
Sjecam se kad je gostovao u Nedeljom u 2, na HRT-u, na kraju emisije i ja sam poceo mucati. Ono, unervozis se kad ga pazljivo pratis, jer je sav u isprekidanom filmu.
-
Nancy Drew
- Citizen-X
Koji covjek ima integritet? Je l to onaj sto je silov'o trebu prije rata, pa mu KOS ocistio dossier da bi malo poradio sa njima?jefferson wrote:Covjek bar ima integritet, za razliku od onih vazelina iz Avaza!aida81 wrote:eto ti ga zaposve, brate slatki! dosta je vala njega i njegovih gluposti, realno je duhovit s vremena na vrijeme, ali vise nek otpili. sta me briga koliko pusi cigara i krizira li radi alkohola. postaje dosadana, u njegovoj novini vise se napada opozicija i novianri, nego vlast i lopovi, bjezi ba
Ovdje jedina istina koju si rek'o jesu vazelini iz Avaza tog mafijasko-postratno-profiterskog preduzeca stvorenog opranim parama megasumnjivih ratnih milionskih transakcija "odabranih" pripadnika SDA.
Boga mi, i taj hrkljus od novinara je vazelin u ovom slucaju klasicni cetnickoustaski. Tog hamelja ni zemlja nece progutat kako treba koji je to supak.
Auu, ne mogu da vjerujem koliko forumasa cijeni ovog novinarskog izmeta.
Pozdrav!
Last edited by Citizen-X on 23/11/2007 17:24, edited 1 time in total.
-
goldenlily
#21 Re: Pijani Senad Avdic u Piramidi......
Aidice lutkice,ti si slatka i idi se malo sredi za grada...pa ako se sretnemo platim ti pićence,nako maloaida81 wrote:Gledala... Sta reci, mortus pijan covjek, u svom prirodnom agregatnom stanju, u sred emisije. Tuzno, zalosno, odvratno. Tako je propao sigurno jedan od najvecih talenata bh novinarstva. okulomnama i o onome sto se ima "procitati" u slobodnoj bosni, ne treba trositi ni rijeci. novinarska ekipa vise nego jadna, tekstovi vise nego suplji, njegov, dakle avdicevi komentari puni uvreda i gluposti, sve manje argumenata, i sinoc kada sam ga vijdela na priamidi u Jack Daniels izdanju, sve se samo poslozilo. i ono mi neki opozicioni list, i ono mi kreira jedan dio javnog mijenja!? eeee tugo moja, idi na lijecenje, skloni se mladim ljudima, gomila ih ima,
A što se tiče Senče,njegovi tikovi su urođeni a on je još uvjek najbolji kolumnista u regionu...malko je što bi rekli neoteesa, al s kim si takav si.
-
Nancy Drew
#22 Re: Pijani Senad Avdic u Piramidi......
...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 11:10, edited 1 time in total.
- Citizen-X
#23 Re: Pijani Senad Avdic u Piramidi......
Zlatni lilihipe,goldenlily wrote:Aidice lutkice,ti si slatka i idi se malo sredi za grada...pa ako se sretnemo platim ti pićence,nako maloaida81 wrote:Gledala... Sta reci, mortus pijan covjek, u svom prirodnom agregatnom stanju, u sred emisije. Tuzno, zalosno, odvratno. Tako je propao sigurno jedan od najvecih talenata bh novinarstva. okulomnama i o onome sto se ima "procitati" u slobodnoj bosni, ne treba trositi ni rijeci. novinarska ekipa vise nego jadna, tekstovi vise nego suplji, njegov, dakle avdicevi komentari puni uvreda i gluposti, sve manje argumenata, i sinoc kada sam ga vijdela na priamidi u Jack Daniels izdanju, sve se samo poslozilo. i ono mi neki opozicioni list, i ono mi kreira jedan dio javnog mijenja!? eeee tugo moja, idi na lijecenje, skloni se mladim ljudima, gomila ih ima,.
A što se tiče Senče,njegovi tikovi su urođeni a on je još uvjek najbolji kolumnista u regionu...malko je što bi rekli neoteesa, al s kim si takav si.
Aida kakva god da je, barem je cvrsto na zemlji, ako imas za picence i za sredjivanje imas sebi, nije bas svakome ovdje sjajno da ima za "picence" i izlaske i da se razbacuje poluimbecilnim komentarima. Prvo pogledaj svoje "tikove" tipa "najboljeg kolumniste u regionu". Hajd trk po 10 maraka od babe pa na picence da se opustis u kaHvani i reci Seki malo glasnije - tamo ti je brate mjesto - ocigledno.
-
Šandor
Senad Avdić je izgubio sav kredibilitet još prije 5-6 godina. Kakav je bio prije toga pojma nemam jer sam bio premlad za takvo štivo. Svaki put kad mi SB dođe u šake pronađem barem jednu laž koju može uočiti dijete od 15 godina.
Nisam siguran da li se radi o manjku informacija ili o naručenim tekstovima. Ali čovjek laže u skoro svakom broju.
Ne interesuje me njegovo psiho-fizičko stanje. To je njegov problem.
Nisam siguran da li se radi o manjku informacija ili o naručenim tekstovima. Ali čovjek laže u skoro svakom broju.
Ne interesuje me njegovo psiho-fizičko stanje. To je njegov problem.