Piercing tragusa - uho

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
sedma_7

#1 Piercing tragusa - uho

Post by sedma_7 »

Ne znam gdje da postam temu. Ako ne odgovara ovdje, neka je moderator prebaci.

Da li je neko radio pircing na tragusu, koliko kosta, gdje ste radili, da li boli?
Da li je pametnije otici u piercing studio, ili u bolnicu, dom zdravlja?

U mejstu u kojem ja zivim ne postoji nijedan piercing studio, pa si sad kontam da li je pametnije potegnuti do Sarajeva za to /nasla sam dobar piercing studio/, ili otici u bolnicu, - tu iskreno ne znam kako i sta rade, i uopce nisam sigurna da li cu dobiti ono sto zelim.

Iskustva, savjeti, bilokakvi komentari koji vam padnu na pamet dobro doslo :D osim hejterskih.

Lijep pozdrav!
insomnia78

#2 Re: Piercing tragusa - uho

Post by insomnia78 »

A sta 's u bolnici?
Saian

#3 Re: Piercing tragusa - uho

Post by Saian »

Bolje ti je odvojiti ovo u dvije teme, piercing ostavi ovdje, a tamo na zdravlju pitaj to za bolnicu, trebas li il' ne trebas (jelde insomnia). Jer, evo vidis, insomniu si vec zbunila malo ovim stapanjem pitanja, a i ja sam bio blizu, no pronicljiv kakav jesam, uhaviz'o sam ne kasnije od petog citanja.
sedma_7

#4 Re: Piercing tragusa - uho

Post by sedma_7 »

U mom gradu u bolnici /odjel hirurgija/ kao i obliznjem domu zdravlja rade piercing.
Curve

#5 Re: Piercing tragusa - uho

Post by Curve »

sedma_7 wrote:U mom gradu u bolnici /odjel hirurgija/ kao i obliznjem domu zdravlja rade piercing.
svasta prvi put cujem da u domu zdravlja rade piercing :roll:
to radi tattoo studio (nemas samo za piercing studio) cijena je mislim 60 KM
graue_maus

#6 Re: Piercing tragusa - uho

Post by graue_maus »

Saian wrote:Bolje ti je odvojiti ovo u dvije teme, piercing ostavi ovdje, a tamo na zdravlju pitaj to za bolnicu, trebas li il' ne trebas (jelde insomnia). Jer, evo vidis, insomniu si vec zbunila malo ovim stapanjem pitanja, a i ja sam bio blizu, no pronicljiv kakav jesam, uhaviz'o sam ne kasnije od petog citanja.
treba ici u bolnicu , jer tamo rade sa anestezijom sve,i ne boli onda nista ......... :skoljka: :skoljka:
Saian

#7 Re: Piercing tragusa - uho

Post by Saian »

:D bilo mi dosadno pa se malo glupirah, nemoj sta zamjerit :oops: :)
Post Reply