Pidzama party
-
hananah
#1 Pidzama party
Samo za zene, naravno imat cemo i stripera, negdje krajem avgusta ce se to desiti i budem vas obavjestila 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja dolazim gologuz
Opet se vracam na Brazzinu i moju ideju sa izleta.Da se vidi ko je ko u .....(da me nebi osudili za vrijedjanje nac. osjecaja
)
Opet se vracam na Brazzinu i moju ideju sa izleta.Da se vidi ko je ko u .....(da me nebi osudili za vrijedjanje nac. osjecaja
- Zox
zavisi od usluge. Dolazak u vatrogasnom odjelu (sa smrkom!ivi wrote:kolika je ta cijena, da se prebrojim pa ako mi zafali da izganjam kakav kredit do augusta ...Zox wrote:Samo, ja kostam![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kolega, pa vi ste pravi humanista

-
hananah
Zabava je samo za zene
a striper naravno mora ispunjavati neke uvjete, nista ispod 7 (ne cm, nego one druge mjerne jedinice-engleske) tako da horni mozes eventualno doci sam bez svoje jace polovine
zox, ako ispunjavas uvjet uduplat cu ti tarifu i rado cu te primiti za stripera
a striper naravno mora ispunjavati neke uvjete, nista ispod 7 (ne cm, nego one druge mjerne jedinice-engleske) tako da horni mozes eventualno doci sam bez svoje jace polovine
- Zox
Ako je mjerna jedinica shaka, bojim se da ne ispunjavam uvjet.hananah wrote:Zabava je samo za zene![]()
a striper naravno mora ispunjavati neke uvjete, nista ispod 7 (ne cm, nego one druge mjerne jedinice-engleske) tako da horni mozes eventualno doci sam bez svoje jace polovine![]()
![]()
18 cm je tek negdje oko 2 i po sake
-
hananah
Ma Zox, nastiklat cemo nekako ako treba. Ali to samo za tebe vazi
Nego nisam mislila na saku nego na inche
Ma sta je to skromnih 7 incha, ali eto, ako neces na stiklanje mogu smanjiti kriterij na 6,5 (incha naravno). Moja zadnja ponuda
Nego nisam mislila na saku nego na inche
Ma sta je to skromnih 7 incha, ali eto, ako neces na stiklanje mogu smanjiti kriterij na 6,5 (incha naravno). Moja zadnja ponuda
-
hananah
Ja bih nastup osmislila nesto u stilu da se nas dragi striper pojavi kao zecica, ono, naprijed pregaca bijela sa crvenim linijama sa strane, pozadi tangice i na sredini repic, naravno haltercici bijeli idu uz to, dole papucice kao zecje sape, na bradavicama po jedna pufnica zaljepljena.
A prije nego sto postane zecica, pojavljuje se sa madjionicarskim plastom omotan i kad se odmota praznik za oci - zecica
A prije nego sto postane zecica, pojavljuje se sa madjionicarskim plastom omotan i kad se odmota praznik za oci - zecica