Photos released of Iraq 'mass execution'

Locked
Temim

#1 Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

...
Temim

#2 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Veliki rat se odvija u Iraku i smatram da se treba vidjeti da se taj sukob smiri i da se ne ratuje vise.
Temim

#3 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Image

Iraq map

Smatram da se treba krenuti u ofanzivu i da se ISIL militanti istjeraju iz Iraka i tako rasformiraju. Ne mogu zamisliti da takvi ljudi budu upravnici jedne drzave.
deer_hunter

#4 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by deer_hunter »

Temim wrote:Veliki rat se odvija u Iraku i smatram da se treba vidjeti da se taj sukob smiri i da se ne ratuje vise.
:lol:
Temim

#5 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Ne znam zasto Iran oklijeva? Nakon ovoga Iran mora dobiti podrsku SADa i Velike Britanije.
Lincoln-Burrows

#6 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Lincoln-Burrows »

Iran nikako sebi ne smije dopustiti uplitanje države Iran u međunarodni sukob.
Prvom prilikom bi ih optužilo za recimo upotrebu kemijskog oružja i na taj način
bi alijansa na čelu sa SAD označila Iran kao legitiman cilj napada.

SAD ne smije izgubiti kontrolu nad Irakom, njih boli k za Iračane, njima je
jedini cilj da po završetku sukoba ostane instalirana vlast koja im odgovara.
Temim

#7 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

SAD i Velika Britanija moraju shvatiti da opasnost vrijeba od Vehabija preobucenih u ISIL Militante. Iranski nuklearni program vise je izgubio svaki smisao.
Temim

#8 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Zelio bih smiriti one koji su mozda zapali u malodusnost zbog ovog cudnog stanja u Iraku da ne zale za porusenim objektima niti za Abbasidskom kulturom jer seta kultura moze obnoviti kroz dragocjene knjige koje imamo o Abbasidima ali zasita je tesko vidjeti okrutnost jednog dijela takozovanih "Muslimana" protiv nevinih Muslimana koji pripadaju Siijskoj orijentaciji.
Temim

#9 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Moramo posmatrati rat u islamskom svijetu kao nesto sto ne moze poljuljati nasu vjeru Islam i posmatrati te sukobe sa humanitarnog stanovista. Moliti se za ugnjetene a osudjivati zlocince.
Temim

#10 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Inace, projekat Halifatske kulture je tu i on se ne moze unistiti i na nama je da sacekamo kraj sukoba u Iraku i u bilo kojem dijelu islamskog svijeta.
Temim

#11 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Moja zelja je da nakon rata u Iraku odem tamo i da radim za neku Humanitarnu Organizaciju ili neku drugu UN organizaciju. Ili na nekom projektu rekontrukcije. UN priznaje smao iskustvo a ne diplomu ako sto neki kao papagaji ponavljaju University degree. University Degree nije uslov znanju u iskustvu.

Ja nemam University Degree ali kad procitam nesto dobijem na kreativnosti a to Fakultetski educirani ljudi nemaju.
Temim

#12 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Fakultetski educirani ljudi sa diplomom imaju samo status u drustvu ali nemaju sistem kako da dodju do nekih zakljucaka. Jedino Zoran Djindjic je imao jedan takav stil ali moj stil je prorocki.
Temim

#13 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Ovo ja radim sa minimum snage kad bih zelio sve da kazem sto znam onda bi se mozda Allah rasrdio na mene.
Temim

#14 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Fakultetski educirani ljudi su baze podataka bez smisla za kreaciju. Znaci rade sablonski ali nemaju ideje. Zato je ovaj svijet nesredjen sto ljudi nemaju ideje i jednostavno receno Fakultetska diploma je mojim pojvaljivanjem izgubila na postovanju.

Mogao bih da vodim SAD ako bi mi to gradjani pruzili. MOgao bih biti Kalifa i moja djela bi bila vidljiva. Svaku drzavu bih mogao da ucinim blagoslovljenom.
Temim

#15 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Nisam databaza mozak nego logika i Bozja nadarenost. Dajte mi knjigu, dajte mi temu i od toga cu vama napraviti nauku ako zelite.
Temim

#16 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Temim »

Izvinite sto se hvalim, ali metodoligija Proroka se u medjuvremenu promijenila i otisla u korak sa vremenom. Ali ipak volim ja selefijski tradicionalni pristup.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#17 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “flooding”
» Temim
Locked