Photos released of Iraq 'mass execution'
-
Temim
#2 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Veliki rat se odvija u Iraku i smatram da se treba vidjeti da se taj sukob smiri i da se ne ratuje vise.
-
Temim
#3 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'

Iraq map
Smatram da se treba krenuti u ofanzivu i da se ISIL militanti istjeraju iz Iraka i tako rasformiraju. Ne mogu zamisliti da takvi ljudi budu upravnici jedne drzave.
- deer_hunter
#4 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Temim wrote:Veliki rat se odvija u Iraku i smatram da se treba vidjeti da se taj sukob smiri i da se ne ratuje vise.
-
Temim
#5 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Ne znam zasto Iran oklijeva? Nakon ovoga Iran mora dobiti podrsku SADa i Velike Britanije.
- Lincoln-Burrows
#6 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Iran nikako sebi ne smije dopustiti uplitanje države Iran u međunarodni sukob.
Prvom prilikom bi ih optužilo za recimo upotrebu kemijskog oružja i na taj način
bi alijansa na čelu sa SAD označila Iran kao legitiman cilj napada.
SAD ne smije izgubiti kontrolu nad Irakom, njih boli k za Iračane, njima je
jedini cilj da po završetku sukoba ostane instalirana vlast koja im odgovara.
Prvom prilikom bi ih optužilo za recimo upotrebu kemijskog oružja i na taj način
bi alijansa na čelu sa SAD označila Iran kao legitiman cilj napada.
SAD ne smije izgubiti kontrolu nad Irakom, njih boli k za Iračane, njima je
jedini cilj da po završetku sukoba ostane instalirana vlast koja im odgovara.
-
Temim
#7 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
SAD i Velika Britanija moraju shvatiti da opasnost vrijeba od Vehabija preobucenih u ISIL Militante. Iranski nuklearni program vise je izgubio svaki smisao.
-
Temim
#8 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Zelio bih smiriti one koji su mozda zapali u malodusnost zbog ovog cudnog stanja u Iraku da ne zale za porusenim objektima niti za Abbasidskom kulturom jer seta kultura moze obnoviti kroz dragocjene knjige koje imamo o Abbasidima ali zasita je tesko vidjeti okrutnost jednog dijela takozovanih "Muslimana" protiv nevinih Muslimana koji pripadaju Siijskoj orijentaciji.
-
Temim
#9 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Moramo posmatrati rat u islamskom svijetu kao nesto sto ne moze poljuljati nasu vjeru Islam i posmatrati te sukobe sa humanitarnog stanovista. Moliti se za ugnjetene a osudjivati zlocince.
-
Temim
#10 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Inace, projekat Halifatske kulture je tu i on se ne moze unistiti i na nama je da sacekamo kraj sukoba u Iraku i u bilo kojem dijelu islamskog svijeta.
-
Temim
#11 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Moja zelja je da nakon rata u Iraku odem tamo i da radim za neku Humanitarnu Organizaciju ili neku drugu UN organizaciju. Ili na nekom projektu rekontrukcije. UN priznaje smao iskustvo a ne diplomu ako sto neki kao papagaji ponavljaju University degree. University Degree nije uslov znanju u iskustvu.
Ja nemam University Degree ali kad procitam nesto dobijem na kreativnosti a to Fakultetski educirani ljudi nemaju.
Ja nemam University Degree ali kad procitam nesto dobijem na kreativnosti a to Fakultetski educirani ljudi nemaju.
-
Temim
#12 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Fakultetski educirani ljudi sa diplomom imaju samo status u drustvu ali nemaju sistem kako da dodju do nekih zakljucaka. Jedino Zoran Djindjic je imao jedan takav stil ali moj stil je prorocki.
-
Temim
#13 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Ovo ja radim sa minimum snage kad bih zelio sve da kazem sto znam onda bi se mozda Allah rasrdio na mene.
-
Temim
#14 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Fakultetski educirani ljudi su baze podataka bez smisla za kreaciju. Znaci rade sablonski ali nemaju ideje. Zato je ovaj svijet nesredjen sto ljudi nemaju ideje i jednostavno receno Fakultetska diploma je mojim pojvaljivanjem izgubila na postovanju.
Mogao bih da vodim SAD ako bi mi to gradjani pruzili. MOgao bih biti Kalifa i moja djela bi bila vidljiva. Svaku drzavu bih mogao da ucinim blagoslovljenom.
Mogao bih da vodim SAD ako bi mi to gradjani pruzili. MOgao bih biti Kalifa i moja djela bi bila vidljiva. Svaku drzavu bih mogao da ucinim blagoslovljenom.
-
Temim
#15 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Nisam databaza mozak nego logika i Bozja nadarenost. Dajte mi knjigu, dajte mi temu i od toga cu vama napraviti nauku ako zelite.
-
Temim
#16 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Izvinite sto se hvalim, ali metodoligija Proroka se u medjuvremenu promijenila i otisla u korak sa vremenom. Ali ipak volim ja selefijski tradicionalni pristup.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#17 Re: Photos released of Iraq 'mass execution'
Banned user for reason “flooding”
» Temim
» Temim