Photo radar

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
whow

#1 Photo radar

Post by whow »

Evo otvorih postu kad imam sta da vidim : kazna za prekoracenje maximalne brzine u iznosu od $ 273. Nazovem sud da vidim kakva je ovo zajefrancija; kazu photo radar te snimio prije dva mjeseca. Kazem haj' neka je sa srecom ,samo gdje je onda ta slika da mi ostane za uspomenu i dugo sjecanje . Kazu poslalo na kucnu adresu trebao si dobiti , al' eto nisam i sad nabace mi jos dodatnih $45 dolki zato sto nisam platio kaznu na vrijeme. Sada neznam kome bih se zalio jal' sudu jal' posti koja nikad nije dostavila ticket. Kako god okrenes isto ti se hvata niko to ne grebe 5%, plati pa se zali. Nadam se da ce ovaj novac utrositi u korisne svrhe. :x
Op3r4t0r

#2 Re: Photo radar

Post by Op3r4t0r »

Ma plati ba i opet vozi prebrzo pa opet plati i sve tako, meni te nije zao kao ni bilo kog drugog ko misli da je pametniji od ljudi koji propisuju znakove i maksimalnu brzinu za odredjenu dionicu puta
whow

#3 Re: Photo radar

Post by whow »

Op3r4t0r wrote:Ma plati ba i opet vozi prebrzo pa opet plati i sve tako, meni te nije zao kao ni bilo kog drugog ko misli da je pametniji od ljudi koji propisuju znakove i maksimalnu brzinu za odredjenu dionicu puta
No biggie, svaki ceif se placa. Inace kako si mi kao covjek?
Post Reply