philips sijalice za auto

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
rida1976

#1 philips sijalice za auto

Post by rida1976 »

postoji li mjesto u Sarajevu gdje se mogu kupiti kvalitetne sijalice za auto?
Konkretno, interesuje me Philips X-Treme Power ili Osram NightBreaker u H4 varijanti
skojotovski

Post by skojotovski »

tesko da ces ih naci u Sa. prije par godina bile su u nekakvom shoping centru kod auto pijace, kojeg vise nema. tu sam kupio Blue vision. odlicne! skokni do Zg i prodavnice Molydon, oni ih imaju. ili nekoga zaduzi ko ide...
rida1976

Post by rida1976 »

za molydon znam, kupovao sam prije 3-4 godine VisionPlus tamo...to je opcija koja ce biti aktuelna, ako ne uspijem nigdje naci u Sarajevu...toliko puta se razocaram u Sarajevo, kad ovako nesto trazim...Pa zar za sve ove godine niko nije nasao za shodno da nabavi kvalitetne sijalice za auto...o Boze, Boze...nismo mi ni za sta
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

rida1976 wrote:za molydon znam, kupovao sam prije 3-4 godine VisionPlus tamo...to je opcija koja ce biti aktuelna, ako ne uspijem nigdje naci u Sarajevu...toliko puta se razocaram u Sarajevo, kad ovako nesto trazim...Pa zar za sve ove godine niko nije nasao za shodno da nabavi kvalitetne sijalice za auto...o Boze, Boze...nismo mi ni za sta
Koliko znam, u OBI-ju imaju Bosch-ove auto sijalice, mnogo vrsta.
A postoji i predstavnik Philips rasvjete u Sarajevu, negdje sam to primijetio, proguglaj malo ili se raspitaj po gradu.
skojotovski

Post by skojotovski »

ovaj predstavnik Philipsa mogao bi biti u Hrasnom. smotas desno na Malti iz pravca Ilidze, nastavis ravno do semafora pa smotas lijevo. s desne strane je ulaz na parking, a lijevo (ima takoder parkiranih auta na trotoaru) je zgrada u kojoj je taj Philips. to sam u prolazu registrovao. eto, pokusaj, priupitaj...
Post Reply