PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
Moderator: anex
- vertigo24
#1 PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
Zanima me gdje mogu uraditi ph krvi i plinsku analizu arterijske krvi...u sarajevu...
-
DaCo_sa
#2 Re: PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
Sta taj nalaz moze pokazati?? da i ja uradim i ko ti je to savjetovao?? Ne znma gdje se rdai ako sta saznam javim a javi i ti pozz vertigoo
))
-
immuno
#3 Re: PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
to se zove ACIDO-BAZNI STATUS
- vertigo24
#4 Re: PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
Ma nije mi niko savjetovao...nego sama nesto skontala da nebi bilo lose uraditi...obzirom na ove moje vrtoglavice...pisala sam da osjecam nedostatak kisika...kontam da je u mom organizmu nastao neki metabolicki poremecaj...imam 100 nekih simptoma...a imam proljeve non stop i pijem vodu ko luda...ako sta saznam javim...nego i tebi bi savjetovala da uzimas bilobil za vrtoglavice...i da odes kod otorinca...da ti urade audiovestibulogram...ako nista da iskljucis uho kao uzrok vrtoglavica...a pretpostavljam sta bi jos moglo biti kod tebe...nadji na internetu...vagus nerv i hijatalna hernija...mozda taj vagus nerv ima veze sa tvojim simptomima...to sam sinoc nesto mahom preletila...DaCo_sa wrote:Sta taj nalaz moze pokazati?? da i ja uradim i ko ti je to savjetovao?? Ne znma gdje se rdai ako sta saznam javim a javi i ti pozz vertigoo))
- vertigo24
#5 Re: PH KRVI I PLINSKA ANALIZA ARTERIJSKE KRVI
immuno wrote:to se zove ACIDO-BAZNI STATUS
da da... ako znas gdje mogu to uraditi javi....