Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
imam i ja slican problem na istom pezou..samo sto se kod mene ne pali sam u voznji nego kad npr dam desni zmigavac i skrenem i kad se vraca volan u prvobitni polozaj, i rucica zmigavca se vrati ali kao da se prebrzo vrati i preskoci i ukljuci lijevi zmigavac..
to se ne desava kad normalno vozim nego samo kad upalim desni i skrenem i onda kad se volan vraca nazad prebaci mi na lijevi...da i ako npr skrecem a nisam upalio desni zmigavac i kad se volan vraca nista se ne desi..tj ne upali lijevi...znaci samo se upali ako je prije toga bio ukljucen desni..ali ne uvijek...ako pri vracanju volana u prvobitni polozaj samo malo zastanem prije nego se iskljuci zmigavac, onda ga normalno iskljuci...a ako vracanje volana ne ometam onda prebaci na lijevi..
ali mislim da je isti problem samo sto je ovo tek pocetak vjerovatno...
Odi kod elektricara da provjeri sta je a problem je vjerovatno u rucici kojom ukljucujes zmigavce. Imas polovnih rucica na pik-u i otpadima. Ako si iz Sarajeva, provjeri u autootpadu na Ilidzi, kod skretanja za OBI. Oni imaji dosta djelova za Peugeot.